Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 [3] 4 Next > Last »
Napisite svoje lose iskustvo sa majstorom
Author Message
fastmf
Hota Racing

Group: Registered
Status: Offline
RE: Napisite svoje lose iskustvo sa majstorom

Alen_P Wrote:

fastmf Wrote:
može biti da sam pogrešno svario do mene je oprost molim
@Alen_P
citiram sa
http://www.pungas.com/forum/doktor-hota-t-15072-2.html
Alen_P Wrote:
Ruku na srce , čovjek stvarno zna svoj posao .. Pravi Doktor .. Ja sam prezadovoljan od kako je meni auto radio , mada zadnji put je nešto zakazao , ne znanjem , nego nastupom .. Ustvari , jedina mana tom Doktoru je njegovo ponašanje koje je nekad regularno 100 % ,
a nekad ne ... Jednostavno , imam osjećaj da pravi selekciju klijenata , što meni ne smeta naravno , pa njegov je hljeb na kraju krajeva ..
Al' reci brate ...

ispade da si uletio u "SELEKCIJU KLIJENATA"

a ti reče koliko me pamćenje služi da više nikad njemu nećeš otići

nije ni bitno!
to su ti nesretni spletovi okolnosti te tenzije i nervoza uslijed mnoštva posla o kojima rekoh u temi maloprije
http://www.pungas.com/forum/napisite-svo...242-2.html
kao i različit nivo zadovoljstva nečijom uslugom.....

krenem od sebe i svog posla

uvijek mi dobro dođe da me se podsjeti

.....

Šta bi ti uradio da ti čovjek kaže, dovuci auto ostavi ga danas, ti se čitav dan vozaš taxi-jem da bi nakraju došao po auto i čovjek ti jednostavno kaže nisam ni pipnuo tvoj auto ( naručen u 9 ujutro ). Bilo je samo potrebno paljenje naštimati... Nemoj zezati, budi realan. Zar to nije malo bezze..

a šta bi ti uradio da si drug i da poslovno sarađujete i da ti treba auto
i da si ostavio auto i da dva tri dana auto tako stoji i zbilja znaš da jednostavno zbog mase okolnosti nemože biti gotovo ili pak dodješ pred kraj radnog vremena kad ti je rečeno recimo neka sitnica u pitanju, i vidiš da umor lije iz tih ljudi koji jedva da su stali da stave nešto u usta da ne riknu od gladi jer svi hoće odmah... a to je najgore!
i ne mali broj puta bilo kakvih sličnih situacija....

ali bi bio i gad i budala kad bi to sve stavio u polje zamjerki i zaboravio
riknjažu motora u Zagrebu.... te lično njegov angažman oko pronalaska motora (u autu je već 50 000 kilometara i ni kap ulja ne troši), stavljanja svega novog ...od kvačila do................ te moje finansijske nemoći tada......... račun (GUTA PARA) uz popuste ..... recimo da se mogao kupiti jedan golf 2 91 d Very Happy što ja nikad neću uraditi...

jedini komentar za plaćanje je bio daćeš kad budeš imaoWink
tako je i bilo jer dosta dugo stvarno nije ni bilo........
i da ne duljim na široko i na korado Very Happy ne jednom u pravom smislu riječi prije svega čovjek a poslije toga najveći maestro ceremonije kojom se bavi a da ga ja znam....

shvati da nekad posao od pola sata, rutinski zahvat neki zna izaći u komplikaciju od koje stane cijeli posao možda nekad i danima...

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
12-08-2007 09:13 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status: Away

Ja se moram ozbiljno pozalit na ovog svog majstora Ajdina_Ze kad god mi sta napravi uradi sve perfektno boli glava ali neda mi da mu platim i kaze idi kupi neko serbe, i sta sad ja ljudi da radim haj sto mi je najbolji jaran ali ja mislim da treba da i meni uzme nesta para jer to mu je kruh, nedavno mi je mjenjo kociono crijevo i sredio sve ozracio ma milina i ja kolko je para nije nista ma ebemu ja 20 km pa reko samo probaj da ne uzmes ja cu se naljutit i reko nemoj da me sikiras i tako sam ga jedva nekako natjero da uzeme

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
12-08-2007 10:57 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
pajero1987
Posting Freak

Ne pricaj nista Ajdin je to...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
12-08-2007 11:19 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
fastmf
Hota Racing

Rainman Wrote:
Ja se moram ozbiljno pozalit na ovog svog majstora Ajdina_Ze kad god mi sta napravi uradi sve perfektno boli glava ali neda mi da mu platim i kaze idi kupi neko serbe, i sta sad ja ljudi da radim haj sto mi je najbolji jaran ali ja mislim da treba da i meni uzme nesta para jer to mu je kruh, nedavno mi je mjenjo kociono crijevo i sredio sve ozracio ma milina i ja kolko je para nije nista ma ebemu ja 20 km pa reko samo probaj da ne uzmes ja cu se naljutit i reko nemoj da me sikiras i tako sam ga jedva nekako natjero da uzeme

čista istina !!!

već nekoliko puta neke dijelove nabavljao preko Ajdina i ja za novčarku on kaže štaš to Very Happy on u granap po sok ja hoću sa njim kaže id sjedi u auto nemoj se pravit budala

a nevalja ni to ostaviš zdravlje u servisu red je pa makar to bila i usluga posredovanja za dio ili nešto za dobru volju bar na kafu...
težak je to kruh nek priča ko šta hoće i svoj rad treba znat cijeniti i naplatiti

and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
12-08-2007 01:03 PM
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Sve je to fino, al' je tema LOŠE iskustvo. Evo, meni se jednom kod njega ohladila pica koju mi je naručio dok sam je dočekao. Smile

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
12-08-2007 04:26 PM
pajero1987
Posting Freak

E zato narucis cevape i ne okrenes se a on vec salatu narezao i onaj nosi kesu sa cevapima...ja za djep kaze hajde plati pa ces pravo u kanal da dovrsis ovo sto sam ja zapoceo...a ja mu se ne bih petljao u posao...Samo jednom sam ga uspio prevariti kad je bio u kanalu i gledao da mu moj alternator ne padne na glavu...hahahaha...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
12-08-2007 09:40 PM
Alen_P
Member

@fastmf- ne zamjeram ja što mi je auto stajalo, al mi reci paša nisam stigao, imao sam puno posla, jbga reci nešto. A ne da mi kažeš , joj ne radni ručna meni se odmah ovo ne radi ??? Al eto, ja opet kažem, ne zamjeram nikom, svakom svačije ... Wink

navijati za Sarajevo je stvar geografije, a navijati za Željezničar je stvar filozofije

http://www.amkcarbon.com
12-09-2007 10:59 AM
ajdin_ze
Dezurni drug milicajac

Group: Administrators

Damire,ernese i dino sve cu vas razbit redom.Tema je losa iskustva a ne ja.Hahahahahahahahahahahahahaha.

P.S.
Hvala na pohvalama u svakom slucaju.Damire druze nisam ja kriv sto si ti bio u frci pa si ga nabro i nisi docekao naruceno.Hahahahahahahaha.

S postovanjem Puric Ajdin,,,,Zenica
12-09-2007 01:27 PM
Civic 16V
Clan AMK PUNGAS

Znam, malo te zezam. Pa ti si majstor, a ne picmajstor. Odnosi se na picu kao jelo. Smile

"Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi."
12-09-2007 04:04 PM
Francuz
Senior Member

Pokvari mi se na 406 na putu prema BiH regulator zraka i goriva.Stignem nekako do Sarajeva, odem na Ilidzu u Peugeotov servis dijagnoza mjenjaj komlet blok sa injectorima cijena oko 900KM.Odem kod Verana kod Bara jednom covo napravi kaze 'ajd ti vozaj pa dodji sutra da vidimo jel sve ok.Rekoh, a Platiti?
Kaze covjek daj prvo da vidimo jesmo li popravili lako cemo za platiti.
Sutra dan isti problem i covjek opet zavuce rukave i ispitujuci dio po dio dodje do problema.Kaze dodji za par dana otisao ti je gore spomenuti dio.Cijena popravke zajedno sa dijelom i dijagnostikom 120KM i jos me pita jel mi puno???
Ovaj zadnji servis bih preporucio ukoliko je dozvoljeno reklamirati a one prve ukoliko imate visak para u dzepu slobodno kod njih Wink

Drugo iskustvo je vezano za moju firmu.Nekazu dzabe sto covjek vise ima sve je vise proklet.Sklopili smo bili ugovor sa jednom garazom za servis vozila prije mozda tri godine .(Ima ih oko 2000 u nasem voznome parku)Prvu godinu sve je bilo ok drugu smo poceli dobijati fakture malo zescih cifri dok nismo skontali da nam fakturisu i ono sto nisu trebali ili visak sat.(na primjer zamjena polomljene brave na Peug. Expert 5 sati rada???? itd itd)
Neki dan pricam sa jednim od njegovih majstora kaze znali smo da ce se ovako zavrsiti od 15 mehanicara koliko ih je zaposljavao dok je radio sa nama sada su ostala petorica.Zalosno...

Opel Astra 1.7 DTI 16V
Garmin Nuvi 760TFM
12-09-2007 06:12 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Icon_eek Od sada na jos 5 lokacija u SA... pajero1987 21 860 02-10-2008 12:15 PM
Last Post: Civic 16V
  Napisite svoje dobro iskustvo sa majstorom ajdin_ze 36 1,212 12-26-2007 09:08 AM
Last Post: herkules
  ECO Politika Njemacka Ulaz sa Autima u Zone BMW-E30 14 525 12-25-2007 10:35 AM
Last Post: Civic 16V
  Elit MP3 sa USB i Card Readerom za auto? faya69 25 1,182 11-26-2007 07:57 PM
Last Post: prelude za lude
  E ako mu vrate ja cu skociti sa UNITIC-a... pajero1987 10 572 10-19-2007 04:24 PM
Last Post: jasmiN_sa

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: