|
Napisite svoje dobro iskustvo sa majstorom
|
| Author |
Message |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
Napisite svoje dobro iskustvo sa majstorom
Pisite u ovu temu dobra iskustva sa majstorima i preporuke bez obzira gdje se nalazili.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 12-05-2007 11:05 AM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: Napisite svoje dobro iskustvo sa majstorom
Pa u koju sad da pisemo???
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 12-05-2007 11:21 AM |
|
 |
Edin
Member

Status:
|
Zlatko Bilić Billy na Tranzitu!
Ako kaže da će dio doći za tri dana, dio dođe za tri dana, kod redovnog servisa uradio besplatno dodatnih sitnica!
Zadovoljan!
Telepartner, također - profesionalno.
|
|
| 12-05-2007 11:56 AM |
|
 |
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators
Status:
|
Pa u koju sad da pisemo???
Pa pise brate.Ovdje dobra iskustva a u onoj losa.
S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
|
|
| 12-05-2007 12:23 PM |
|
 |
RAXX
Junior Member

Status:
|
Da sam ja bogdo naisao na tebe onaj dan kad mi je kuhao motor,a prokuhao mi bas tamo na Bristu kod Dzananovica,skuzio sam to kad sam stao kod onog Fude da pitam nesto za dijelove.Kazem ja onom tamo sto radi,nosi cvike,da mi kuha motor i da li bi mi oni mogli vidjeti u cemu je problem,a on kaze..nismo mi mehanicari....! Bio si mi blizu,a nisam tada ni znao,jbg.
This post was last modified: 12-05-2007 12:32 PM by RAXX.
|
|
| 12-05-2007 12:31 PM |
|
 |
Brzi
Member

Status:
|
joj meni je ramo tito dok sam imo bmw kockicu, sta god sam trazio coek odradi i cak me jednom po nejvecoj zimi pozvao telefonom da me usput poveze kad je isao na poso a meni auto bilo kod njega u radnji, stvarno gdje to ima??? pitam se gdje li je sad dobri ramo, tada je radio u nekoj baraci kod muzeja ako se neko sjeca, a onda je preso na bjelave
Da je priroda forsirala prednji pogon, ljudi bi hodali na rukama!
|
|
| 12-05-2007 12:52 PM |
|
|
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Status:
|
Osim, naravno, Ajdina, koji je i majstor i čovjek i o kojem je skoro sve rečeno , naravno, zasluženo, preporuka za servis Keserović na Stupu, kod teološkog fakulteta. Znaju znanje, imaju strpljenja, od povjerenja su i uradiće i stvari koje drugi ni ne pomišljaju tipa dolazak kući ako ne može upaliti i slično.
"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
|
|
| 12-05-2007 12:57 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ja mogu jedino sa sigurnoscu preporuciti Ajdina u ZE i od neki dan FAutocentar u SA sa novom postavom uz sefa servisa...Za Mercedesa nemam nikog posebnog osim za narucivanje dijelova Jasmina u Autoline na Stupu...Za djipove tu je Nebojsa na Barama u Jukicevoj...A kome je daleko u ZE za Fiata u Jukicevoj ima servis koji drze otac i sin...Ismet i Dino...prva liga momci...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 12-05-2007 02:55 PM |
|
 |
RAXX
Junior Member

Status:
|
pajero 1987 .... na koga mislis u Zenici da zna oko Fiat-a??
Zar ima nekoga u Zenici da je expert za Fiat-e konkretno,a da ja to jos nisam saznao?!
|
|
| 12-05-2007 04:21 PM |
|
 |
rhcp
Junior Member

Status:
|
amel podhrastovi.razlog,covjek sa jednom sakom radi ono sto mnogi nebi znali sa 4,tolarentan,veza mehanika-nabavka odlicna,limar po struci koji je dobro uvezan za mehaniku koju isto tako dobro radi+ veza sa lakirnicom.
nesko strojorad,elektrika,ugradnja gt alarma,lik prof radi posao.pedantan,cist.
komel-zasluzuje sve pohvale,pogotovo dino,jako profesionalan odnos sa musterijom,bar sto se tice live dijagnostike i ugradnje cobra alarma.
|
|
| 12-05-2007 05:54 PM |
|
 |
|
|