|
Napomena: Pravila PunGas foruma
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Napomena: Pravila PunGas foruma
Obzirom da se pocelo stihijski masovno krsiti pravila foruma, zelim da vas pdosjetim na neka koja se najcesce krse, a zbog mog odsustva sa foruma nisu sankcionisana.
Napominjem da cu sada upozoriti one koji svjesno ili nesvjesno krse neka pravila, da cemo u narednim danima izvrsiti ciscenje pojedinih profila.
Da bi ste bili u mogucnosti da i dalje koristite sve mogucnosti vaseg accounta na PunGas.com molim da provjerite da li je vas profil sukladan pravilima foruma.
Izdvajam sljedeca pravila (ostala pravila možete naći na http://www.pungas.com/forum/za-potencija...-f-72.html )
6. Reklamiranje drugih web stranica po forumu, izuzev ako se ne radi o stranicama vezanim za automobile i auto sport, ili ukoliko je link u potpisu korisnika, je zabranjeno.
Dakle nema: hej pogledajte ovo http://www.nekilink.com a tamo homepage nekog klinca koji voli tenis i skupljanje salveta.
Takvi postovi ce biti brisani, korisnici upozoravani, ukoliko se ne opamete, bice nakratko banovani sa foruma.
8. Broj poruka nema nikakve veze sa vašim statusom na forumu. Nabijanje postova, odnosno slanje beskorisnih poruka, će biti sankcionisano od strane administratora/moderatora.
7. Molimo nove članove da sebe i svoj automobil predstave u podforumu "Članovi". Ovo nije obavezno ali je pravilo lijepog ponašanja. Stoga, ako se neko i ne predstavi ne morate ga odmah napasti sto se nije predstavio.
------
popunjavanje profila za one koji ne voze automobil
nekoliko clanova me je upitalo sta ce upisati u polje ''car'', odnosno automobil, jer ne voze automobil, ili ga ne posjeduju ili voze motocikl.
Ukoliko je to slucaj sa vama, nemojte ostavljati polje prazno nego upisite ''Ne vozim/posjedujem automobil'' a naravno u slucaju da preferirate motocikl, onda upisite u polje predvidjeno za to model koji vozite.
Ovih dana cu pregledati sve profile, i oni koji ne budu ispravno popunjeni bit ce uskraceni za koristenje accounta na PunGas.
-----------
Vas potpis ne smije sadrzavati url adrese. Opcija potpisa ne smije biti koristena u svrhu reklame, izuzev ako niste dobili ovlastenje i dozvolu od strane administratora Pungas.com
----------------------------
U narednih mjesec dana cemo drugacije rasporediti administratore, te zavesti malo reda u cilju konstruktivnije rasprave i ugodnijeg druzenja na forumu PunGas.com
Molim za razumijevanje i strpljenje.
Hvala
Edis Jasarevic
PunGas.com
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 01-18-2008 03:08 PM |
|
|
fastmf
Hota Racing

Group: Registered
Status:
|
RE: Napomena: Pravila PunGas foruma
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
This post was last modified: 01-18-2008 04:23 PM by fastmf.
|
|
| 01-18-2008 04:20 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Kapetane brod tone!!!
Dajte ba stvarno nema smisla, tu je 20 ljudi maksimalno koji ostavljaju postove i odrzavaju forum u zivotu. Ako dobije neko od njih ban kojim slucajem, onda ovaj forum nema vise smisla. Ja sam se trudio kolko tolko da budem aktivan i ostavim kvalitetan post, a ako krene poslije ovoga na lose mislim da vise nema smisla postavljat ikakve teme, jer ce ovo postati forum duhova.
I da napomenem ja sam izbrisao link iz potpisa, ako treba i ovaj cu potpis promijenit, i avatar naravno, ali neznam sta cemo time dobiti.
Kako god sretno u "promjenama".
AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
|
|
| 01-18-2008 05:20 PM |
|
|
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
fastmf i Fele
momci, stvarno vas moram pohvaliti za postavljanje dobrih tema
The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET
|
|
| 01-18-2008 05:35 PM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
This post was last modified: 01-18-2008 05:44 PM by fastmf.
|
|
| 01-18-2008 05:42 PM |
|
|
PITAROZDER
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
ne vidim problem ... ovaj sajt i forum su postojali prije nas i bice poslije nas ... ljudi dolaze i odlaze ko na svim forumima ... Edis nije bezveze ovo napisao i posebno boldirao neke stvari ... sav fol je u postivanju pravila foruma i nema nikakvih problema
manijak ne moze biti svak
|
|
| 01-18-2008 05:42 PM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
fastmf i Fele
momci, stvarno vas moram pohvaliti za postavljanje dobrih tema
moje dobre teme?
nema toga kod mene odavno nisam bas siguran da znam o cemu pricas
|
|
| 01-18-2008 05:46 PM |
|
|
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Kapetane brod tone!!!
Dajte ba stvarno nema smisla, tu je 20 ljudi maksimalno koji ostavljaju postove i odrzavaju forum u zivotu. Ako dobije neko od njih ban kojim slucajem, onda ovaj forum nema vise smisla. Ja sam se trudio kolko tolko da budem aktivan i ostavim kvalitetan post, a ako krene poslije ovoga na lose mislim da vise nema smisla postavljat ikakve teme, jer ce ovo postati forum duhova.
I da napomenem ja sam izbrisao link iz potpisa, ako treba i ovaj cu potpis promijenit, i avatar naravno, ali neznam sta cemo time dobiti.
Kako god sretno u "promjenama".
niko tebi nista nije rekao. A ima malo vishe od 20 ljudi no dobro. Nisam rekao da cu banovat, ali cu recimo zabraniti opciju koristenja potpisa. A ako neko bude bezobrazan, dobit ce ban, sto je i normalno, i sto je vazda bilo.
Poenta je da se uvede malo reda u postove i u profile korisnika
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 01-18-2008 05:55 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Uredu, hajde da uvedemo reda, ali nemojte da mi za 7 dana neko od starih clanova fali
AMK Carbon - http://www.amkcarbon.com
Prodajem farove, stope, zmigavce, karambolke, pragove, obrvice...
Hifonics, Crunch, Dietz, Digital Design, Soundstream, ESX i Renegade ... info na PM
|
|
| 01-18-2008 05:59 PM |
|
|
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Status:
|
Slazem se u potpunosti sa svime i hajmo u ciscenje!!!
Nemojte samo da odu dobri ljudi, kao sto je otisao dr ...
Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT
Ismet Mujezinović , Tešanj
This post was last modified: 01-18-2008 08:02 PM by Ja_i_Moj_GTI.
|
|
| 01-18-2008 07:46 PM |
|
 |
|
|