|
nas primitivizam zadnje vrste
|
| Author |
Message |
daki
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
RE: nas primitivizam zadnje vrste
Podrzavam te u svakoj recenici.
|
|
| 06-02-2007 08:46 PM |
|
|
vnm_
Junior Member

Status:
|
nemoj da busis gume i to. parkirat ce ti se ipak svake sedmice neki novi seljak a policija ce skontati kad ih budu svake sedmice zvali zbog stete na autu na istoj lokaciji. desilo se jednom mojem poznaniku. mislim nije da mu je to zasmetalo da nastavi ali cisto da znas. 
nego se fino pomiris s time da je grad pun seljaka, petkom sacekas da neko parkira pa mu stanes tako da ne moze da izadje, i udaljis se na neko mjesto odakle mozes da nadgledas situaciju. kad se lik vrati pustis ga malo da ceka i svira, onda kad vidis da je popizdio dodjes i kazes mu da nisi mogao da udjes u garazu koju ti je on blokirao. moguce da ces fasovati batina ako nisi kakva mrcina, ali ce ti pomoci da te frustracije ispustis kad ga pitas "u cemu je tolika frka"
|
|
| 06-02-2007 09:27 PM |
|
 |
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Nije ni ovo lose.
Parkiras iza njega pa zajedno na dzumu.
|
|
| 06-02-2007 09:41 PM |
|
|
edinko
Posting Freak

Status:
|
kad vec nabrajamo lavakol
edinko
|
|
| 06-02-2007 09:42 PM |
|
 |
rhcp
Junior Member

Status:
|
hehe,ma vidim bas korektnih prijedloga.ma jednostavno desava se vec godinama od kad je sagradjena ova nova dzamija.
jodnog clia sam "odslepao" sajlom drugim autom,drugom sam pisao prijetece poruke,sve to ok,ali ako je neki bas veliki papanki majmun moze samo da mi napravi veci belaj,npr.da najmerno razbije svojoj seljackom glavom vrata i td.
vnm-isto tako sam i postupio,djevojka je dosla sa autom,zagradili ga,otisli do "obliznje" prodavnice,sacekali ga,lik stajao,svirao misleci da ga je neko zagradio ko isto ide na dzumu.jednostavno je rekao da je pogrijesio,ja sta cu smiren opet i tdako dalje.
ovih dana ide veliki natpis "ne parkiraj,zovem pauka",fakat nemam vise snage da se peglam sa papcima,jedan call i nek iz svog dzepa vadi 120 kerma,valjda ce ga to malo kultivisati ako nista.nije fazon u nekom mom kurcenju,
pazi situaciju,stara mi je srcani bolesnik,nepredvidjene okolnosti mene navode na brzinsku reakciju,kola-hitna-bolnica.hvala Bogu pa do sada kad mi je hitno auto trebalo nije nikog bilo ispred garaze,da je bilo vjeruj da bi mu ga zapalio.
ovim postom jedino zelim da ako je moguce uticem na ove doslje i skorojevice sa svojim kupusarskim vozilicama.treba papka udariti tako gdje ga najvise boli-rodna gruda.ako budemo ovako popustali,pusimo foru,onda se mi njima moramo prilagodjavati.
hvala na savjetima i pozzzzz
|
|
| 06-02-2007 09:46 PM |
|
|
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Neka, ipak i
|
|
| 06-02-2007 09:53 PM |
|
 |
enes
Junior Member

Status:
|
Slazem se i mene to nervira, situacije oko pijace itd.
dod lik zatvori prolaz jer je bilo ''slobodno'' parking mjesto i onda zatvori desetine auta!
Ja tako u jednoj sitauciji nadem policajca, hajde ziv bio vidi sta je uradio tip, nitko od nejga ne moze proci?
Sta cu ti ja kaze?
P.S.Odkud znas da je s brda siš'o?
|
|
| 06-02-2007 10:25 PM |
|
|
dr
Posting Freak

Status:
Away
|
Prije par mjeseci, s jednim lokalnim tipom, vozikam se kroz sela oko Ljubuskom.
Na jednom puteljku, ispred mene stane Golf, covik izadje i ode.
Nema teorije proci.
"Prcin mu", kaze moj suvozac, "Taki je nas covik. Ko da je sam. Briga njega za drugog."
|
|
| 06-02-2007 10:36 PM |
|
 |
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Ma raja to je kod mene redovno. Imam ured izmedju Skenderije i Vrbanje i stalno mi se neki lola parkira. Ja se svadjo, prepiro vidim ne ide. Memorisem broj PU Centar, ljudi posalju pauk i mirna Bosna...Ali imam jos jedan problem. Djevojka mi zivi u centru kod Careve djamije. To petkom ne mozes u ulicu da udjes. I posto je njeno dvoriste namjenjeno za parkiranje stanara i cim nekog nema neki lola se parkira. Ali stanari kulturni, sve gradska sarajevska raja, molili, kumili ali ne mozes ti to objasniti. Ja dodjem jedan dan kad neko auto na mom mjestu. Super, ja poprijecim Pajera. Eto vehabije sa djume i hoce napolje. Udario bi on ali boji se svom Cliu da ne popuca plasitka na onaj celik. Svira, gleda okolo, udje u zgradu i kuca na vratima. Izadje moja djevojka i kaze da ja spavam i da me nesmije probuditi jer sam strasno nezgodan kad me probudi iz prvog sna...hahahahaha...on se sjebo ne moze da vjeruje. Pustim ja njega jos nekih 20 min i kazem mu e to ti je za ubuduce pa ti opet parkiraj...Ne moze bolan covjek sa olosem izaci na kraj...ko da im je babovina...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 06-03-2007 08:46 PM |
|
|
enes
Junior Member

Status:
|
|