|
Napisite svoje dobro iskustvo sa majstorom
|
| Author |
Message |
RAXX
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Napisite svoje dobro iskustvo sa majstorom
Eh pa svaka ti cast Ajdine...ne hvale te ljudi badava!!!!!!!!!!
Maloprije kada si mi se javio,raspolozenje si mi popravio skroz.Vec sam kontao da idem da spavam,a sad bih mogao sklekove raditi.
ajdin_ze....radis k'o singerica,efikasnost dokazujes....kako to da ti nemas neku titulu kod raje,tipa...magistar,doktor,primarius isl. Neki imaju titule,po meni nezasluzene.
Znas sta hocu reci druze!
|
|
| 12-18-2007 06:08 PM |
|
|
Schumi
Senior Member

Status:
|
Eh pa svaka ti cast Ajdine...ne hvale te ljudi badava!!!!!!!!!!
Maloprije kada si mi se javio,raspolozenje si mi popravio skroz.Vec sam kontao da idem da spavam,a sad bih mogao sklekove raditi.
ajdin_ze....radis k'o singerica,efikasnost dokazujes....kako to da ti nemas neku titulu kod raje,tipa...magistar,doktor,primarius isl.  Neki imaju titule,po meni nezasluzene.
Znas sta hocu reci druze!
Ma ko nema ? Ajdin je davno prozvan doktorom...Sasvim zasluzeno
Mrzim ljude koji uzimaju drogu.Posebno graničare!
|
|
| 12-18-2007 06:43 PM |
|
 |
RAXX
Junior Member

Status:
|
Ma skontace Ajdin sta hocu da kazem... ima ti kod nas majstora sa nekim titulama koji ti ostave "popravljeno" auto,a opasno po zivot sto tvoj,sto tudji!
|
|
| 12-18-2007 06:50 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Pa ti mislis da da ga ja bez veze preporucujem...ccccc
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 12-19-2007 07:40 AM |
|
 |
Francuz
Senior Member

Status:
|
Ovdje kazu zadovoljan klijent=10 novih klijenata
Lijepo je cuti da i kod nas ima takvih slucajeva.
Pozdravljam profesionalni odnos @Ajdina_Ze
Opel Astra 1.7 DTI 16V
Garmin Nuvi 760TFM
|
|
| 12-19-2007 07:48 AM |
|
|
herkules
Posting Freak

Status:
|
Jednog lijepog i suncanog dana odem ja u Ze sa svojim Bembicem smrc,smrc...Nije mi radila klima.Po pozivu naseg velikog druga Dr.Ajdina ja se uputim da mi doktor da dijagnozu...
Sta da vam kazem kad sam ja iz BL krenuo za ZE da napunim klimu onda znate koliko je povjerenje u pitanju...
Naravno uz cevape jogurt i dobro druzenje klima je sredjena i mi smo se sretni klimali do kuce...
Dr.Ajdin toplo preporucujem svima narocito zenskoj populaciji ako imaju problem sa trapovima...Prednji,zadnji e tu je expert...Ima covjek strpljenja..
"Jel tak drug"???
A3 1.9 TDI 90ks. Od kakop sam ga kupio nije mi palio kako treba.Lampica od grijaca se nije gasila dok se auto ne upali a verglao je dugo.
Sve mi je to bilo malo sumnjivo.Kad je dosla zima sve teze i teze je palio.Dr.Ajdin je uradio dijagnostiku i konstatovao kvar.Senzor temperature motora...to su ustanovili i ovi momci iz servisa u koji sam ga vozio i zamijenili novi senzor ali ista stvar se ponavljala...
Malo jludi zagrebu ispod povrsine i vide da je neko nesto prespajao i namjerno iskopcao funkciju senzora temperature da bi poboljsao palenje.Auto je prilikom palenja dugo verglao narocito kad je topal dok je hladan dobro je palio ali opet nije kako treba.Dijagnoze su bile Akumulator,Alneser,i ako nije nista od toga onda motor otvoriti ocistiti ventile,i izmjeniti sto se mora mjenjati.A svi znamo koliko je skupa investicija kad se motor otvara..
Na kraju kupim novi akumulator,opet isto...Odem kod majstora da prepakuje alneser i stavimo i on pali kao metak i kad je hladan i kad je topal....Mijenjane su pixne,cetkice...Upravo ovo dugo verglanje je zbog tih pixni koje prilikom zagrijavanja se rasire i ne rade svoj posao...
Pored toga stalno mi je stopao leptir na usisnoj grani...Ostane otvoren pa ne mogu da upalim dok ga ne vratim...
Skinuli su momci i taj leptir na usisnoj grani i imali smo sta da vidimo...Zapusena je bila kompletna grana.Protok vazduha je bio mozda nekih 15mm od mogucih 55mm.Sve smo skinuli i ocistili i sad munja letiiii....Servis se nalazi u Banja Luci i rade iskljucivo VW i Audi...
Momci su radili u ovlastenom,servisu Intermobil...Ako neko bude imao problem a Banja Luka mu nije daleko nek se javi na p.m....Jos da napomenem da su momci radili kvar na motoru kod Audi S8.uspijesno otklonjen....
...0-100KM/h 9.3sec 402m-17.2sec
Testirano G-techom
|
|
| 12-19-2007 08:06 AM |
|
 |
herkules
Posting Freak

Status:
|
Pacijent je ozivio prije jedno sat vremena i koliko ja vidim vec dise punim plucima.Ima jos nekih sitnica ali bukvalno sitnica.
Ajd sto daje dijagnoze vec sto lijeci covjek....
Brate moj kralj si......
Testirano G-techom
|
|
| 12-19-2007 08:11 AM |
|
|
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
Ej dobro je nemoj te ga vise hvalit,stalno ga hvalimo ureknucemo ga,i nemojte da mi ruzite druga Raxx ,on je novi nije stigao sve postove da izcita detaljno , puno se spominje rijecica DR. kad je Ajdin u pitanju,naravno titulu je davno zasluzio sad je Dr.FR.Mr.Ing itd........
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 12-19-2007 12:26 PM |
|
 |
herkules
Posting Freak

Status:
|
Ej dobro je nemoj te ga vise hvalit,stalno ga hvalimo ureknucemo ga,i nemojte da mi ruzite druga Raxx ,on je novi nije stigao sve postove da izcita detaljno , puno se spominje rijecica DR. kad je Ajdin u pitanju,naravno titulu je davno zasluzio sad je Dr.FR.Mr.Ing itd........
Zaboravio si titulu SCI....samo toliko
Testirano G-techom
|
|
| 12-20-2007 07:22 AM |
|
|
RAXX
Junior Member

Status: