|
MoStreet
|
| Author |
Message |
sixpack
Banned
Group: Banned
Status:
|
Ma kakvu je to konkurenciju honda imala obicni gti lako je tako pobijedit iz nje sve izvadjeno auto za trke spremljen i tako dalje,tako da ne pricate gluposti..
nisam brz ali ipak?
|
|
| 11-01-2004 09:49 AM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
po cemu se razlikuje neko ko auto narpavi za streetrace i ugradi bruku dzidza i svega za to, od auta koje je spremano za brdo i gdje je osim pobljsanja motora najvise psoveceno stabilnosti u krivinima kojoih nemam na SR-u?
Po nekakvoj logici, trebalo bi da ima obicnih auta koja bi mogla pobjedjviati ovakve Honde.. sto da ne.
Uostalom, onaj motor iz one Honde ce biti prebacen i civilnu verziju auta, i opet ce doci na SR. I onda ce biti OK zar ne.. covjek se spremio za SR a ne za brdo
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-01-2004 09:52 AM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
Edisae o cemu ti pises ja kazem da nije imao konkurenciju i ti to znas pa je lako pobijedit..
nisam brz ali ipak?
|
|
| 11-01-2004 09:53 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
Vidim da ti je bibi bio atrakcija. E, to mi je drago. Cestitam!!!
Hihi, dodjose ljudi i od Drag Race-a napravise TuningStyling show...
zezam se naravno, pa naravno, bilo je ljudi kojima se bibi svidio i naravno, tu su uvjek skeptici (zavidnici) koji kazu: a jest ga usr'o...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-01-2004 10:09 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Edisae o cemu ti pises ja kazem da nije imao konkurenciju i ti to znas pa je lako pobijedit..
neko je rekao da nije fer sto je bakir sa sportskom hondom dosao pa to replayam.. a na sljedecem rejsu ce sigurno iamti konkurenciju
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 11-01-2004 10:13 AM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
On ima pravo da dodje s hoce ali sam rekao da nije u tom trenutku imao konkurenciju kao sto smo svi vidjeli..
nisam brz ali ipak?
|
|
| 11-01-2004 10:15 AM |
|
|
ThunderBird
Banned
Status:
|
ma ajte, uvjek ima auto koje se istice po necemu... tako se i honda isticala po ubrzanju....
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-01-2004 10:17 AM |
|
 |
crx
Banned
Status:
|
Ma kakvu je to konkurenciju honda imala obicni gti lako je tako pobijedit iz nje sve izvadjeno auto za trke spremljen i tako dalje,tako da ne pricate gluposti..
A znaci Honda Vs GTI (obicni) i Honda uzela.
Ma ja, pa to je normalno.
Jesu li oba imala 1,6 l motor?
Eh sixpack , da je taj golf bio bez krova, ono kabriolet, i samo sa vozacevim sjedistem, kladim se da bi GTI bolje prosao.
Gledao sam onaj filmic, kad ubrzavas s golfom. Dobro je, dobar zvuk.
|
|
| 11-01-2004 11:56 AM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
D samo je u honde 1.6 vtec motor vjerovatno.Tako da nema sta taj obicni golf da treazi.
nisam brz ali ipak?
|
|
| 11-01-2004 12:00 PM |
|
 |
crx
Banned
Status:
|
Hihi, dodjose ljudi i od Drag Race-a napravise TuningStyling show...
zezam se naravno, pa naravno, bilo je ljudi kojima se bibi svidio i naravno, tu su uvjek skeptici (zavidnici) koji kazu: a jest ga usr'o...
Znam bas jednog takvog, smatra da je seljacki to neonsko osvjetljenje, al' to je dio Stylinga i to sto se nekom ne svidja neka ne stavlja na svoje auto.
Ma uzivaj dok je tako super, boli te sta kazu!!!!
|
|
| 11-01-2004 12:04 PM |
|
 |
|
|