Haj da i ja predstavim svoju muziku posto je skoro zavrsena:
Hu SONY uskoro se mjenja
naprijed pioneer 110w 13"
nazad kenwood 4 sistemci 320W
pojacalo USB 1369 1kw promjenjeni osiguraci na njemu
Wooferi 2 x USB 12" 2830 Power Max 400W, Impedance 4oma
Aluminium, gepek dampiran skoro cio moram to jos zavrsiti vidi se na avantaru
imam jedno pitanje; kako se bass tuba u obliku valjka uklapa sa vufferom,mislim ono kakav je zvuk cuje li se...........i bi li bilo pozeljno staviti je ako mi je dostupna.............HVALA!!!!!!!!!!
U mene je headunit pioneer deh-3500mp (stariji model al sam zadovoljan) 4x50, sprijeda su mac-audio dynamic 16.2 100w al neznam koliko rms (45-50), straga su mac-audio premium 69.4 180w tj 85rms i odlicni su napaju se preko pojacala, pojacalo je od JBL-a cetverokanalno i sub u bas-reflex kutiji od rockford fosgatea od 30cm s 250rms i zadovoljan sam njime, ali molio bi ako netko zna gdje ima u Hrvatskoj zastupnik od Ground zero-a da mi javi.
Hvala i pozdrav svima.
S postovanjem: Toni
imam jedno pitanje; kako se bass tuba u obliku valjka uklapa sa vufferom,mislim ono kakav je zvuk cuje li se...........i bi li bilo pozeljno staviti je ako mi je dostupna.............HVALA!!!!!!!!!!
Takodje ali konkretno me zanima za pioneer 3004spl 3kw....da li bi izdrzala??
Ajde da i ja predstavim svoju muziku...
Hu: kenwood 9531
front: phase cfs 165.25
rear: peoneer tsw accelerate series 4sistemci 9x6
sistem amp: alpine 2x75 w (bit će nekakav 4kanalac ubrzo)
sub:pioneer 306dvc x2
sub amp: renegade ren 1800 (rade na nekakvom minimumu ali ok je za svakodnevno slušanje)
da nadopunim, 1 woofer na 2 ohma na renu u mostu je napravio 140.2, 2 su napravila 142.6 db