Post Reply  Post Thread 
Pages (5): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 Next > Last »
Napusta li Niho Hota Racing/Sta se desava u Optimi?
Author Message
Faruk
Unregistered

Group: Unregistered / Not Logged In
Status: Offline

1804 Wrote:
Ma kakvo je to pravdanje papcima kojima je u cilju direktna provokacija kluba OPTIMA

ti si decko zalutao....

mi ovdje diskutujemo bez uvreda vec nekoliko mjeseci i onda se pojavis i u svom prvom postu pocnes vrijedjati

01-18-2004 10:40 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
1804
Junior Member
**

Group: Registered

U pravu si.Neko je zalutao.Ja mjesecima pratim sta ko prica i sta ko trabunja i iz kojih razloga to radi.
Sad gledaj ovo} OPTIMA nema neke rezultate
OPTIMA ulje je samo za Yuga
Da li je moguce da fabrika ima sto za ispitivanje motora
Na sto tebi ovo lici majke t?
A zasto se ti uostalom javljas kad ja niam nikoga pomenuo imenom izuzev ZDRAVKA JOVANOVICA?
Neznam zaista zasto svi pokusavaju omalovaziti najbolji klub u drzavi.
Kad kazem najbolji mislim na perfektnu organizaciju po pitanju kvaliteta i automobila i vozaca.Svi se nesto raspisu na forumu te ovaj dobar te ovaj nevalja te los mu auto te ovo te ono.
Navedi mi samo jedan primjer takvog nekorektnog pisanja od strane KOJICA,SOLJICA,JOVANOVICA ili JOSIPOVICA.Pozdrav sportski svima vama

01-18-2004 06:46 PM
strucnjak
Junior Member
**

1804 Wrote:
U pravu si.Neko je zalutao.Ja mjesecima pratim sta ko prica i sta ko trabunja i iz kojih razloga to radi.
Sad gledaj ovo} OPTIMA nema neke rezultate
OPTIMA ulje je samo za Yuga
Da li je moguce da fabrika ima sto za ispitivanje motora
Na sto tebi ovo lici majke t?
A zasto se ti uostalom javljas kad ja niam nikoga pomenuo imenom izuzev ZDRAVKA JOVANOVICA?
Neznam zaista zasto svi pokusavaju omalovaziti najbolji klub u drzavi.
Kad kazem najbolji mislim na perfektnu organizaciju po pitanju kvaliteta i automobila i vozaca.Svi se nesto raspisu na forumu te ovaj dobar te ovaj nevalja te los mu auto te ovo te ono.
Navedi mi samo jedan primjer takvog nekorektnog pisanja od strane KOJICA,SOLJICA,JOVANOVICA ili JOSIPOVICA.Pozdrav sportski svima vama

kAKO NISI NIKOGA VRIJEDJAO KAD SI OSTALE NAZVAO PAPCIMA.BORIS JE DOBRO NAPISAO,DA NEMA OPTIMA TAKO SLOZNE VOZACE,U BOSNI BI BILA NULA.KAD VEC PRATIS SVE PITAM TE KAD JE NEKI VAS VISOKI FUKCIONER MITAR JEKIC ILI BRACO DOSAO NA NEKU TRKU BH SAMPIONTA I PODRZAO TE VOZACE,A NA SVAKOJ TRCI SCG PRVENSTVA SU KO MASKOTE.ZASTO JE TAJ VELIKI KLUB DOZVOLIO ONU SRAMOTU U BL DA SE SOLJIC I KOJIC OTVARAJU.PITAJ MIRU JOSIPOVICA DA TI KAZE ISKRENO O SVOM KLUBU I ZASTO HOCE DA OTVORI SVOJ KLUB.ZASTO JE DALA 100000EURA ZA JEDAN OD NAJBRZIH ST AUTA U EVROPI DA BI SE COVJEK VOZIO 5-6 U YU PRVENSTVU,STO NISU SOLJICU KUPILI NPR.106 RALLY,NEGO SE ZLOPATI SA ONIM SMECEM OD AUTA I SAMO SE STROVALJUJE LOVU.SMECE OD AUTA MISLIM NA YUGO KAO AUTO,A NE NA NJEGOV.OPTIMA MOZDA IMA NAJBOLJE USLOVE,ALI OVAKVIM PRISTUPOM RUKOVODSTA U BIH PRVENSTVU NIKAD NECE NISTA URADITI.EVO NEVEN SAD PRODAJE HONDU,ZASTO SE TAJ VELIKI KLUB NE OTVORI I KUPI TAJ AUTO I DA GA SOLJICU,ZDRAVKI I LI KOJICU?MISLIM DA BI SE TREBAO TI "18O4" UPITATI KO SU PAPCI I ODAKLE SU?

01-18-2004 07:11 PM
Faruk
Unregistered

1804 Wrote:
OPTIMA nema neke rezultate

ko je to osim Soljica bio Sampion iz Optime?

sto ne odrijese kesu za ljude koji se trkaju u BiH i nabave im prave trkace automobile?

Optimini takmicari voze brzo i atraktivno i zato smatram da bi trebali imati bolje aute nego Yuge
dosta vise Yuga
ista auta gledamo od sredine 80-tih

01-19-2004 11:29 AM
1804
Junior Member
**

Ja zaista ne nalazim razlog za neku prepisku sa vama jer to nem uporiste ni u jednom sportu i kosi se sa mojim nacelima poimanja sporta.Ali na svaku provokaciju odgovaram jos zesce.Nikada necu poceti provociranje a najmanje vrijedjanje.Zao mi je sto ste moj odgovor na vase provokacije smatrali nekakvom uvredom alisami morate vidjeti da je to samo MOJ ODGOVOR VAMA.
Ne sluzi vam na cast da vi svi komentarisete zasto se u BH ekipu OPTIME ne ulaze ovoliko ili onoliko,zasto TANE vozi auto od 100 000,zasto se puno vise ulaze u ekipu SRBIJE,zasto ovo zasto ono.Pa kolege vozaci dajte malo pocistite u svom dvoristu i svom selu pa onda dijelite savjete i sugestije.
Ako nam se svidi kako ste to u svom selu uradili onda cemo i mi u svom selu.
Sto se tice otvaranja motora u ZLUZANIMA mogu komentarisati samo ono koji su tamo bili a svi bi napravili istu stvar.Svako iole upucen u auto sport je morao sumnjati u regularnost KOJICEVOG auta.Ali su sada potpuno mirni
Da SOLJIC to nije tada uradio citav zivot bi sumnjao da ga je KOJIC uzeo na kvarnjaka.Najnormalnija stvar na ovom svijetu.

01-19-2004 01:29 PM
Faruk
Unregistered

1804 Wrote:
Pa kolege vozaci dajte malo pocistite u svom dvoristu i svom selu pa onda dijelite savjete i sugestije

nije niko od vozaca poceo ovu temu vec Ja
ja nisam takmicar, vec samo pratim ovaj sport

namjera nije da provociram Optimu ili njene takmicare, vec da skrenem paznju na nesto sto se meni cini, u najmanju ruku, cudno

sto se objektivnosti tice bar ti (koji si kako kazes pratio ovaj Forum dugo) mozes vidjeti da smo sve teme obradjivali i da nista, osim psovki i uvreda, nismo cenzurisali
http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=314
evo teme da ti to potvrdi (vecina diskusije je 2, 3, 4 i 5 stranici)

http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=366
evo teme na kojoj smo diskutovali o vozacima Optime

prema tome nije niko poceo pricu da bi nekoga provocirao vec mi ( a i mnogima) nije jasno zasto Optima ne ulaze pare u BH takmicare?

ako pare idu na drugu stranu, a Vama serviraju Yuge, onda nek se ne cude zasto raja misle da je Optima motorno ulje bas za Yugu?

01-19-2004 01:51 PM
strucnjak
Junior Member
**

ZA 1804. PA VIDI SE DA STE IZ SELA.TO JE ONO SELJACKO RAZMISLJANJE,NEK KOMSIJI CRKNE KRAVA.NIJE SOLJIC OTVORIO KOJICA ,ZBOG KOJICA,NEGO DA BI PONIZIO JOSIPOVICA ALI SE PRESAO.DA JE OPTIMA OPET KAZEM VELIKI KLUB,ODVEZLA BI OBADVA AUTA U MODRICU I OTVORILA,DALEKO OD OCIJU JAVNOSTI.SLABO TI PRATIS AUTO SPORT CIM NE ZNAS DA NIKAD NIKO NIJE OTVORIO KOLEGU IZ KLUBA.A STO SE TICE ULJA ZA YUGU,JA STVARNO NE ZNAM KO JOS VOZI OPTIMINO ULJE U IOLE OZBILJNOM TRKACKOM AUTU,CAK NI VASI PRVACI U SCG,OSIM NA REKLAMI.NISI SHVATIO POENTU KRITIKE KLUBA OPTIMA.

01-19-2004 05:54 PM
boris
Member

Optima mom klubu TEHNOSINT,nije ni do koljena ni po jednoj tacki.Otkako je osnovan TEHNOSINT je medju prva tri i u klupskoj i sponzorskoj konkurenciji.Po osvojenim mjestima na kraju sampionata,vozaci TEHNOSINTA su daleko ispred vozaca OPTIME.Cak i u prvenstvu rs,ovogodisnjem KUPU BH,OPTIMA je iza TEHNOSINTA.Sve nejasnoce rijesavamo u svom dvoristu,a i nemamo ih.Pitajte BIHAMK koji klub daje redovno svoje predloge,kritike,sugestije,podnosi zahtjeve za licence itd...
Mi nemamo clanove koji nastupaju sa sumnjivim licencama izdatim u SCG,vozacima koji nikad nisu vozili,ako treba imenovacu ga javno,isto kao i vozaca koji se registrovao za jedan klub,a poslije je pravio scene kako je on vozac OPTIME.
TEHNOSINT iako nije uljarski gigant,i nije bogat kao OPTIMA,DALEKO JE ZDRAVIJI I ORGANIZOVANIJI KLUB OD OPTIME,A TO REZULTATI POKAZUJU.
OVO SE PODVALACIM NE ODNOSI NA VOZACE OPTIME NEGO ISKLJUCIVO NA RUKOVODSTVO OPTIME.

01-19-2004 07:16 PM
1804
Junior Member
**

Ja stvarno Borise nemam pojma zasto se i lozis na moj komentar.Ja ni jednog momenta nisam rekao da je OPTIMA najbolji klub na svijetu.
Tvoj klub uvazavam i nije mi ni na kraj pameti da stavljam ova dva kluba na vagu.To bi po meni bilo licemjerje.Sto se tice sumnjivih licenci valjda ima neko mjerodavan da to utvrdi.Vi svi zaboravljate da se u ovom sportu ne zaradjuju milioni pa udari odakle stignes samo da bi se doslo do profita.
Pa vecina tu gubi(da li vrijeme ili sredstva).Moramo shvatiti da je tu najvise entuzijazma.
Sto se tice STRUCNJAKA vidim da si stvarno struuuuuuuucNJAK.Zaista.I vidi se da si iz grada.Sve stoji kao sto si rekao.OPTIMINO ulje sipamo samo u YUGA i karistimo u domacinstvu kao jestivo toliko je dobro bar za nas iz sela.Za ove i grada neznam i ne tvrdim nista.Ali bez obzira na tvoje bizarne komentare ja tebi zelim svaku srecu i uspjeh ne da ostanes STRUCNJAK nego da postanes DVA STRUCNJAKA.

01-19-2004 09:16 PM
boris
Member

To je u kontekstu onoga da ste najbolji klub u drzavi!

01-19-2004 10:21 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  da ga se ne zaboravi !!! TITO007 0 452 05-27-2008 07:32 AM
Last Post: TITO007
  Hota ili Josipovic??? Katz 20 1,574 09-07-2007 04:43 PM
Last Post: zlatan
  doktor Hota Edis Jasarevic 18 1,379 01-30-2007 02:42 PM
Last Post: Alen_P
  SKLAPA SE NOVI AUTO speed5 24 2,366 12-26-2006 10:09 PM
Last Post: dado_gsi
  sarafa se do sezone...neki i elektronike bijesne ubacuju Edis Jasarevic 28 1,638 12-08-2006 06:46 PM
Last Post: tata

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: