|
Na programu BHT1
|
| Author |
Message |
niho
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
|
| 10-30-2007 08:04 PM |
|
|
niho
Junior Member

Status:
|
RE: Na programu BHT1
Draga gospođice tebi i cijeloj tvojoj ekipi svaka ćast. Po meni vi ste jedini bez interesa , po mom sudu sa dosta lićnog zalaganja i ljubavi ušli u ovaj vrlo kompleksan i zahtjevan projekt. Uradili ste to i prošle godine odlićno ,ono što je za posebnu pohvalu to je da ste iz reportaže u reportažu bili sve bolj i bolji. Vidno su izbacivane one sitne greškice koje nama koji se cijeli život bavimo ovim sportom su jako zapinjale , a to znaći da ste dobro razmišljali i pripremali se za rad na emisiji.Po mojoj ocjeni vi ste kao cijela ekipa još u startu imali dobro usmjerenje da ne pravite reportaži nego EMISIJU O AUTO SPORTU U BOSNI I HERCEGOVINI i mislim da ste još prošle godine u tome uspjeli.
Bit ću malo drzak i reći ja od vas za ovu sezonu nisam oćekivao da ćete biti lošiji nego lani. Moja oćekivanja ste ispunilivi Ivana ,ali i cijela ekipa.
Na kraju možda nebi bilo pošteno i reći da je sve naj naj moje stil je da uvijek može bolje jer to je ono što me privlaći ovom i svim drugim sportovima kojim se bavim, pa ču za početak dati jednu malu ideju da možda i ovo što ste napravili / a napravili ste za pet jer to do sada niko nije napravio ni blizu ovako/ bude još bolje .
Ivana i Zlaja mislim da treba još više neobaveznih razgovora sa vozaćima /nekad neka su to razgovori o trapovima ,drugi put o konkurenciji ,pa onda o motorima ,pravilima ,uslovima da se postane trkać ,o uloženim protestima ,homologaciji ,pregledu vozila nakon uloženog protesta.dtavu vozaća o raspisanim klasama i još koliko hoćeš.
Po meni to je nešto što zanima gledaoce i to je ono što će ih dovesti na stazu/sekvence treba snimiti tonskii puštati u okviru snimaka sa trke..
Još jednom svaka čast i lijepo hvala NIHAD ALIKADIĆ
|
|
| 10-30-2007 08:36 PM |
|
 |
joana
Junior Member

Status:
|
Napokon jedan konkretan odgovor!
Već sam pomislila da su svi odustali od ovog foruma 
Hvala, Niho, za pohvale i prijedloge.
U slijedeću sezonu namjeravamo ući s još više ozbiljnosti i ideja.
Ne želim se izvlačiti prije nego je sve počelo, ali sve to uvelike ovisi o interesu ove kuće za taj sport, a ruku na srce, interesa gotovo da i nema. Imam potporu urednika Sportskog programa, ali kad se protiv vas urote mnogobrojni zgubiredi koji se, nažalost, pitaju o mnogim stvarima, dođe vam da lupite glavom o zid i nikad više ništa ni ne pokušavate napraviti.
Uglavnom, očekujte novine u slijedećoj sezoni kad su u pitanju auto utrke Bosne i Hercegovine. 
joana
This post was last modified: 10-31-2007 08:31 AM by joana.
|
|
| 10-31-2007 08:30 AM |
|
 |
oldman
Junior Member

Status:
|
Ja stvarno nisam smatrao za potrebno da puno komentarišem nešto što je odlično ali Ivana navalila pa ajde...
Ove godine bolje nego prošle a prošle bilo ko bog. Mislim da treba održati ovu distancu o kojoj Niho govori a to je EMISIJA o auto sportu a ne reportaža sa trke. Slažem se da treba biti još malo informativnije za one koji ne znaju i treba u svaku ubaciti malo novog znanja ..... šta su klase, grupe homologacija, protest, gume, mjenjači, motori i sl. što po meni nije nikakav problem a dobija se na informativnosti i edukaciji.
Toliko o toj temi.
Puno sreće, zdravlja i živaca ekipi BHT1 sa nama i njima.
|
|
| 10-31-2007 12:19 PM |
|
 |
KIZO
Junior Member

Status:
|
Gledao sam par ovih reportaža i mogu reći samo SVAKA ČAST!
Da barem i mi na hrvatskom brdu imamo takvu novinarku pa makar bila i jedna reportaža za kraj sezone! Puno sreće i uspjeha za buduće sezone!
|
|
| 11-01-2007 07:57 PM |
|
 |
joana
Junior Member

Status:
|
Gledao sam par ovih reportaža i mogu reći samo SVAKA ČAST!
Da barem i mi na hrvatskom brdu imamo takvu novinarku pa makar bila i jedna reportaža za kraj sezone! Puno sreće i uspjeha za buduće sezone!
Pravit ću ja reportaže i o vama ako mi platite ... i ako vam ne smeta moj hercegovački naglasak 
P.S. Hvala 
joana
|
|
| 11-01-2007 09:09 PM |
|
|
Katz
Administrator

Group: Administrators
Status:
|
Posalji mi CV na PP i kolko trazis.
Da te imam u planu za sledecu sezonu
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 11-02-2007 09:06 AM |
|
 |
joana
Junior Member

Status:
|
Kako ćeš me platit' kad i ti volontiraš? 
joana
This post was last modified: 11-02-2007 09:39 PM by joana.
|
|
| 11-02-2007 09:38 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 11-03-2007 05:30 PM |
|
 |
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Status:
|
Kako ćeš me platit' kad i ti volontiraš? 
joana
Smislice Katz nesto, stari je to lisac
Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
|
|
| 11-04-2007 07:33 AM |
|
 |
|
|