|
Nasa realnost ili...
|
| Author |
Message |
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators
Status:
|
RE: Nasa realnost ili...
kokuzu je i u avgustu zima
Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
|
|
| 02-24-2006 12:34 AM |
|
|
Smokey
Member

Group: Registered
Status:
|
Pa bas zbog takvih statistika kad se pojavi nesto ovako u gradu svi odma misle da je neki krimos u pitanju,al da ne pretjerujemo ima dosta i toga...mozda nisu sa ovih slika al ih ima po gradu!
|
|
| 02-24-2006 08:02 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
nisam rekao za sve automobile.. rekoh da neke poznajem, i da znam da nisu kriminalci ti koje ja znam. e sad ostali
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 02-24-2006 10:12 AM |
|
 |
Zuka_BMW
Senior Member

Status:
|
Nego voli zene, alkohol droge, a neko voli skupe, brze automobile. Zene dodju same za njima jel?
eh zene zene
Audi driver BMW lover ....
|
|
| 02-24-2006 10:52 AM |
|
 |
BoB
Senior Member

Status:
|
Ne kontam sta se hoce reci s tim "nasa realnost ili...". Nismo ovdje pali s marsa prije dva dana pa da ne znamo....Nasa realnost je da su posteni ljudi koji nisu bili nikakvi biznismeni a pred rat su mogli kupiti npr. novog golfa, dakle novog (danas ga mogu sanjati), popusili do jaja jer su bili posteni i cak i u ratu vjerovali da se treba nesto uraditi za opstu dobrobit dok su se raznorazni skorojevici uhvatili sverca i pljacke. Poslije rata su profiteri "legalizirali posao" (kako to lijepo zvuci) i danas su "ugledni clanovi drustva", vole se nazivati elitom i ponasaju se kao da je svijet postao prije 15 godina. I kao da poslije njih nece nicega biti....U pravu je Edis, nije tu rijec samo o kriminalcima, ima tu dakle i BIVSIH kriminalaca, njihovih sinova i kcerkica, a i prilican broj onih koji su negdje po evropi zaradjivali dok smo mi gladovali a sad su se vratili i sa tim parama otvorili firme pa rade cisto i posteno, voze skupe aute i smiju nam se u lice. Postoji odredjen broj ljudi koji su zaista posteno zaradili sve sto imaju iako nisu zbrisali odavde u ratu (svaka im cast), ali taj broj je zanemarljivo mali. Pravo da vam kazem, ne uznemiravam se previse zbog toga, meni su dobri i moji auti stari 18 godina. A miran san se NE MOZE KUPITI, uprkos protivprovalnim folijama i blindiranim autima.
|
|
| 02-24-2006 11:19 AM |
|
 |
R19
Crvena mamba

Status:
|
Ne kontam sta se hoce reci s tim "nasa realnost ili...". Nismo ovdje pali s marsa prije dva dana pa da ne znamo....Nasa realnost je da su posteni ljudi koji nisu bili nikakvi biznismeni a pred rat su mogli kupiti npr. novog golfa, dakle novog (danas ga mogu sanjati), popusili do jaja jer su bili posteni i cak i u ratu vjerovali da se treba nesto uraditi za opstu dobrobit dok su se raznorazni skorojevici uhvatili sverca i pljacke. Poslije rata su profiteri "legalizirali posao" (kako to lijepo zvuci) i danas su "ugledni clanovi drustva", vole se nazivati elitom i ponasaju se kao da je svijet postao prije 15 godina. I kao da poslije njih nece nicega biti....U pravu je Edis, nije tu rijec samo o kriminalcima, ima tu dakle i BIVSIH kriminalaca, njihovih sinova i kcerkica, a i prilican broj onih koji su negdje po evropi zaradjivali dok smo mi gladovali a sad su se vratili i sa tim parama otvorili firme pa rade cisto i posteno, voze skupe aute i smiju nam se u lice. Postoji odredjen broj ljudi koji su zaista posteno zaradili sve sto imaju iako nisu zbrisali odavde u ratu (svaka im cast), ali taj broj je zanemarljivo mali. Pravo da vam kazem, ne uznemiravam se previse zbog toga, meni su dobri i moji auti stari 18 godina. A miran san se NE MOZE KUPITI, uprkos protivprovalnim folijama i blindiranim autima.
Od prvog N do ovog zadnjeg A se slazem!
|
|
| 02-24-2006 03:36 PM |
|
|
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Momci, mene rat nije zakacio direktno zato sto se jednostavno nije vodio ovde , a i ja sam bio mali da bih ucestvovao u njemu. Sada kad se sve to sranje zavrsilo mogu lakse da disem,mada me i dalje jako nervira to sto na svim stranama postoji neka debilna nacionalna netrpeljivost i lincovao bih medije i one koji su naredjivali i izvrsavali ubistva i masakre i time tu netrpeljivost potkrepili, nebitno kojoj strani pripadaju.
Doduse, jeste me zakacilo bombardovanje '99 ,al to je cak bila i dobra za*ebancija .
Ali me je kao i sve vas rat zakacio po dzepu, slobodi kretanja, izboru buducnosti i sveta koji me svakodnevno okruzuje.
Mrzim politiku, mrzim nacionalnu podeljenost, mrzim rat i mrzim sve sta se izdesavalo i sta je nastalo kao nusprodukt tog *ebenog rata.
Nervira me i to sto mi treba viza da bih otisao u budjavu Bugarsku.
I nervira me to sto ja, kao neko ko ima 26 godina i nema vreman da se bavi necim zbog obaveza na fakultetu, i kao neko ko ima 26 godina i ciji roditelji imaju dve manje privatne firme, nisam u mogucnosti da sednem u svoj auto i da se provozam do vas da sednemo i popijemo kafu zato sto jednostavno nemam svoj auto,.
I napaljenim klincima koji furaju shatro neki chetnichki fazon i srboljublje *ebem sve po spisku, zato sto nas unazadjuju. A isto tako i preko granice kod vas isto tako ima ljudi koji bi mi, ako bih dosao sa srpskim tablicama u najboljem slucaju razlupali auto. Ja ljude jednostavno delim na majmune i na ok tipove.
Zato mi je drago sto imam vas i ovaj forum na kome smo svi jedna nacionalnost i sto imamo samo jednog boga, automobil.
Necu vise, a imao bih mnogo toga da ispricam.
No nije bitno,odoh u off.
Poenta ovog mog uvoda je da je i ovde bilo ratnih profitera i kriminalaca i lopova po velikim firmama koji su se uvukli u drustvo i postali bitan faktor.
Ali jedna anegdota vezana za takve likove.
Naime. Moj matori je bio direktor jedne drzavne firme,ali je resio da bude posten i da njegov sin danas ne bude "tatin sinko",vec da sacuva obraz
Tako,jednog dana ,moj matori i neki njegov stariji kolega stoje na prozoru firme i geldaju kako u krug firme ulazi pandurski stojadin i mom matorom taj lik progovara :"istina je da nisam nista stekao u ovom mutnom vremenu, ali sam bar 100% siguran da ovi nisu dosli po mene"
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 02-24-2006 04:25 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Samo mi odosmo daleko sa pricom, ja stavio slike da se vide autici, jer nismo svi iz Sarajeva i da vide sta kod nas ima.
Edise s tobom se slazem naravno da nisu svi lopovi a nisam ja to ni rekao jer nikog ne znam i ne zelim optuziti.
FK automotive - prodaja - Pioneer
This post was last modified: 02-25-2006 09:19 AM by hondagirl.
|
|
| 02-24-2006 05:03 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Izvinjavam se na off-u.
Mene opasno mrzi, ali zamisli da krenem po Beogradu da slikam.
Kakvih bi se cuda naslikao tek u gradu gde ima takvih likova bar 50 000.
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 02-24-2006 05:38 PM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
E moj Skyline, 10 godina nije malo kad tapkas u mjestu.
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 02-24-2006 10:05 PM |
|
 |
|
|