|
Monroe akcija besplatne provjere amortizera
|
| Author |
Message |
Zlax
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
Monroe akcija besplatne provjere amortizera
Unitrade, ovlašteni distributer Monroe amortizera za tržište BiH, ovog mjeseca organizuje provjeru amortizera u Sarajevu, Mostaru i Tuzli.
Ovom prilikom, stručnjaci iz Monroa će svim zainteresovanim vozačima, pružiti uslugu provjere ispravnosti amortizera profesionalno i potpuno besplatno.
Monroe akcije „besplatne provjere amortizera“ održavaju se u Mercator centrima:
Sarajevo - 09. i 10. juna od 10 do 14 sati,
Mostar - 16. i 17. juna od 10 do 14 sati i
Tuzla - 23. i 24. juna od 10 do 14 sati.
|
|
| 06-07-2007 11:08 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
RE: Monroe akcija besplatne provjere amortizera
Ja imam njihove nove i oticu da mi provjere...budu li rekli da ne valjaju, sve cu ih onim amortizerom u glavu...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 06-07-2007 01:43 PM |
|
 |
enes
Junior Member

Status:
|
ja sam mjenjao amrotizere prije nekih 2 mjesec.
raspitvao sams e dugo vrmenea, i nigdje na internetu nisam cuo da su falili monro amortizere.
Tak da se nisam usudio kupiti ih.
|
|
| 06-07-2007 07:28 PM |
|
|
dsimic
Member

Status:
|
Ovom prilikom, stručnjaci iz Monroa će svim zainteresovanim vozačima, pružiti uslugu provjere ispravnosti amortizera profesionalno i potpuno besplatno.
Hehe, "strucno" ce zaljuljati cosak po cosak auta i vidjeti da li prestane ici gore-dole nakon 1-2 oscilacije. Ma daj, pa i ptice na grani znaju da Monroe pravi prilicno lose amortizere.
|
|
| 06-08-2007 06:19 AM |
|
 |