Post Reply  Post Thread 
Najbolja reklama na PG
Author Message
Flik
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
Najbolja reklama na PG

Nadmasio sam sam sebe Smile Nakon danasnje reklame za ProAuto koja izgleda isto reklama DANA za Miljenka Jergovica i tu biblioteku (haman smo isti font koristili) na scenu je uklizao (u punom smislu rijeci) Davor Domazet i Geneco.

Nece se Davor naljutiti, ipak je efektna reklama! Edisova je ideja teksta i slike a moj je efekat uklizavanja.

Usput, red bi bio kada ja ne bih morao ama bas svaki baner da napravim. Majka mu stara kao da jedini ja znam to raditi. Nije to vise ni poznavanje photoshopa, moze se baner napraviti i u paintu (ako nista drugo).

P.S.
Sto ce sada pojedinci kosu da cupaju sto oni nemaju/neznaju napraviti 'vake reklame. Twisted Evil Neka, oni zato znaju unistit dizajn weba, novine i tako toga...

The Official Suzie Q Web Page

[img]http://www.pungas.com/flik/sq-anim4a.gif[/img]
04-29-2004 07:21 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Katz
Administrator

Group: Administrators

Hahahah

Moram da vidim reakcije ostalih.

Forever #1

Igor Savic - Gonza
04-29-2004 10:34 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
BOBINA
Junior Member
**

Elem
Više nikakva smušena izjava ''Gerinih'' vozača nije potrebna. Svi imaju privatne firme a svi se reklamiraju na PG a ne na domicilnom sajtu. Pukla tikva izgleda definitivno. Šta li sada Gera misli ako ima iščim da misli.

04-30-2004 05:10 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Flik
Senior Member

Jest' bas tako Bobina. Iako je meni ovo pravo mrsko raditi (sve te silne reklame) kada znam da Gera sizi sto se Niho (a sada i Domazet) reklamiraju kod nas a ne kod njih odmah dobijem neki elan.
Ali ima i Gera svoje 88x31 px banere koje reda po principu "nemoj Ladu najdonju sa njima smo dobri" kao da tao ima IKAKVE veze sa web marketingom. Nije to reklama u novinama pa da je guras na atraktivno mjesto ili ne.

Nedavno sam otkrio da je, osim "ovlastene" kradje, vidi vraga bas mojih, banera od strane autopijace (dao im Gera banere kao da sam ja to njima pravio) jos jedan sajt ukrao baner. Neka je vala sretno mu bilo.

Interesantno je i kako sam saznao. Taj je frajer ukao sa auto.ba a onda ispod tog banera stavio link na idi*ebimater i fino brojac posjeta registruje da nam odtamo dolaze posjete. Ja tamo, kad nesto mi poznat baner... Ali neka je, ne smeta me jer je uzeo baner na kojem pise "ovdje moze biti vasa reklama" tako da nije u formi firme mahnuo niti profitirao od toga.

04-30-2004 07:10 AM
zoka
Glavni i neodgovorni PG programer

Group: Administrators

Isato onaj adis stavio sebi avatar gif animaciju sto sam ja napravio geri za njegov site ali taj adis je svakako covjek niskog kvalitata pa se ne ljutim ko ga j.

04-30-2004 09:00 AM
BOBINA
Junior Member
**

u civiliziranom svijetu autorsko pravo je svetinja. Što ste frajeri pa puštate da se neko kiti vašim perjem? Oni svi misle da se to može napraviti za 5 minuta. Tužite ih!
Dosta-Basta.
PS.
Ako im se svi naklate na glavu Gera će zvršiti svoju expolatatorsku karijeru.

04-30-2004 10:53 AM
Flik
Senior Member

Koga ću tužiti? Fino sam zamolio da se to skine sa autopijace, Gera rekao "to je on radio dok je bio ovdje" sto se podrazumjeva jer sam tada radio za Fiat Alfu ... Metalcommerc uostalom, pa su mogli koristiti te bannere. How yes no.

A toliko sam im se ja navrat naklatio da su mi htheli Ljilanju Sakić slati na vrata. Ništa ja ne radim ali oni tamo umriješe. PunGas im je trn u oku veći nego sva 4 vozača i njih još toliko.

04-30-2004 11:12 AM
BOBINA
Junior Member
**

Evo zamišljam kako bi izgledala ova Domina reklama na auto.ba.
Dođe mi da crknem od smjeha.

04-30-2004 12:03 PM
eXmAn
Senior Member

Znači banner?

Mozda posaljem nesto u ova 2 dana , zapravo preskociti 1 maj pa onda Smile

Prvi bosanski hardverski portal!
04-30-2004 06:12 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Popravljena nasa slova na starim topicima zoka 1 220 03-21-2007 01:19 AM
Last Post: SamirBL
  Igrice na PunGas.com Edis Jasarevic 23 1,459 03-19-2007 05:17 PM
Last Post: Faya_M5
  nove stvari na pungas.com Edis Jasarevic 5 351 02-22-2007 10:31 PM
Last Post: tasmanian
  registracija na pungas.com Edis Jasarevic 0 236 10-17-2006 05:46 PM
Last Post: Edis Jasarevic
  Novi sistem upozorenja na PunGas.com Edis Jasarevic 39 2,606 09-20-2006 08:57 AM
Last Post: pajero1987

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: