Post Reply  Post Thread 
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
Napisite svoje lose iskustvo sa majstorom
Author Message
Kurafte
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: Napisite svoje lose iskustvo sa majstorom

Alfamaniac Wrote:
To FastMF,u pravu si. Kurafte garant nije probao.
Nikad za nikad nisam imao problem sa Dr.Hotom. I on i njegovi momci su zaista usluzni, ako ti nece pomoci nece te zeznut sigurno.
A covjek ima posla i naravno moras ga nazvati i zakazati termin.

Sto ljudi ocekuju, mozda da ih se nazove i moli hajde dodji na servis.
Nazoves brate, i dogovoris, ako je nesto hitno izace ti u susret sigurno. Ako je guzva sacekaj koji dan ,ne gori!

evo da opet napisem
kod hote sam otisao zato sto mi majstori prije nisu znali otkoloniti kvar i zato sto sam cuo da je dobar majstor.
zakazem prvi termin i kaze dodji za sedam dana i ja dodjem za sedam dana i kaazu mi neradimo zato sto snijeg pada, ok zakazem opet termin i opet mi kazu dodji za sedam dana i opet me izrade(dvije sedmice je previse da je neznam ti kakav majstor). ja ocekujem da ispuni ono sto smo se dogovorili. ja nemam nikakvih problema ni s hotom i sa njegovim momcima vec sam napisao ono sto se meni desilo. kvar nije bio velik al nije ni bio filter zraka kao sto je neko napisao.

12-11-2007 11:11 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators

Kurafte Wrote:

Alfamaniac Wrote:
To FastMF,u pravu si. Kurafte garant nije probao.
Nikad za nikad nisam imao problem sa Dr.Hotom. I on i njegovi momci su zaista usluzni, ako ti nece pomoci nece te zeznut sigurno.
A covjek ima posla i naravno moras ga nazvati i zakazati termin.

Sto ljudi ocekuju, mozda da ih se nazove i moli hajde dodji na servis.
Nazoves brate, i dogovoris, ako je nesto hitno izace ti u susret sigurno. Ako je guzva sacekaj koji dan ,ne gori!

evo da opet napisem
kod hote sam otisao zato sto mi majstori prije nisu znali otkoloniti kvar i zato sto sam cuo da je dobar majstor.
zakazem prvi termin i kaze dodji za sedam dana i ja dodjem za sedam dana i kaazu mi neradimo zato sto snijeg pada, ok zakazem opet termin i opet mi kazu dodji za sedam dana i opet me izrade(dvije sedmice je previse da je neznam ti kakav majstor). ja ocekujem da ispuni ono sto smo se dogovorili. ja nemam nikakvih problema ni s hotom i sa njegovim momcima  vec sam napisao ono sto se meni desilo. kvar nije bio velik al nije ni bio filter zraka kao sto je neko napisao.

ma sta ces , niko nije perfektan , desava se

manijak ne moze biti svak
12-11-2007 03:15 PM
Hybrid
Posting Freak

Group: Registered

Prijateljica odvuce auto u Novus Autoglas da joj stave novo staklo (zadnja ljeva vrata) i dodje kad su zavrsili, ode kuci i da zakljuca auto....ta ista ljeva zadnja vrata se nemogu zakljucat, nazove ih i oni tvrde kao nismo mi nista...curu isprepadali kako to kosta 400-600km brava da se zamjeni, a oni nisu vratili poluge od brave kak treba....cccc

Snimam kucna videa besplatno, nosim alat sa sobom
12-18-2007 05:00 PM
Pages (4): « First < Previous 1 2 3 [4] Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Icon_eek Od sada na jos 5 lokacija u SA... pajero1987 21 860 02-10-2008 12:15 PM
Last Post: Civic 16V
  Napisite svoje dobro iskustvo sa majstorom ajdin_ze 36 1,212 12-26-2007 09:08 AM
Last Post: herkules
  ECO Politika Njemacka Ulaz sa Autima u Zone BMW-E30 14 525 12-25-2007 10:35 AM
Last Post: Civic 16V
  Elit MP3 sa USB i Card Readerom za auto? faya69 25 1,182 11-26-2007 07:57 PM
Last Post: prelude za lude
  E ako mu vrate ja cu skociti sa UNITIC-a... pajero1987 10 572 10-19-2007 04:24 PM
Last Post: jasmiN_sa

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: