petak,dan dzume!do svog ljubimca na 4 tocka nema sanse da dodjem!
zar toliko ljudi mogu biti primitivni da pored parkinga parkira ispred garaze?cekam tu sat vremena,dolazi papak,na moje pitanje koji je razlog parkiranja ispred moje garaze,prvo sto je odgovorio bilo je:"koje garaze?!" wtf?!nije prvi put da mi se ovo desava,tako da u neku ruku jos ostalem pribran i objasnjavam da je ovo grad u kojem postoje bar osnovna nacela kulturnog ponasanja i da nije kakva njiva na sokocu pa da se ovako parkira.zbilja,auto mi je bio potreban u to vrijeme.na ovu moju konstataciju debilni papak sa jasno izgradjenim akcentom seoskog lole odgovara:"iso sam u na dzumu,u cemu je frka tolika?!".sa tom izgovorenom recenicom,glava mi puca,nemogu da vjerujem sta mi prica i jednostavno odgovorim u kontekstu kad ti hodza dadne odobrenje da ovdje parkiras onda to i uradi.papak klimnu glavom ko da je u redu sve i ode.
slicno je bilo i sa ovim golfom.jednostavno od bijesa pisem ovo.nikad ovakvo nesto nebih naravio drugom.malo kulture u ovaj grad mora doci.ako je papak sisao sa brda prvo sto treba nauciti je to da se svojih seoskih manira ovdje mora rijesiti.izvinjavam se na ovolikom postu!pozzzzzzzzz
ja bi trpio jednom,onda bi na garazi napiso "ZABRANJENO PARKIRANJE",i ako to nebi bilo dovoljno da kaze da se tu ne parkira,svaki sljedeci dobio bi slupanu sofersajbu i probijene gume!pa bi svi ostali bjezali od te garaze 300m!pazdrav!