ne vidim problem ... ovaj sajt i forum su postojali prije nas i bice poslije nas ... ljudi dolaze i odlaze ko na svim forumima ... Edis nije bezveze ovo napisao i posebno boldirao neke stvari ... sav fol je u postivanju pravila foruma i nema nikakvih problema
zato stara japanska poslovica kaže:
bila šuma - nije bilo vas, biće šuma - neće biti vas!
Da je priroda forsirala prednji pogon, ljudi bi hodali na rukama!
This post was last modified: 01-18-2008 08:04 PM by Brzi.
ne vidim problem ... ovaj sajt i forum su postojali prije nas i bice poslije nas ... ljudi dolaze i odlaze ko na svim forumima ... Edis nije bezveze ovo napisao i posebno boldirao neke stvari ... sav fol je u postivanju pravila foruma i nema nikakvih problema
zato ona stara stara japanska poslovica kaze:
ima'l sta blize mimo tog japana ... daleko brate mili, ko ce ic do te sume
idemo ja moja treba i njen frajer
on me pita :"imas li dvije marke?"
reko:"nemam, a i da imam odakle mi"
zato ona stara stara japanska poslovica kaze:
ima'l sta blize mimo tog japana ... daleko brate mili, ko ce ic do te sume
ne izlazi dzaba sunce na istoku, a tuzno zalazi na zapadu
Da je priroda forsirala prednji pogon, ljudi bi hodali na rukama!
fastmf i Fele
momci, stvarno vas moram pohvaliti za postavljanje dobrih tema
moje dobre teme?
nema toga kod mene odavno nisam bas siguran da znam o cemu pricas
izvini, malko sam pisao po secanju, pa sam mozda i pogresio, ali koliko se secam (mrzi me da pretresam), rekao bih da si postavljao tema u zadnje vreme
Fele Wrote:
Uredu, hajde da uvedemo reda, ali nemojte da mi za 7 dana neko od starih clanova fali
hahhaha, lepo si ovo rekao
evo, za pocetak, ja necu
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
Ja podrzavam svaku akciju za poboljsanje kvaliteta foruma! Ali se isto tako nadam da nece biti banovanja radi nekih za*ebancija u na temama koje se nalaze u Off ili tako nesto...SRETNO!
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...