I u SA dosla tri nova autica Fiata 500. Jedan je crveni vozi ga kcer Hanke Paldum, nisam ga htio slikati kontace ona da je "koka" a ja slikam autic, drugi je "zelenkast" neka ne odredjna zelena sa sarama sa strane mislim da ga vozi vlasnik pumpe El-Tarik i ovog plavog sam juce uslikao na Grbavici...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Ma ja ba...ja zagledam auto ona se osmjehuje i pravi frizuru...kontam bjezi ba gledam auto...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
ehheheeh !!! dobar si ,,, a trebao si ipak uslikati , sevap bi ti bilo
Nisam, ali sam uslikao svog ljepotana...kako ga u zadnje vrijeme vise vozam sve mi se vise svidja...
Ma nisam se druze ponovio...A klasu imam vec druga ili treca godina. Nego sam uvjek vozio sluzbenog volva tako da A klasa za te godine nije presla 10-15 000km...U svakom slucaju HVALA.