|
motociklisti u Sa
|
| Author |
Message |
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: motociklisti u Sa
nemate sta kritikovati motore ... vi u autima ste 1000 puta gori ... a ima vas i puno vise .... u vecini sudara motora pogine samo vozac motora i to cesto krivicom vozaca auta....a vi kada sa autom udarite u drugo auto ili u tramvajsku stanicu ubijete jos ljudi .... kad ste culi da je motorista svojom greskom opalio u nesto (nekog) i ubio ga....
...a o tebi avatar i potpis govori sve
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 06-20-2007 05:41 AM |
|
|
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
Iskreno neznam sta bih vam rekao.Vozim i motor i auto.Slazem se sa ovim konstatacijama da ima kamara idiota na ovim skuterima tipa yamasaki itd.Isto tako slazem se ia sa ovim sto kazu da isto toliko ima vozaca auta idiota.
E sad neznam zasto se -emir- i VStarRider osjecaju prozvani u ovoj temi.Ako normalno vozite nevidim razloga.Ja se neosjecam prozvan ovdje ali moram reci da isto tako ima stoke koja vozi sportase i divlja(npr.bulevar kroz ze preko 150km/h sa R1)I ja imam snage i konja za trku ali autoputem a gradom nikako.Kroz grad moze samo ja i neke guzle spojleri nazad 40 do 60km/h.Jest zaraza i povuce te da stisnes ali svi se moramo kontrolisati.I jedni i drugi.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 06-20-2007 07:16 AM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
Buraz, prvo mene generalno ova tema ne pogađa jer ja znam kako vozim i znam kako moji iz kluba voze.
Ne brinem se za njih a ni za sebe.
Koliko god ti imaš primjera loših poteza od strane motorista, ja imam duplo od strane vozača, s razlikom da tebi isti smetaju čisto jer te nerviraju, a mene svaki potez može koštati života.
Svaki put kad sjednem na motor, do posla, sa posla, na kafu, da ne pričam o putu negdje, doživim 10-ak život ili smrt situacija potpuno neizazvano, a sve zbog nepažnje vozača.
S druge strane, nema mi ništa draže kad mi se neko sa autom skloni ili pomakne u stranu i to cijenim beskrajno.
Potrebno je shvatiti da motor nije auto sa dva točka nego potpuno drugi svijet, drugi način vožnje, druga pravila, itd.
Međutim u startu postajem najgori na svijetu kad pročitam prijetnje o obaranju sa motora.
U tom slučaju, se treba moliti Bogu da taj motorista preživi, jer dobro znaš da kad dirneš jednog SVI se dignu na noge.
vi kao da zivite u vremenima hellsa ccccccc pa dajte malo ljudi reale
iako je fakat istina da pravog bikera mozes prepoznati iz aviona pocevski od opreme do ponasanja na cesti uglavnom pricam o bikerima koji voze klasicne motore i pripadaju nekim klubovima, medjutim zaista masa njih prave takve pizdarije na cesti da ti jednostavno dodje da mu namjerno naudis po bilo koju cijenu.........
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 06-20-2007 07:49 AM |
|
 |
-emir-
Junior Member

Status:
|
halo ba ljudi sta je vama..... boli vas briga kako ja, peti ili deseti vozimo motor (skuter) ... da li bi pricao da ces me cusnuti da ja divljam sa nekim sleperom ili tenkom kroz grad? .... naravno da ne bi ... a ovako zato sto ste kao jaci na cesti vi cete dirigovati ko ce kako voziti .... ja divljam i divljat cu kad god mi se to radi ... za to postoji zakon da me sprijeci ako moze i zdravo ... do sada (4 god) nisam imao niti jedan sudar u kojem sam ja kriv....uvijek je kriv vozac auta zato sto mu je mrsko da pogleda u *ebeni retrovizor kad se prestrojava, zato sto pokusava da mi se uvali iz sporedne ulice, zato sto ne vidi semafor pa me opali s ledja i sl..... vi ste tu da vozite svoju voznju...hvataj se svoje trake i vozi kako hoces ...
a iz avatara se takodje vidi da nosim svu opremu ...
cuskanje necu vise komentirati .... samo naprijed
Cesta nije pista vec trkaca staza !
W W W . S T U N T D A Y . C O M
Corona Extra Scooter Team
|
|
| 06-20-2007 09:33 AM |
|
 |
VStarRider
Junior Member

Status:
|
Buraz, prvo mene generalno ova tema ne pogađa jer ja znam kako vozim i znam kako moji iz kluba voze.
Koliko god ti imaš primjera loših poteza od strane motorista, ja imam duplo od strane vozača, s razlikom da tebi isti smetaju čisto jer te nerviraju, a mene svaki potez može koštati života.
Svaki put kad sjednem na motor, do posla, sa posla, na kafu, da ne pričam o putu negdje, doživim 10-ak život ili smrt situacija potpuno neizazvano, a sve zbog nepažnje vozača.
S druge strane, nema mi ništa draže kad mi se neko sa autom skloni ili pomakne u stranu i to cijenim beskrajno.
Potrebno je shvatiti da motor nije auto sa dva točka nego potpuno drugi svijet, drugi način vožnje, druga pravila, itd.
Međutim u startu postajem najgori na svijetu kad pročitam prijetnje o obaranju sa motora.
U tom slučaju, se treba moliti Bogu da taj motorista preživi, jer dobro znaš da kad dirneš jednog SVI se dignu na noge.
iako je fakat istina da pravog bikera mozes prepoznati iz aviona pocevski od opreme do ponasanja na cesti uglavnom pricam o bikerima koji voze klasicne motore i pripadaju nekim klubovima, medjutim zaista masa njih prave takve pizdarije na cesti da ti jednostavno dodje da mu namjerno naudis po bilo koju cijenu.........
A ti mislis da mi ne zivimo u vremenu Hellsa?
Informisi se malo...
I informiši se kakvi su pravi bikeri kad ih dirneš u njihovo.
Mi smo simpaticne debele mede sve dok je situacija pozitiva, a kad je neka glupa ili suplja prica, nema vise zezancije.
A evo za to obaranje, opet kažem bujrum, neznam gdje ste to prije obarali...
|
|
| 06-20-2007 10:32 AM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
A ti mislis da mi ne zivimo u vremenu Hellsa?
Informisi se malo...
I informiši se kakvi su pravi bikeri kad ih dirneš u njihovo.
Mi smo simpaticne debele mede sve dok je situacija pozitiva, a kad je neka glupa ili suplja prica, nema vise zezancije.
A evo za to obaranje, opet kažem bujrum, neznam gdje ste to prije obarali...
ohladi modifikovo al nemoj rastanaka
This post was last modified: 06-20-2007 11:50 AM by fastmf.
|
|
| 06-20-2007 11:11 AM |
|
|
VStarRider
Junior Member

Status:
|
A ja već mislio mi se pomirili.
Hajd fino modifikuj ovaj posti iznad, napiši nešto normalnije pa da se rastanemo ko ljudi...
|
|
| 06-20-2007 11:32 AM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
Hajd fino modifikuj ovaj posti iznad, napiši nešto normalnije pa da se rastanemo ko ljudi...
pazi ja sam jedan od onih cije oci neprestano lete po retrovizirima zbog ljudi na motorima jer nekoliko puta imah blizak susret pa mi ne bi drago da nekog ubijem vjecito pravim mjesto i prolaz jer ta vrsta rizika nije moj fah i nije mi bliska
ko sto rekoh a ti pogledaj svoj guest book entry i svoj rep nedaj se isprovocirat neka te s nama samo smanji dozivljaj ovdje su svi dobrodosli
|
|
| 06-20-2007 11:47 AM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
nismo se ni svadjali ba nema toga vdeo
|
|
| 06-20-2007 11:51 AM |
|
 |
VStarRider
Junior Member

Status:
|
Nismo se svadjali samo smo muski diskutovali.
Sve OK.
|
|
| 06-20-2007 12:04 PM |
|
 |
|
|