|
Mora biti nešto papanski...
|
| Author |
Message |
schmidt
Member

Group: Registered
Status:
|
Mora biti nešto papanski...
Bio sam u Topoli i na skupu tjuniranih... Bilo je dobro ali samo me nervira kad se pozivalo da se dođe govorilo se da je ulaz slobodan što nije tačno...Bio je 2 KM... Nije mi jasno što je trebalo lagati... Ne shvatite pogrešno dao bi ja i više samo me nerviraju ta papanske fore...
|
|
| 07-17-2004 06:38 PM |
|
|
KRVOLOK
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
ma nije to namjerno,juce su odlucili da treba naplatiti ulaz.Ja sam bio protiv toga po svaku cijenu,ali su me nadglasali.Zamisli kako je meni koji sam pozvao licno bar 50 ljudi da dodju i rekao da je ulaz besplatan kad ono placa se dvije jebene marke.
IZVINJAVAM se svima,ali kreteni se uvijek okupe.
P.S.vidis da nisu ni karte otstampane nego su uzete iz lokalnog diska,stvarno je juce odluceno i ima prilicno propusta u svemu,ali bice bolje valjda
http://www.smchiptuning.com
|
|
| 07-17-2004 08:12 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
krvolok razumijem te ali mislim da ne treba oko toga raspravljat vrijedi ko to voli i platit a bice bolje drugi put bitno da je sve ostalo bilo dobro cim je vise ljudi odma se teze dogovorit
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-18-2004 07:07 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
puno je skuplje u Hrvatskoj pa se niko nije bunio..hajd sta ima veze nece niko propasti za 2 KM
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 07-18-2004 07:46 AM |
|
 |
Flik
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
IZVINJAVAM se svima,ali kreteni se uvijek okupe.
Kreteni se uvjek okupe? Gdje? U organizaciji ili kreteni posjetioci se uvijek okupe bez obzira bila karta djabe, 2KM ili 20KM???
The Official Suzie Q Web Page
[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
|
|
| 07-18-2004 07:50 AM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
aj flik nije covjek nista lose mislio nemijte svaku rijec stavljat na vagu rekao ovo ono kao babe tracare
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-18-2004 07:54 AM |
|
|
crank
Banned
Status:
|
bio sam i ja ,i uopste nisam zadovoljan organizacijom.potrosio sam oko 150KM i nista,bilo je par dobrih auta,bolje da sam promijenio zadnje amortizere.
|
|
| 07-18-2004 07:59 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
dobro je ba... Koji Vam je u zadnje vrijeme. .. Necu vise da vidim svadje, inace cu poceti banovat.. Kome je skupo neka ne ide, kome niej taj ce otici. Ja sam jucer platio 6 KM da gledam Enduro, pa sta.. Meni nije bilo skupo i platio...
Nemojte se flejmat jer sam smrtno ozbiljan kada kazem da cu poceti udaljavati sa foruma pojedince.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 07-18-2004 07:59 AM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
edise jel se to odnosi opet na mene daj vise me banuj da zavrsimo s tim na svadjam se s nikim samo komentarisem onaj ko voli platice ne treba da prigovara nije lijepo od tebe stalno nesto prijetis nemoj se igrat policije jer mi je njih pun k...c
nisam brz ali ipak?
|
|
| 07-18-2004 08:05 AM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
nisam ja nikome prijetio, to si me pomijesao... odnosi se na sve..
sta se bezveze svadjate *ebo ga ja..
|
|
| 07-18-2004 08:08 AM |
|
 |
|
|