Post Reply  Post Thread 
Pages (6): « First < Previous 2 3 4 5 [6] Last »
motociklisti u Sa
Author Message
ajdin_ze
2.0 16v SFI

Group: Administrators
Status: Online
RE: motociklisti u Sa

Civic 16V Wrote:
Ja ovdje vidim samo jedan problem, ne bitno ko šta vozi: u ogromnoj većini slučajeva, čast izuzetcima, mi Bosanci smo, kao narod, najljepši, najbolji, najpametniji, najjači i svi uvijek imamo prednost i uvijek smo 300% u pravu. Ovo se ne odnosi ni na kog poimence iz prethodne diskusije, da ne bi bilo zabune, nego na one koji se u ovom opisu prepoznaju. Budući da takav neko ne postoji, ovaj post sam po sebi jeste ne potreban i suvišan, te ga treba obrisati. Smile

Majko mila sta cu ja s tobom.Kad cemo se malo vozikat???
Yamaha je u pogonu a Suzuki se jos radi ali akobogda bit ce brzo.

VStarRider Wrote:

pajero1987 Wrote:
Zar BiHAMK ima izvjestaj???

Ima stanje na putevima svako jutro i nesrece od pretodnog dana Very Happy

I ja mogu sastaviti izvjestaj za juce.Mislim da bi bio par stranica.Ali nije bitno.Bitno je da sam ja osiguran i hvala bogu jos uvijek snalazljiv pa se snadjem i odreagujem kako treba.Samo trezveno i polako i sve ce da bude ok.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
06-21-2007 08:20 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lage- alijas240Z
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

-emir- Wrote:
halo ba ljudi sta je vama..... boli vas briga kako ja, peti ili deseti vozimo motor (skuter) ... da li bi pricao da ces me cusnuti da ja divljam sa nekim sleperom ili tenkom kroz grad? .... naravno da ne bi ... a ovako zato sto ste kao jaci na cesti vi cete dirigovati ko ce kako voziti .... ja divljam i divljat cu kad god mi se to radi ... za to postoji zakon da me sprijeci ako moze i zdravo ... do sada (4 god) nisam imao niti jedan sudar u kojem sam ja kriv....uvijek je kriv vozac auta zato sto mu je mrsko da pogleda u *ebeni retrovizor kad se prestrojava, zato sto pokusava da mi se uvali iz sporedne ulice, zato sto ne vidi semafor pa me opali s ledja i sl..... vi ste tu da vozite svoju voznju...hvataj se svoje trake i vozi kako hoces ...

a iz avatara se takodje vidi da nosim svu opremu ...

cuskanje necu vise komentirati .... samo naprijed Champ1

opet malo da zakuham, mada predhodnom postu nije potreban nikakav komentar jer  je dibidus zreo za disciplinske komisije.
Subota, oko 18 sati, nakon puta od nekih 350km ulazim u grad i vozim normalno postujuci propise. Na podrucju Marijin dvora izmedju zgrade Palamenta i Valtera Perica, na retrovizoru vidim odbljesak koji brzo mijenja polozaj, moja sumnja da je to odsjaj svjetlosti od vizira kacige se pokazao istinit. U lijevom retrovizoru kao iz puske ispaljen vidim skuterliju kako mi se mahnito priblizava straznjem lijevom tocku, i to tako da je gotovo maksimalno naget na lijevu stranu, ali inercja ga nosi prema meni, i vise je nego ocito da nevlada situacijom. Nisam mogao ubrzati da mu se izmaknem jer sam imao automobili ispred sebe, izmicem se lijevo u zutu traku u kojoj se vozi taksista. Onaj skuterlija sve je blize i blize tocku, sve se desava u 2-3 sekunde, a ja sam se toliko izmaknuo da vozim retrovizor uz retrovizor sa taksistom na razamku od svega par cm. Obrubom hlaca skuterlija dotice moj tocak i konacno uspijeva da uspravi skuter i uhvati pravac. Jos malo i ko zna kako bi zavrsio. On daje gas, hvata par slaloma i prolazi kroz crveno na Skenderiji, i tako nestaje u urbanoj dzungli zajedno sa svojim suvozacem.
Isto tako je malo nedostajalo da odvalim u taksistu i napravim stetu koja bi mi jako dobro dosla onako finansijski, ako se uzme da retrovizor nije manje od 300KM, a ja bih bio 100% kriv, da se ne nasalim da bi onaj skuterlija stao. E pa iskreno ko ga ne bi uhvatio i ko bekana ga izgazao...

Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.

This post was last modified: 07-03-2007 08:12 AM by Lage- alijas240Z.

07-03-2007 08:10 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status: Online

Ja ne bih...prestao sam da se nerviram i na motoriste i na vozace...samo se nasmijem i pustim Edu Maajku i pjesmu NO SIKIRIKIIII...danas mi moj mir nece nista upropastiti nistaaaaa

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
07-03-2007 08:15 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Pages (6): « First < Previous 2 3 4 5 [6] Last »
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: