|
MotoGP Rossiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
MotoGP Rossiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja ludnice danas na trci u Mugellu.. apsolutna Jeb**** ludnica, klaonica, bojiste ...nemam rijeci..
ekstra uzbudljiva trka... ko je nije gledao mora sebi nabaviti snimak pod obavezno!!!!
pobjeda naravno ide nenadmasnom Rossijuuuuuuuuuuuuuuuuu
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 06-06-2004 03:32 PM |
|
|
chimera
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Hej gledao sam.Nemam rijeci.F1 je za ovo kao sah.Ne mozes vjerovat da onako ljudi voze.Onaj pad na 320 i mahanje rukom me ostavio bez daha.I sad neko potegne pitanje sigurnosti u F1 ja bi njima sve ukinuo...
Everybody is going to the party
Have a real good time
Dancing in the desert
Blowing up the sunshine
|
|
| 06-06-2004 04:28 PM |
|
 |
elvir
Posting Freak

Status:
Away
|
Slazem se...loodnica totalna...i onaj Xaus pomahnita...nikad nisam ni cuo za njega....al mislim da su ga gume vise vadile
http://www.bhrenaultclub.com
|
|
| 06-06-2004 05:47 PM |
|
 |
tepSIJA
Banned
Group: Banned
Status:
|
|
| 06-06-2004 08:11 PM |
|
 |
e.bug
Senior Member

Status:
|
Bog i batina! Edise, jel bi se mogao kako dobiti taj snimak na VHSu ili na CDu mozda? Stvarno bi volio imat ovu trku 
btw. Valjal mi avatar? 8)
ride it like you stole it
|
|
| 06-06-2004 09:40 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
.. na zalost nisam snimao ovu trku..ali cu pokusatinaci nekoga ko jeste
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 06-07-2004 07:56 AM |
|
|
Fica
Member

Status:
|
Klasa do 125cc:
1. R. Lokateli(ITA)-Aprilia 40:13.158
2. K. Stoner(AUS)-KTM
3. E. Barbera(SPA)-Aprilia
4. A. Doviciozo(ITA)-Honda
5. M. Djiansanti(ITA)-Aprilia
Klasa do 250cc:
1. S. Porto(ARG)-Aprilia 40:32.672
2. D. Pedrosa(SPA)-Honda
3. M. Podjiali(RSM)-Aprilia
4. R. De Punie(FRA)-Aprilia
5. F. Nieto(SPA)-Aprilia
Moto GP klasa:
1. V. Rosi(ITA)-Yamaha
2. S. Zibernau(SPA)-Honda
3. M. Bjadji(ITA)-Honda
4. T. Bejlis(AUS)-Dukati
5. R. Haus(SPA)-Dukati
Ovo su rezultati trka vozenih za Veliku Nagradu Italije, cetvrtu trku ovogodisnjeg Moto GP sampionata na stzi Mugello. Sto se tice klasa u klasi do 125cc je bila jako zanimljiva trka, Stiv Jenkner je startovao ocajno sa polpozicije i vec na pocetku trke izgubio prvo mesto, to su iskoristili ostali vozaci i pretekli ga tako da je on gotovo celu trku proveo oko 6-7 pozicije...za to vreme na celu kolone se odvijala zaista zanimljiva borbaizmedju Lokatelija, Stonera, Berbere Dovicozoa, ova cetiri vozaca su se sve vreme smanjivala u vodjstvu a na kraju je pobedio Roberto Lokateli.
U klasi do 250cc i nije bilo preterano uzbudljivo, bilo je par preticanja iz kojih mozemo izdvojiti preticanje Pedrose 10 krugova pre kraja i Portoa 5 krugova pre kraja, kasnije ce se ispostaviti pobednika V. N. Italije.
Naime, otprlike na sredini trke polako ali sigurno izdvojila se grupa sa Portoom, De Punijeom i Pedrosom...oni su vodili trku. 10 krugova pre kraja prvi je bio De Punie i njega tada pretice Dani Pedrosa i izbija na celo kolone...5 krugova kasnije Pedrosu pretice Sebastijan Porto i grabi ga pobedi. Treba pomenuti samo i to da se Rendiju De Punijeu ugasio motor na otprilike 150m od cilja u poslednjem krugu, tada je bio treci, njega bukvalno 50m ispred cilja pretice Manuel Podjiali i zauzima trece mesto, dok De Punie zauzima cetvrto mesto.
A sad dolazi Moto GP klasa, slag na tortu za sve ljubitelje Auto-Moto Sporta. Bila je to najzanimljiva trka koju sam gledao u poslednjih nekoliko godina. Bukvalno na svakih pola minuta su se smenjivali u vodjstvu Rosi. Zibernau, Bjadji I Makoto Tamada koji je morao da odustane na nekih 10 krugova pre kraja zbog kvara motora. Na 6 krugova pre kraja trke pocinje da pada kisa pri poretku: Rosi, Zibernau, Bjadji. Vozaci odlaze u boksove i menjaju slikove za pneumatike za kisu...Nastavak trke sledi nekih 20-tak minuta kasnije, idu 2 kruga za zagrevanje i ponovni start preostalih vozaca. Rosi i Zibernau ocajno startuju. na celo izbija Troj Bejlis, koji vodi samo jedan krig...Rosi, Zibernau i Bjadji se "bude" i preticu Bejlisa. Rosi zavrsava prvi , Zibernau drugi a Bjadji treci (poredak kao pre prekida trke). Ovo vreme pored Rosija, ne treba da vas buni jer je to vreme za koje je Vke provezao zadnjih 6 krugova.
Eto to je u kratkim crtama bio opis V. N. Italije
http://www.automototrke.net
|
|
| 06-07-2004 12:11 PM |
|
 |
Fica
Member

Status:
|
Eh, ne bih ja bio ja kad ne bih nesto zaboravio.
Ovo je to Rosijevo vreme za zadnjih 6 krugova:
12min 06sec 803
http://www.automototrke.net
|
|
| 06-07-2004 12:12 PM |
|
 |