Thread Closed  Post Thread 
My Freelander!
Author Message
Guest
Unregistered

My Freelander!

Rujo trebao si samo doci u Zenicu na Smetove,da vidis kako prsti snijeg pod Freelanderom.Kad sam dosao do poligona,skrenuo sam na stranu prema repetitoru kroz sumu,na jednom dijelu imaju velike brazde,preko njih nisam isao ,iako su napunjene snijegom,bojao sam se da cu se nasaditi na karoseriju.....A,vani je bilo oko -15,a klima je odlicno odradila svoj posao(svi misle da se smrzavam zbog Soft Top verzije).....Istina ,priznam da nije cistokrvni terenac,ali ipak je Land Rover(presao je teren,gdje bi se neki terenci zaglavili)....Auto je super....malo mi se ne svida sto je crne boje(ali kad je uziman,ja se nisam pitao o tome,jer nisam imao jos polozen vozacki)....Samo jos jedna zamjerka:malo je prenizak,gledao sam u Zenici jednog Station Wagon i mogu ti reci da je puno visi od moga)....Inace,Freelandera i ne vozam puno,vecinom je parkiran,a ni Cabrio mi se ne ponasa lose na snijegu,samo mu malo zapinju spojelri na ivicnjacima(ali to mi je dogada i ljeti).....A,sto se tice Yuge,on je isto super,i on se dobro ponasa na snijegu....

Pozdrav svima iz snjezne Zenice! Very Happy Very Happy

12-27-2003 09:20 PM
Sike
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline

A slike...

SRCBL
12-27-2003 09:58 PM
Find all posts by this user
Guest
Unregistered

------------------------------------------------------------

Ma nemam digitalac,ajde uslikati cu ga ,kada kupim digitalac......Sike,jesili prodao svoju Alfu?? Very Happy Question Question Question

12-28-2003 01:26 PM
Sike
Posting Freak

Nisam još - u garaži je - čekam proljeće.

SRCBL
12-28-2003 04:41 PM
Guest
Unregistered

-

Pa jel sve uredu sa njom ,kada je prodajes,ipak na slikama auto nije los......Koliko je cijenis?

12-29-2003 05:28 PM
Sike
Posting Freak

Sve je u redu sa Alfom - imaš podatke u auto oglasima http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=489

SRCBL
12-29-2003 10:02 PM
KenanE
Member

Re: My Freelander!

Jex_Jox Wrote:
Rujo trebao si samo doci u Zenicu na Smetove,da vidis kako prsti snijeg pod Freelanderom.Kad sam dosao do poligona,skrenuo sam na stranu prema repetitoru kroz sumu,na jednom dijelu imaju velike brazde,preko njih nisam isao ,iako su napunjene snijegom,bojao sam se da cu se nasaditi na karoseriju.....A,vani je bilo oko -15,a klima je odlicno odradila svoj posao(svi misle da se smrzavam zbog Soft Top verzije).....Istina ,priznam da nije cistokrvni terenac,ali ipak je Land Rover(presao je teren,gdje bi se neki terenci zaglavili)....Auto je super....malo mi se ne svida sto je crne boje(ali kad je uziman,ja se nisam pitao o tome,jer nisam imao jos polozen vozacki)....Samo jos jedna zamjerka:malo je prenizak,gledao sam u Zenici jednog Station Wagon i mogu ti reci da je puno visi od moga)....Inace,Freelandera i ne vozam puno,vecinom je parkiran,a ni Cabrio mi se ne ponasa lose na snijegu,samo mu malo zapinju spojelri na ivicnjacima(ali to mi je dogada i ljeti).....A,sto se tice Yuge,on je isto super,i on se dobro ponasa na snijegu....

Pozdrav svima iz snjezne Zenice! Very Happy Very Happy

hajvanu jedan prestani vise lupetat konjcino levatska
nemas pojma o voznji nikalvog auto levatino
glumis ovde nekoga , au ze nema Freelandera
stari ti voza yugu
a ti ovdje pricas lovacke price
ti vozio
haahah
chimera de ga malo smiri Twisted Evil Laughing

voznja punimgasom je opasna
molim za jedan BAN od administracije
01-01-2004 02:17 AM
Guest
Unregistered

Re: My Freelander!

KenanE,jesili ti OK?Ako,ti je nastala kriza usljed nedostatka droge,nemoj meni tu glumiti neke stvari,nego idi u prvi haustor i fiksaj se.....A nesto si pobrko,a u Zenici imaju dva Freelandera,jedan je moj,nadi me pa se uvjeri iz prve ruke ili mi daj digitalni da postavim slike na forum da vide svi.....A sto se tice neke gim. sto si mi spominjo to mora da je bio moj brat ,jer se i on predstavlja kao Jex-Jox(razlika u polozaju crtice)......A,ako oces bez potrebe probleme,potrazi me ,pa da to rijesimo,ako imas petlje(ako me smijes dirnuti,da ne bi dobio mare,a ti nastavi lijepo izmisljati,ajde malo nam jos izmisli i kakvu muziku slusam,kakvu hranu jedem,odjecu nosim,koju sam skolu zavrsio,sta studiram i tako dalje.....Ajde mastaj malo,samo nemoj dokasno,jer mala djeca moraju rano na spavanje ili nadi sebi nekog momka,jer si tako jadan da ti ne bi pomogao Dodge Viper(zna Edis koji[crveni,oko 8 hiljada kubika,reportaza iz proslosti´,taj tekst ti je bio super napisan Wink Wink ])da dobijes curu...........Stvarno si jadan i imas bujnu mastu,budaletino jedna,i otkaci me se ili daj da uzivo rijesimo probleme,jel ti jasno .....A,na kraju takvi kao ti ne razlikuju izmisljanje od istine,kao ni Forda Ka ,od Forda Thunderbirda(najnoviju verziju) i koji ne razlikuju helikopter od aviona,drugim rijecima ,glup si ko tocak....A ,sto se tice da me Chiamera smiri,nema ti njega u Zenici......!!!!!!(ili je mozda dovoljno jak da mi moze pokazati nesto)......I nemoj me vise nervirati ,jer mislim da je ovo stranica za zaljubljenike u automobile,a ne u borilacke sportove ,a ako vise volis borilacke sportove,ajde onda fino zamoli Edisa da ti napravi stranicu borilackih sportova,pa i forum neka ti napravi i onda cemo se svadati)....I da znas da mi nisi izvadio zivce....a,kad te vidim ,vjeruj mi ,ubit cu te..... Twisted Evil Twisted Evil

01-01-2004 08:38 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

kljucic.. jos jedan kljucic i dobijete ban obojica

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
01-01-2004 09:36 PM
Visit this users website Find all posts by this user
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Freelander Lage- alijas240Z 0 529 08-24-2006 11:01 AM
Last Post: Lage- alijas240Z
  Freelander/Terrano II - Na šta obratiti pažnju? Edin 29 4,380 03-01-2006 10:41 AM
Last Post: goran16v

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: