|
Napusta li Niho Hota Racing/Sta se desava u Optimi?
|
| Author |
Message |
jovanovic
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
U rafineriji postoji motorna labaratorija,u kojoj izmedju ostalih "stručnjaka" radi i tebi dobro poznati Šoljić.Tamo je taj "sto" koji pokazuje razne parametre motora prilikom ispitivanja raznih Optiminih ulja,pa i mi kad je slobodno koristimo za kontrolu trkačkih motora.Ako budeš nekad u Modriči odvešću te da vidiš.Za tvoju informaciju svako ulje koje izadje iz Rafinerije prodje tu torturu i zato mislim da su to dobra ulja,govorim ono što ja vidim prilikom testa naravno.
|
|
| 01-15-2004 01:13 PM |
|
|
Faruk
Unregistered
Group: Unregistered / Not Logged In
Status:
|
.Ako budeš nekad u Modriči odvešću te da vidiš.
hvala na pozivu
kad budem dolazio javim ti se pa da i to vidim
|
|
| 01-15-2004 01:17 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
A to,pa ovako;klub mi plaća odlazak na trku i troškove(spavanje,startarinu,osiguranje,šlepanje i dr.)iako nešto izvučem za gume i sl.,naravno ovo govorim u svoje ime ali koliko znam isto je i kod ostalih BiH vozača u Optimi.
to je puno vise nego sto dobiju neki drugo vozaci u drugim timovima. Jer mnogi timovi uopste ne daju takve stvari. Tebi je to usteda od recimo (sada bubam cifru) nekih minimum 500 KM... ovo bas ga bubam, nemam pojma koliko bi to sve kostalo, ali eto uzmimo da je 500 km po trci.
A evo uzmimo AUTO 4x4 klub- o njemu mogu govoriti jer sam radio u AUTO reviji pa znam neke stvarim, a ovdje ima i ljudi koji mogu potvrditi da je to istina.
Prvo nikome ne plaaca startarinu, a o spavanju i slepi mogu samo sanjat. U toku sezone neki od njih dobiju neku sitnu lovu, kojom ne mogu pokriti ni jednu trku.
Konkretan slucaj je Hrvoja Kanta- covjek ulozio ja mislim oko 5000 KM na osnovu obecanja iz kluba da ce mu se nesto izfinancirat od toga. Na kraju ne da se nije nista izfinanciralo, nego mu klub niej htio platiti ni startaninu koaj ej iznosila mislim 50 KM, al eto uzmimo da je 150 KM nema veze.. uglavnom minorna cifra. receno mu je da ode u Posusje i da trazi nekog tipa koji ce mu navodno dati tu cifru.. Pa smijesno zar ne. Zar da se jedan sampion ponizava na takav nacin i je li to nacin kako treba da postupa jedan klub?
A kada ovako pogledas, AUTO 4X4 ima svoj magazin, svoju radio emisiju, televizijsku emisiju internet izdanje itd. PO svakoj logici stvari ljudi koje voze za njih trebali bi da budu toliko eksponirani u medijima da im dodje zlo, i da ih ljudi na ulici zaustavljaju.
A svi smo svjedoci da niakda niste mogli procitati nista o recimo, Davoru Domazetu, Dariu Niševiću, ili Hrvoje Kanti. Istina, objavljen je po jedna intervju u magazinu o Hrvoju i jedan sa Darijem. I to nekada davno. A da su objavljivani tekstovi, vjerovatno bi se i sponzori azinteresovali. Ali nisu.. PA eto na pungas.com ste mogli citati o Davoru, i uvijek cete moci citati. A hajd mi nadji i jedan jedini tekstic, mali clanak bilo sta od Davoru na auto.ba ili u novini, a na radiju i TV emisiji niakda niej bilo ni rijeci. Helem odosmo od teme. Samo hocu da ti kazem da je Optima sto se toga tice, finansiranja i tih stvari vjerovatno najorganizvoaniji, i ponajbolje uslove takmicari imaju u tom klubu.
To je poenta.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 01-15-2004 01:20 PM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Status:
|
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 01-15-2004 01:26 PM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Status:
|

Zdravko
evo zasto ja tebe pitam ima li Vas tu?
i ovaj ST auto sam zaboravio
a nosi reklamu vase firme
|
|
| 01-15-2004 01:32 PM |
|
 |
Katz
Administrator

Status:
|
Ovu si vec pomenuo
Mikica

Photo by Katz
Forever #1
Igor Savic - Gonza
|
|
| 01-15-2004 06:21 PM |
|
|
boris
Member

Status:
|
PO MOJIM SAZNANJIMA,VOZACI OPTIME IZ BIH PRVENSTVA DOBIJAJU MRVICE,U ODNOSU STA DOBIJAJU NJIHOVI VOZACI IZ SCG.ALFA JE NAVODNO PLACENA 200000KM I VECINOM OD OPTIMINIH PARA,A BRUKA JE KAKO SE VOZIO U SAMPIONATU.ZA TE PARE TAKMICARI IZ BIH SU MOGLI SE VOZITI 3 GODINE I DA O NICEMU NE RAZMISLJAJU.STO SE TICE ST-A JOSIPOVICA 90% PARA JE MIRO SAM ULOZIO U TAJ AUTO.ORGANIZOVANOST OPTIME NIJE DO KLUBA NEGO DO SAMIH NJIHOVIH TAKMICARA,A TO SE POKAZALO NA TRCI U BANJA LUCI KAD SU SE NJIHOVI TAKMICARI SAMI OTVARALI I BRUKALI TAJ ISTI KLUB.MISLIM DA SU NEKI KLUBOVI PUNO ORGANIZOVANIJI OD OPTIME.NPR. HOTA RACING I TEHNOSINT
|
|
| 01-15-2004 08:09 PM |
|
 |
Faruk
Unregistered
Status:
|
pa jel` to uredu da Tana vozi Alfu od 100 000 € i da ne napravi ama bas nista
a ovamo Optima BH takmicare sve u H3 ugurala
neka malo odrijese kesu iz za Bosance
za tu jednu Taninu Alfu se moze kupiti nekoliko Hondi (sto Integri sto Civica) a ne bi bilo lose da nabave i neki Lancer ili Imprezu
Pa da gledamo prave obracune Soljic protiv Nevena i Zakira
Zdravko protiv Bakira i Darija
a ne ovako napravili par Yuga a biva jaka firma i jak tim
pusti mi se suplje
Ono sa Vesnicem je bio pamet potez
momak vozi za deset
svaka mu cast
|
|
| 01-16-2004 10:57 AM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
TVRDIM KAD BI SE BACILO NA PAPIR,SKUPLJE SU IZASLI TI JUGICI,A KAKO VIDIM SVAKU NOC PRED TRKU SU RADILI OKO NJIH I UVJEK STREPILI DA NESTO NE CRKNE,A BAKIROVA HONDA ZA 7-8000EUR I VOZIO SE KO GOSPODIN CITAVU SEZONU I UZEO TITULU.DA JE OPTIMA VRHUNSKI KLUB TREBALA BI RAZVRSTATI VOZACE PO KLASAMA I UZETI TITULU,A NE OVAKO.SAMPIONSKA EKIPA SAKSA KOSTA 45000EUR,NARAVNO AUTOMOBILI,I VOZE SE VEC NEKOLIKO SEZONA BEZ VELIKIH ULAGANJA U ISTE.MISLIM DA SAM U OVIH PAR RIJECI VAM OPISAO KAKAV JE KLUB OPTIMA,DA NEMA TE VOZACE KOJE IMA,TEK IH ONDA NE BILO NIGDJE,NJIMA SVAKA CAST,I TREBALI BI VISE DA SE BORE ZA SVOJ STATUS,AKO NE BOLJI MAKAR ISTI KAO STO IMAJU VOZACI OPTIME U SCG.
|
|
| 01-16-2004 07:08 PM |
|
 |
1804
Junior Member

Status:
|
Pa da li si ti ZDRAVKO JOVANOVICU normlan.Ma kakvo je to pravdanje papcima kojima je u cilju direktna provokacija kluba OPTIMA i vas koji ste zasluzni za njegove uspjehe i rejting koji taj klub ima a samo zato sto se sve to nalazi u MODRICI a ne tamo negdje......
Nemoj da se lozis na takve stvari.Sta se to koga tice koliko vama i sta placa
OPTIMA.Cinjenica je da ste zaista kompletna i postojana ekipa za razliku od drugih koji to nisu niti ce ikada biti.Svi ovi drugi su u svojim komentarima bolji ,brzi pametniji a svaki od njih zeli da dodje u jedan takav klub kao sto je OPTIMA.Zato pusti njihove suplje i nastavite kao do sada.Imate uvijek podrsku nas iz naseg sela a ostali po onoj Corbinoj
PRDANE DUSE MOGU.............................
|
|
| 01-17-2004 08:54 PM |
|
 |
|
|