Post Reply  Post Thread 
MONTOYA  i povratak u F1
Author Message
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away
MONTOYA  i povratak u F1

MONTOYA: REKLI SU DA SU VRATA ZA MENE UVIJEK OTVORENA

Bivši vozač Williamsa i McLarena, Juan Pablo Montoya, potvrdio je kako su prošlomjesečne glasine, koje su povezivale njega i Scuderiju Toro Rosso, bile istinite.

"Primio sam SMS poruku od nekoga iz Europe, ali neću otkriti od koga," rekao je Kolumbijac koji se sredinom prošle godine oprostio od Formule 1 i prešao u američki NASCAR. "U poruci je pisalo da su njihova vrata, ako mi u NASCARU bude dosadno, uvijek otvorena za moj povratak u Formulu 1. To me jako nasmijalo."

Montoya je rekao kako ovu odluku nije odbio zbog toga što Toro Rosso nije jedna od vodećih momčadi te je dodao kako bi njegov odgovor bio isti čak i da je ponudu primio od Renaulta.

"Dopustite da vas nešto pitam," započeo je Juan Pablo, "Što će se dogoditi ove sezone? Sve momčadi su na Bridgestoneovim gumama i koja će pobijediti? Ferrari, naravno. Oni će najvjerojatnije dominirati."

"Iskreno, planirao sam ostati u Formuli 1 tri ili četiri godine više. Ovdje, u NASCARU, mogu se utrkivati do svoje 45 godine i još uvijek ću biti mlad," dodao je.

Attached File(s) Thumbnail(s)

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
01-18-2007 11:03 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MONTOYA
Member

Group: Registered
Status: Offline
RE: MONTOYA  i povratak u F1

E JESI ME OBRADOVAO ! ! ! !

Zivi bili pa vidjeli, da mu hoce samo dati bolid, kao onaj iz prve sezone kad je dosao kad je BMW imao drama masinku.... JOJ MONTOYA

Trazim VR6 motor....

This post was last modified: 01-19-2007 08:35 PM by MONTOYA.

01-19-2007 08:34 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

ma sto te je obradovao.
Poenta cijele vijesti, i ono sto je rekao Montoya, jeste da se nece NIKAD vratiti u Formulu 1 i da nema sanse da se to desi
Smile

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
01-19-2007 08:49 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
MONTOYA
Member

Sad si me razocarao......

Trazim VR6 motor....
01-20-2007 06:12 AM
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Da glasine su istineite Montoya ne zeli ni pod razno da se vrati u F1 jer je fakticki otjeran iz F1 zasta je najvise zasluzna ekipa McLarena,inace covjek ima osiguranu buducnost u Nescaru kao sto i sam kaze ima mogucnost do 45 vozi i zasto bi se ponovo vraco tj ponovo citao procitanu knjigu.Mada i ja mislim da bi F1 bila puno zanimljivija da on jos uvijek ucestvuje u natjecanju i iskreno mi je zao sto ga necemo gledat za volanom F1 ali nikad se nezna mozda se covjek nekad i vrati i svima pokaze zube

01-20-2007 09:15 AM
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Edis Jasarevic Wrote:
ma sto te je obradovao.
Poenta cijele vijesti, i ono sto je rekao Montoya, jeste da se nece NIKAD vratiti u Formulu 1 i da nema sanse da se to desi
Smile

Steta bas,covjek je zario i palio za volanom bolida. Jedan od najvecih konkurenata slavnom Schumi-ju.
Ali imam osjecaj da ce naredna sezona F1 biti pravo napeta,jer jednostavno,nema favorita!!!Winner_first_h4h

Just be... Dead Like Me!
01-20-2007 07:56 PM
SamirBL
PunGas ambasador u USA

hebo ga nascar. Nije mi jasno kako iko nakon F1 moze zamisliti da vozi ukrug u lijevo bez desnog skretanja sljedecih 20ak godina

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
01-20-2007 10:18 PM
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Ma moze pajdo sve ba za pare, ja se iskreno razocaram kad cujem vako nesto ode covjek tamo nedze bas da vozi narednih 20 god na jednu stranu ali sta ces pare rade svoje, neznam kad bi se stavio u njegovu poziciju mozda bi i ja takav potez napravio, ali po mom misljenju njemu je mjesto u F1 a ne u Nescaru jer Montoya je dokazao koliko vrijedi i sta zna

01-20-2007 11:06 PM
Faya_M5
Posting Freak

Quote:
"Iskreno, planirao sam ostati u Formuli 1 tri ili četiri godine više. Ovdje, u NASCARU, mogu se utrkivati do svoje 45 godine i još uvijek ću biti mlad," dodao je.

Ma ja, naravno da se nece vracat, ja sam ga jedino volio dok je bio u BMW-u, a cim je preco u McLaren nije mi vise bio drag, al et nek bude dje mu je bolje

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
01-31-2007 08:53 AM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pungas Fantasy F1 2008 Rainman 312 5,972 Today 12:33 PM
Last Post: Katz
  Toyota F1 se udruzila sa Batmanom Edis Jasarevic 5 240 07-05-2008 08:32 AM
Last Post: Rainman
  McLaren F1 u Skopje Katz 2 235 07-05-2008 06:23 AM
Last Post: abi 101
  Pungas Fantasy F1 - Pravila i rezultati Katz 8 3,434 03-20-2008 04:52 PM