|
motociklisti u Sa
|
| Author |
Message |
edinko
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: motociklisti u Sa
ovo treba zakljucati jer je tem vec pokrenuta prosle godine
RADIO 8 Sarajevo 106.8MHz
This post was last modified: 06-20-2007 01:41 PM by edinko.
|
|
| 06-20-2007 01:37 PM |
|
|
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Status:
|
zao mi je sto sam pokrenuo ovakvo pitanje, jer je sustina tako vjesto sazvakana da vise nelici na sebe i nema nikakvog smisla raspravljati o ovome jer je sve okrenuto naopako. Tema je bila jednostavno o motociklistima pojedincima koji neugrozavaju ne samo svoj zivot vec i tudji. Isto je mogao neko otvoriti temu o mahnitim vozacima, automobila, kamiona, autobusa, trgovackih kolica nije bitno, ali je otislo toliko daleko i besmisleno da nije normalno.
P.S.
Emire, strah me tvog razmisljanja, a plasim se da kasno postanes svjestan svoje saobracajne kulture, jer nije samo tvoj zivot i tvoje zdravlje u pitanju. Ali eto u pamet, i sretno.
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
|
|
| 06-20-2007 02:28 PM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
Mislim da se ovdje nema vise sta reci.Kad smirite strasti onda mozda neka ponovna tema.Dotad lock.
Edit:Na insistiranje neke raje sa foruma otkljucavam temu ali bih vas zamolio lijepo bez prepirki i vrijedjanja.Pokusajte pronaci zajednicku.Ponovo isticem ja vozim i motor(Suzuki GSX R 750 i Yamaha TZR 125) i auto(laguna 2.0i i alfa 146 1.4 16v) i smatram da se mozete sloziti oko svega ako sagledate malo i misljenje druge strane a ne samo svoje.U suprotnom sankcije slijede.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 06-20-2007 02:47 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Mislim da se ovdje nema vise sta reci.Kad smirite strasti onda mozda neka ponovna tema.Dotad lock.
Edit:Na insistiranje neke raje sa foruma otkljucavam temu ali bih vas zamolio lijepo bez prepirki i vrijedjanja.Pokusajte pronaci zajednicku.Ponovo isticem ja vozim i motor(Suzuki GSX R 750 i Yamaha TZR 125) i auto(laguna 2.0i i alfa 146 1.4 16v) i smatram da se mozete sloziti oko svega ako sagledate malo i misljenje druge strane a ne samo svoje.U suprotnom sankcije slijede.
Sto rekao Civic...nije higenski ali uze mi rijec iz usta...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 06-20-2007 08:30 PM |
|
 |
e.bug
Senior Member

Status:
|
Ja neznam nijedan slucaj da je kod nas neko pao divljajuci i pri tome da je nekoga ozljedio. U vecini padova krivi su vozaci, zbog prestrojavanja, izletanja i slicnog. A mislim da puno veci problem predstavljaju "trkaci" sa autima kojih ima mnogo vise i koji svaki malo pokupe nekoga na tramvajskoj.
ride it like you stole it
|
|
| 06-20-2007 09:55 PM |
|
 |
VStarRider
Junior Member

Status:
|
Svaki od nas bi mogao napraviti izvjestaj od prethodnog dana, situacije koje su mu se desile a da su opasne po zivot i to krivicom drugih ucesnika u saobracaju.
Taj izvjestaj bi bio veci od BIHAMK-ovog
|
|
| 06-21-2007 06:19 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Zar BiHAMK ima izvjestaj???
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 06-21-2007 06:33 AM |
|
 |
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Ja ovdje vidim samo jedan problem, ne bitno ko šta vozi: u ogromnoj većini slučajeva, čast izuzetcima, mi Bosanci smo, kao narod, najljepši, najbolji, najpametniji, najjači i svi uvijek imamo prednost i uvijek smo 300% u pravu. Ovo se ne odnosi ni na kog poimence iz prethodne diskusije, da ne bi bilo zabune, nego na one koji se u ovom opisu prepoznaju. Budući da takav neko ne postoji, ovaj post sam po sebi jeste ne potreban i suvišan, te ga treba obrisati.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 06-21-2007 07:01 AM |
|
 |
VStarRider
Junior Member

Status:
|
Zar BiHAMK ima izvjestaj???
Ima stanje na putevima svako jutro i nesrece od pretodnog dana
|
|
| 06-21-2007 07:51 AM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
A taj...ja kontao finansijski...hahahaaa
|
|
| 06-21-2007 08:18 AM |
|
 |
|
|