Ja mislim da nas dvojica pređemo mjesečno k'o crveni taxi za 6 mjeseci
A jos njihova auto se ne gase rade u tri smjene...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
E napokon da nadjem vremena pa da postavim i neke slike iz EU. Kao sto rece Edo Maajka: "Bio sam u Sloveniji pravo smjesan narod, kad ide za Ljubljanu pise Ljubljana-zahod. Tamo su kulturna raja nisu seljaci, ima par Slovenaca ostalo Srbi i Bosanci..." I upravo tako, kasne za nama 25 godina...jos uvjek pravo dobro zive i imaju *ebeno dobar standard...Ali bilo je super, prvo se svratilo malo kod naseg druga Ajdina koji se ponovi sa novom vozilicom...a suti...cccc...onda pravac ljubljana, dernek u subotu i nedjelja nazad sa stajanjem u BL kod naseg druga Herkulesa i na cevape "Kod Muje"...kratko ali slatko...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Jedino koga sam "pustio" da me prestigne iz solidarnosti prema mom drugu...hahahahaaa
Juce sam upoznao i naseg clana Bocky...Momak ima najljepsu Pandu koju sam do sada vidio...
Pa gledaj slike majku mu...vidis da A klasa odmara u ZE pa onda ide njegova vozilica...Vectrica...
Ja dobro si, nisam skonto da je ispred radnje...
A Ajdin se usutio, si vidio lopova, to on nas hoce da iznenadi u petak..hehehe
Izgleda jako dobra vectra, al vidjet cemo u petak...
Bliži se dan kada će i kod mene kucati Cuore Sportivo!!!
We are Warriors, Streets are our Battlegrounds. We are Street Racers!