Magla, zadnjih 5 dana aerodrom ne radi, Sarajlije se guse, kazu za sve krivi automobili??? Nije da im ne vjerujem ali zar nema krivice i toplana, lozenja raznih predmeta kao npr auto guma...Bilo kako bilo SA u magli i smogu, ali sto rece moj kolega "boli tebe ti zivis na 2000m nadmorske visine" Kod mene sunce jos malo pa 24 sata...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
This post was last modified: 01-09-2008 08:55 AM by pajero1987.
Magla, zadnjih 5 dana aerodrom ne radi, Sarajlije se guse, kazu za sve krivi automobili??? Nije da im ne vjerujem ali zar nema krivice i toplana, lozenja raznih predmeta kao npr auto guma...Bilo kako bilo SA u magli i smogu, ali sto rece moj kolega "boli tebe ti zivis na 2000m nadmorske visine" Kod mene sunce jos malo pa 24 sata...
Gdje ovo zivis?
Kad snijeg padne jelde ovo montiras umjesto guma?
Zezam se...
This post was last modified: 01-09-2008 12:13 PM by poKle.
Ma jok poKle...grad je to ciste ljudi sve. Mogao bih i ljetne da me nece kazniti...hahahahaa
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
A ja dimnjaka na ovom hamera.Na sta ide?Na cumur ili drva?
definitivno cumur! ko bi ga nalozio drvima? 6.2diesel 130ks
al mislim da mu je ono "snorkel" da dise pod vodom , a eno dimnjaka na zadnjoj lijevoj strani, viri malo...
pajero1987 Wrote:
Ma jok poKle...grad je to ciste ljudi sve. Mogao bih i ljetne da me nece kazniti...hahahahaa
Jest se vala magla navalila na Sarajevo, evo bas mi sad drug prica, trebo za Tursku ic, al niti jedan avion ne moze niti da poleti, niti da sleti, uzas.
Sreca, ja sam kuci, kod nas malo magle,blizu rijka Bosna, al nema smoga.
Heheh, Ernese, pravo ti lijep ovaj limun....hehehe
Ismete ne zajebaji sta lijep, vidi kako je prljav! Sutra cu slikati na istom mjestu ako bude opet magla...hahahahaha. Avioni ne lete moj pokle vec 5 dana, svi dolete u Mostar ili Dubrovnik! A naselje je Sedrenik 4km od Bascarsije naravno samo uzbrdo...
Evo jedna iz Hercegovine od jučer. Valjda me Limunko Bananamenović neće tužit' za povredu autorskih prava na temu!
Kad smo kod magle i to, nešto se priča da bi mogli zabraniti promet za vozila bez katalizatora, zna li ko šta više? Ako dođe do toga, predlažem da naziv manifestacije bude "Dan bez golfova"
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."