|
Mitsubishi Eclipse
|
| Author |
Message |
bmw_m3
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Mitsubishi Eclipse
ljudi treba vasa pomoc...kupio sam eclipsu prije nekoliko dana 2000 ccm, 16 ventila, ide predobro, ali u prvoj i drugoj pocne bas da vuche tek poslije 3000 obrtaja, i trosi mi skoro 18 litara kad ga nabucam na puni gas...neka sugestija oko motora i potrosnje naravno...fala vam unaprijed
2 fast 4 U !
|
|
| 12-05-2007 04:49 PM |
|
|
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
RE: Mitsubishi Eclipse
da nemas slucajno gljivu pod haubom?
ako je imas, hoce ona da za*ebava na nizim obrtajima
a sto se potrosnje tice to bi tebalo da pitas Dr Ajdina ili neko drugo strucno lice
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 12-05-2007 05:15 PM |
|
 |
bmw_m3
Junior Member

Status:
|
da nemas slucajno gljivu pod haubom?
ako je imas, hoce ona da za*ebava na nizim obrtajima
a sto se potrosnje tice to bi tebalo da pitas Dr Ajdina ili neko drugo strucno lice
imam pecurku ali je nova ne znam koji joj moze bit k...c...hvala u svakom sluchaju...
2 fast 4 U !
|
|
| 12-05-2007 09:22 PM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
Ej care ako vec gledas na potrosnju onda lijepo gruhnes plin i vozi misko miran si,a za ove probleme kao sto ti Skyline rece samo simnes porukicu na PM Dr.Ajdinu _Ze i u roku par sati imas detaljno objasnjenje i sugestije
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 12-05-2007 09:41 PM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
pa nema veze sto je nova...ona inace kolko i ja znam hebe u niskim obrtajima, al u jakim podere...sto je ustvari i odlika svakog benzinca, svaki vuce u visokim obrtajima...nije ti to nista cudno...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 12-05-2007 09:44 PM |
|
|
Skyline
Super Moderator

Status:
|
pecurka ( nova, stara, nebitno ) vrlo cesto poremeti optimalan usis i onda dobijes lose performanse na niskim obrtajima i bolje ili iste na visokim, ali dobijes zvuk.
drugi problem je taj sto su pecurke u glavnom nezasticene od toplote motora, a kao sto verovatno i sam znas, topao vazduh je vece zapremine od hladnog, znaci manje molekula kiseonika po kubnom centimetru ulazi u motor i samim tim manje ima cega da sagori i proizvede exploziju
vrati originalan filter ili ovaj zastiti i dovedi mu hladan vazduh, pa da vidis kako ce da ide
ok, mozda ce opet losije ici na niskim, ali zato kad se zavrti....
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 12-06-2007 06:29 AM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
18l je previse sta god imao na usisu.
Plin??? odlicno, s*ebalo mi se nesto na motoru i trosi 18l, pa nista stavit cemo plin i sve ce bit ok???? dobar fol
Man maximum Machine minimum
|
|
| 12-08-2007 01:29 PM |
|
|
komar
Senior Member

Status:
|
ja mislim isto da ti nije do filtera, jesi provjerio jel ti lambda ispravna,...ostali senzori....
A normalno je da su N/A benzinci slabi u niskim okretajima cak i ako imaju 150hp...a filterom nemos toliko izgubit u niskim tj. ako izgubis puno u niskim vjerovatno gubis i u visokim...jer gubitak je 1, 2 ili 3hp u odnosu na normalnu krivulju
http://www.hondafanclub.hr
|
|
| 12-18-2007 01:51 PM |
|
 |