Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 [2] 3 4 Next > Last »
mul-t-lock prevara
Author Message
tuzla
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline

a izvini pošto smi mi amateri a ti nisi ako bi mogao malo da nas uputis: ko je mjerio? šta je to mjerio? a kvačilo kad se pritisne odvoji se motor od mjenjača i nijedno zaključavanje mjenjača ne služi ničemu!!

05-24-2005 03:24 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
tuzla
Junior Member
**

i nisi nam objasnio ko je to proglasio defend lock najboljom zaštitom na svijetu? na osnovu čega? i da nemaš možda neki dokaz? pa eto izvini pošto mi amateri ne kontamo ako bi mogao malo sa nekim argumentima da nam pojasniš bili bi ti zahvalni
e i da tu razliku između construkta i defendlockatj zašto je ovaj bolji od drugog tj kako ovaj DL uspjeva da zaštiti auto od krađe za razliku od ovog multilocka tj constructa koji je bezveze
eto izvini šefe na smetnji ako bi mogao samo mali to da nam pojasniš
unaprjed zahvalni
amateri

05-24-2005 03:30 PM
Mondeo
Posting Freak

Fakat me interesuju ta mjerenja sto si spomenuo. Sta se mjeri, ko mjeri, kako se mjeri?

HEMI Power
05-24-2005 04:53 PM
-dene-
Member

Mondeo Wrote:
Fakat me interesuju ta mjerenja sto si spomenuo. Sta se mjeri, ko mjeri, kako se mjeri?

Svake godine odrzava se takmicenje u kojem se bira najkvalitetnija zastita automobila kada su u pitanju mehanicke blokade mjeri se koliko vremena treba profesionalnom lopovu da skine mehanicku blokadu najpouzdanijm pokazao se ceski DEFEND LOCK a CONSTUCT je mislim 3 ili 4 zaboravio sam,a to sa kvacilom je smjesno neko ti je utubio u glavu da to moze i ti vjerujes isto kao sto kazu da je lavlju kandu nemoguce skinuti TO JE SMJESNO.

05-24-2005 06:21 PM
tuzla
Junior Member
**

šta je tebi smješno? to što si zaboravio ko je mjerio, gdje je mjerio, a meni nema šta ko da utuvi u glavu, sjedni u auto pritisni kvačilo i kraj priče! ne inosiš nikakve argumente, i mondeo je u pravu, nemoj nama prosipati te fore ako hoćeš reklamirati taj tvoj DL ti ljepo plati baner na sajtu i nemoj nas gnjaviti sa ovakvim pricama bez argumenata

05-24-2005 07:05 PM
-dene-
Member

tuzla Wrote:
šta je tebi smješno? to što si zaboravio ko je mjerio, gdje je mjerio, a meni nema šta ko da utuvi u glavu, sjedni u auto pritisni kvačilo i kraj priče! ne inosiš nikakve argumente, i mondeo je u pravu, nemoj nama prosipati te fore ako hoćeš reklamirati taj tvoj DL ti ljepo plati baner na sajtu i nemoj nas gnjaviti sa ovakvim pricama bez argumenata

Ma samo uzivaj veze ti nemas nikad nisi cuo za to takmicenje a to sa kvacilom je nemoguce jer je nemoguce mjenjati brzine sa mehanickom blokadom mjenjac se prebaci u rikverc i onda se zakljucava brava tako da mozes samo u rikverc.

05-24-2005 07:12 PM
tuzla
Junior Member
**

pa ti si kralj kakvog nema!!!
najlakše je kad nemaš argumente govoriti drugima da nisu čuli za to takmičenje . pa normalno da nisu čuli kad nema!!!
mala škola kad se pritisne kvačilo mjenjač gubi funkciju pošto se odvoji od motora i nikakve brzine se ne mjenjaju a auto ide koliko kod hoceš brzo i blokada mjenjača je dobra stvar samo kod automobila sa automatskim mjenjačem, a pošto mi ne živimo u americi taj sistem je kod nas lako preskočiti,
a ti i dalje nećeš da odgovoriš na pitanje zašto je DL bolji od mul-t-locka tj constructa, a da zbog nekog takmičenja uh smetnuh to sa uma

05-24-2005 07:34 PM
tuzla
Junior Member
**

-dene- Wrote:

Mondeo Wrote:

Svake godine odrzava se takmicenje u kojem se bira najkvalitetnija zastita automobila kada su u pitanju mehanicke blokade mjeri se koliko vremena treba profesionalnom lopovu da skine mehanicku blokadu najpouzdanijm pokazao se ceski DEFEND LOCK a CONSTUCT je mislim 3 ili 4 zaboravio sam,a to sa kvacilom je smjesno neko ti je utubio u glavu da to moze i ti vjerujes isto kao sto kazu da je lavlju kandu nemoguce skinuti TO JE SMJESNO.

ko je pomenuo Lavlju kandžu? to je off topic
a čekaj taj defend lock je česki ti napisa, ja mislio da je constuct češki? ha ha ha, a ta firma komel u sarajevu jel ti to babina pa je toliko reklamiraš, mislim red je da babo plati reklamu, a ne ovako na kvarno

05-24-2005 07:38 PM
volim VW
Junior Member
**

Za pocetak imas opciju "edit", a ne da nabijas po 100 postova.
Sto se tice te zastite tih lockova, svi cini mi se rade na istom principu blokade mjenjaca. Ti se uhvatio ko pijan plota o pritiskanju kvacila. Dobro, pritisnes kvacilo i sta onda? U praxi moras biti na nekom praznom prostoru da bi ti drugi auto dosao sprijeda pa da te kaci. Postupak ima logike, al je totalno nepraktican.
To da li je DL bolji od Multlocka mislim da su otprilike tu negdje. Princip rada je isti, razlika u cijeni.
I ako ima iko ta famozna mjerenja nek postavi Very Happy

05-24-2005 08:52 PM
tuzla
Junior Member
**

nisi u pravu, al pošto to nije tema ovdje nema veze, ako hoceš mozemo o tome diskutovati na nekom drugom topicu, mada mislim da statistika krađe vozila sa blokadama mjenjača dovoljno govori za sebe, ne bi ja to više širio, dosadno mi je objašnjavati dalje

05-25-2005 07:21 AM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mul-T-lock zastupnistvo iceman ze 29 4,398 11-25-2005 09:22 PM
Last Post: iceman ze

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: