|
Mul-T-lock zastupnistvo
|
| Author |
Message |
Guest
Unregistered
|
Re: Mul-T-lock zastupnistvo
Psa je li audi imao i lavlju kandžu???? Zar nije ona neotvoriva??????
Nisam siguran ali svejedno ako se mogu onesposobiti sve elektronske blokade i alarme moze sigurno i lavlja kandza.
|
|
| 12-17-2004 02:44 PM |
|
|
iceman ze
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
hvala momci stvarno ste od koristi kad covjeku zatreba.....nisam ni mislio da ima 100 % zastita al' za ove nase papke lafo autokradice i dovoljno je elektronsko-mehanicka blokada. Prema tome ako ga jos uz to otjera iz garaze onda im ga halalim(mada kredit otplacujem sledece 3 god.) Nikad se nisam ljutio na one koji su u stanju ukrasti A6 ionako oni koji ga imaju, takoder su i vrlo bogati.....zao mi ba ove raje sa golfovima dvicama i audi jajim....pa jos ga i nazove pa mu traze 3 tauzenke.....njih bi pumpericom u svako koljeno pucao......pa nek sljedeci put dopuze....
sto se tice zvecarki....nedavno sam gledao u jednoj novoj diskoteci u Kiseljeku(drze pitona u staklenom kavezu) kako mu bacaju zeca ....bilo je pravo zalosno.....
|
|
| 12-17-2004 11:36 PM |
|
 |
iceman ze
Senior Member

Status:
|
neki dan sam gledao na TV kako tip otvara lavlju kandzu bez ikakvih problema.....tako da je i ona takoder upitna+ oni koji kazu da prodaju orginale pluis takvih ima barem 5-6 u SA.
|
|
| 12-17-2004 11:38 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Prema tome ako ga jos uz to otjera iz garaze onda im ga halalim(mada kredit otplacujem sledece 3 god.)
A koje auto kupujes ako se moze znati?
Posto si spomenuo kredit sigurno novo uzimas, onda ga obavezno kasko osiguraj bar prvu godinu.
|
|
| 12-18-2004 11:56 AM |
|
 |
iceman ze
Senior Member

Status:
|
necu novo nisam dovoljno bogat za njega ....uzimam najvjerovatnije Passata 4, 110 PS, 98 god.crne boje , obavezno sa klimom al se jos nisam odlucio jer nije bas jeftin za odrzavanje, a i poprilicno je na meti ovdasnje auto mafije
|
|
| 12-18-2004 10:18 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Aha pa kako to polovno auto na kredit ne kontam jel to ide preko neke auto kuce ili kako ?
Inace, fin izbor al eto ko sto si rekao krade se zato bih ja radije uzeo eventualno losije auto al' bi bar mogao mirno spavati.
|
|
| 12-18-2004 10:23 PM |
|
|
iceman ze
Senior Member

Status:
|
ide preko jedne auto kuce u SA(Pantera kod Wise).....mada kredit uzimam nenamjenski oko 10 % kamata, rata ce biti oko 250 KM na tri godine. Prije njega prodacu svoga Golfa III, mada imam opciju nadoplate u ovoj auto kuci, medutim vise cu ja love dobiti ako bi ga sam prodao,jer niko ti nece u auto kuci izaci u susret jer i oni gledaju da profitiraju.....zaljubio sam se nekako u ovog Pasata ,mada jedan dio mene nekako mi neda da se odvojim od tolike love za jedno auto, u svakom slucaju imam fore do polovine januara kada bih trebao pazariti ovo auto pa vidjecemo hoce li jutro biti pametnije od veceri.... 8)
|
|
| 12-18-2004 10:34 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Aha, pa nije to lose uopste. Je li se moze kod njih naruciti bilo koje auto ili oni imaju neku svoju ponudu?
Ma sta se dvoumis uzmi ga, bice para, jednom se zivi
Nece ti biti interesantna auta kad ti bude 40 godina, zato kad ces ako neces sad.
|
|
| 12-18-2004 10:38 PM |
|
 |
iceman ze
Senior Member

Status:
|
ja sam se dogovorio sa gazdom, a i rodak mi radi kod njega pa je to islo preko njega, da on dovuce Pasata na moj zahtjev prema nevednim karakteristikama, a da nisam obavezan ga uzeti u slucaju da mi se on ne svidi . Takoder stalno dovlace novija auta raznih proizvodaca, tako da ima stalnu ponudu......ja vjerujem da bi i tebi takoder izasao u susret ako si kojim slucajem zainteresovan.Nacelno takoder smo se dogovorili i oko cijene auta.
|
|
| 12-18-2004 10:45 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Aha znaci postoji mogucnost da ja npr kazem tacno sta zelim i da bi oni meni to mogli dovuci. Super je to nisam znao da ima toga kod nas, pogotovo to da se moze srediti kredit za polovno auto...morat cu to da pogledam kad bude nekih para za kakvo auto hehe, valjda ce biti sad na proljece ako bog da.
Hvala.
|
|
| 12-18-2004 10:51 PM |
|
 |
|
|