Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Mostar Rain Race
Author Message
dj_gianny
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline

MAZAMALI samo bi bolje jucer kada smo bili Laughing samo piletina najjaca.. jedva sam je pojeo pozdrav ja sam malo pio Very Happy :lol0:
al nemoj da vas "vozim " u OFFTOPIC dobit cu BANN!!!!!!

SVAKA CAST RAJI IZ MOSTARA..

12-11-2005 02:08 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kostur
Member

dj_gianny Wrote:
MAZAMALI samo bi bolje jucer kada smo bili Laughing samo piletina najjaca.. jedva sam je pojeo pozdrav ja sam malo pio Very Happy :lol0:

Haha ma da vidiš zg-ovaca sinoc, ja morao raditi a Maza i oni i ostatak ekipe pjani ko indijanci popili 9 metara pive Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.amknitro.com Audi S6 2.2 turbo
12-11-2005 05:10 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
cenga
Posting Freak

Kostur Wrote:

dj_gianny Wrote:

Haha ma da vidiš zg-ovaca sinoc, ja morao raditi a Maza i oni i ostatak ekipe pjani ko indijanci popili 9 metara pive Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

hahaha mogu misliti ... samo tomiju hehe nista nema bez narodne... ako nije bilo narodnjaka ne vjerujem da je mogao sa zadovoljstvom popiti...

aaa piletina je beton ja sam pojeo svoju i ono sto dj gianny nije mogao pojesti Smile i pojeo bih jos jednu porciju da je bilo vremena...

jos jednom hvala na gostoprimstvu Smile vidimo se uskoro u rajvosa

Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
12-11-2005 06:04 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Guest
Unregistered

Kostur Wrote:

Eh mogu misliti kako im je ludo bilo, steta sto i mi nismo mogli ostati, DJ je morao na posao a Cenga na faks, jedino sam ja bio besposlen ali eto bice prilike Very Happy

12-11-2005 08:34 PM
Quote this message in a reply
dj_gianny
Senior Member

JD Wrote:

Kostur Wrote:

Eh mogu misliti kako im je ludo bilo, steta sto i mi nismo mogli ostati, DJ je morao na posao a Cenga na faks, jedino sam ja bio besposlen ali eto bice prilike Very Happy

haha mogu misliti kako su se raznijeli od alkohola Very Happy hahaha
Cenga pa tomi ne pije, bas mi je zao sto nismo i mi mogli ostati ali biti ce dana Very Happy

12-11-2005 09:08 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Tommy
Junior Member
**

Naravno da ja ne pijem.... Same dezinformacije... Very Happy

Nije bitna glazba, bitno da je ekipa na nivou, a jedno pola veceri su bili na nivou... Onda malo nize... Pa malo ispod... Na kraju popadali po podu i konobricama... Very Happy

Drugi put nema isprika, JD, chenga, gianny, elvir, selma (obje Twisted Evil ), irmscher i svi koje sam zaboravio spomenuti (puno ljudi, malo vremena) - idete sa nama u eXtreme club da vidite kako se ruzi u Mostaru... Very Happy

Sport, tehnika, tuning, styling... Sve na HRmodified forumu...
12-11-2005 11:27 PM
dj_gianny
Senior Member

e pa eto Ako Bog da kada budete dolazili petak ostajemo u Sarajevu naravno mostarci ce doci a subotu idemo svi zajedno u Mostar moze Very Happy

12-11-2005 11:48 PM
Pages (3): « First < Previous 1 2 [3] Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  9.4.2006. pista Mostar dr 34 2,940 04-15-2006 10:59 AM
Last Post: NoKe
  PETAK 24.3.2006.- BHT1 In:PULS u 17:25h Street Race Emisija NAPOKON MAZAMALI 62 4,853 04-06-2006 09:15 PM
Last Post: edinko
  19.03  pista Mostar prelude za lude 18 1,920 04-02-2006 04:34 PM
Last Post: prelude za lude
  VIDEO S PISTE MOSTAR MAZAMALI 16 2,511 03-27-2006 01:04 AM
Last Post: edinko
  19.2.2006. Pista Mostar dr 18 2,351 03-10-2006 03:31 PM
Last Post: dj_gianny

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: