Post Reply  Post Thread 
Pages (13): « First < Previous 7 8 9 10 [11] 12 13 Next > Last »
Nastavi pricu
Author Message
pajero1987
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: Nastavi pricu

moja majka?...moja majka nikad crni djemper nije obukla...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
03-13-2007 07:03 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Faya_M5
Posting Freak

Status: Away

..nikad dzemper ne nosi, ali ovaj se iznervira pa mu na to dodade...

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
03-13-2007 04:29 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
dr
Posting Freak

Izvinjavam se zbog uskakanja al' da li iko zna od cega ste poceli i sta ste sve napisali?
Ocekivao sam copy prethodnika, pa nastavak i tako redom.
Imali bi kompletnu pricu.
Ovako... nikako uloviti stvar.
Uostalom, nevazno.
Tjerajte kako vam se svidja.

03-13-2007 09:09 PM
pajero1987
Posting Freak

Faya_M5 Wrote:
..nikad dzemper ne nosi, ali ovaj se iznervira pa mu na to dodade...

...eto moja nosi, haj sad goni se i ti i tvoj...

Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
03-14-2007 04:41 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Drejk
Member

Evo nije me mrzelo da svaki post kopiram i da sastavim pricu:

Bio jednom jedan golf, sa alu felgama 15 cola,trosio je ko upaljac, i bilo ga je jeftino odrzavati. To skonta nasa raja pa ga pocese furat...kad ono (ga poce polako "goniti") niz strmu ulicu. Tako legenda o ovim cudnom autu krene da se siri i na okolne drzave i postane legenda rellya ali ta legenda je kratko trajala sve dok nije izasao 1.6 GTD.Tad je doslo do naglih promjena, izmislivsi relly verzijone , koja je gonila 300 Nm i 100 i kusur KONJEVA... sve do tada covjecanstvo nije znalo sta je dizel relly koji je mogao fino povuc dede mi, a sto ga je lola tek napuco iznutra... ali kao sto kazu, i govno se kotrlja niz brdo, tako da mu je ugradio cak i servo ali nije znao da ce mu to oduzeti znacajno snage Pa je odlucio kao i svaki seljak sto od dizela pravi rally da skine servo i dobio gripu. Ali, kad je vidio na internetu kako se sredjuju Golfovi, do'vatio se brusilice i poravnjao rupu za tablicu na gepeku, a na haubu zasarafiJo plave LED-ice, a onda stavio bjele sijalice u farove furajuci se da ima xenon, medjutim kao sto biva i u svakoj prici sada nastaje zaplet jer je opel izbacio kadet, u nameri da urusi tu legendu poznatu kao golf 2 gonjen 1.3 motorom i jaaaaako dubokim karambolkama i naravno dvije linije preko auta, ali zbog plastika i pijacarske folije za zatamnjivanje, nije mu ostalo para da odmah kupi i felne, pa se vozi na celicnim felnama sa fabrickim 155/75 R13. medjutim umalo nije poleteo sa tim silnim baloncicima na staklima od zatamnjivanja, ipak redovno prolazi kroz crveno na semaforu, a mora kad zakasni na zeleno. Iznerviran ode kod majstora u mahali i spusti ga do maximuma ali, naravno , posto niko normalan ne baca pare na nove opruge, opet se dofatio brusilice i svoje originalne opruge skratio za 2 kruga. Kad je svhatio da je malo 2 kruga skratio je jos za 2 kruga, auto je lezalo ko ludo, dok ne naidje na rupu , kad bi pocelo skakati i onda mu pade na pamet da je brusilica osnovno oruzije u tuningu, te i sam otvori tuning shop pod nazivom SDI ko GTI. Posao mu je isao sve dok ga nisu poceli prozivati na PunGas forumu, ali ko i sva mafija sto se obogatila preko ledja pun gasa, ode na more sa familijom i na plazi kaze sinu: "ronjaj meho sine, kupit ce babo surlu da mos' dihat pod vodom". Posto nigde nije imala radnja da se kupi surla, on izvadi crevo od liberlaufa i da malom da roni, ali u tom trenu naleti pirana i odgrize malom surlu ,mali Meho zamal da se ne utusi a babo osta bez liber laufa i tako u svakom zlu ima dobra, skonta cojk da mu treba drugi motor, mozda jaci i skonta da mu je najjeftinije da ode na auto otpad, jer tamo ima najvise djelova za njegovu masinku te pomisli hebo shop dijelova, bolje otpad, nista mu vise nikada nece zafaliti kad u trenutku skuzi repariranu turbinu, sa racunom iz Uzica, to je je to. Ali na otpadu nije uspio da nadje takav motor jer je kod nejga ipak posebna izvedba, ali na otpadu u Tesnju, se prijatno iznenadi kada shvati da postoji jos bolja masina nego sto je on trazio, i tako zaputi se kod vlasnika da pita moze li kako jeftinije. Majstor vidje da je vrag odnio salu. Gleda majstor u profesionalca i kaze, nesto ali ga ovaj nista ne razume, kada se ispostavi da je majstor gluvonem. Konta on u sebi: e jbg.Sad moram trazit dalje i ode do redze i hanefije u radnju , posto oni imaju ljude na polozaju i posto kod nas, ako imas nekoga na polozaju onda i imas nesto u zivotu, on zamoli redzu i hanefiju, sa malo lokuma, janjetine i dvije koverte da mu sredi sve porebno , a ovaj mu rece brate sve cu da ti sredim samo jos treba uz sve ovo i jedna flasa badela.Redzo se ufati posla i ugradi novi motor ali nesto poce da *ebe od samog pocetka, a na radiu ide reklama da TAS odobrava veliki popust za novog Golfa 2 JGL diesel vlasnicima polovnih VW vozila, jer se polako vrse pripreme za instaliranje nove proizvodne linije nadolazece trece generacije, i u tom trenu udje mati sa cekovima u rukama sva sretna,suze joj u ocima, a tek razvucen burek pod rukom  i kroz suze progovara rijeci koje i danas mu u glavi odzvanjaju ``Kupi, sine, pokaz'o se u ratu!`` A on tada ``e hocu majko, svakako na ovim nasim prostorima je svako 50 godina neko sranje`` te uze burek i ono jogurta od neki dan i zali masnu pitu, znajuci da ce ga zgaravica pravo opalit. na svu srecu nije ga mucila zgaravica pa se ipak bacio na ugradnju body kita. Taman kad stize do krova, nestade mu kartona. Uzeo je 7kg kita sto je ostalo od prijeratnih zaliha i nastavio da radi...ali nesto je krenulo po zlu jer je kit bio star i nije se bas hvatao za karton, pa je morao dici kredit da uzme novi koji je bio mnogo bolje kvalitete, i on nastavi sa radom,  tako kad zavrisi sa body kitom, uzme stare zvucnike iz kuce, i napuca gepek muzikom i pocne furat po Saraj'vu... tako se javi prijatelju Ragibu iz Zenice pa se oni lijepo dogovore da on doleti na kafu u Zenicu.U subotu tako on se spremi i zapuca u Zenicu, Ragib se odusevio njegovim umjetnickim djelom te odma uze recept kako da i on sredi svoj Golf 2 GTD Relly ali Ragib skonta novu foru ``e nije vala Sarajlija pametniji od mene, ja cu napraviti nesto sto ni jedan Sarajlija nije vidio do sad``, a to je bio mali zeko sa cetitri uha. Tako on u svijetu postade poznat i raja ga nazva Rabbit zbog zeceva popularno u narodu zvanih "dva zeca se *ebu" ali to nije poenta, poenta je da je raga gigant uzeo da pravi reebit golfa *ebo rabbita to je isfurano..reebit je bio GONJEN masinom 1.6 d sa tri turbom nekako nakopcanim..poceo je skupljati i za super charger, ali u tom trenu skonta da ce mu i to biti malo, pa poce kontati nesto novo, sto ce biti i jace i izdrzljivije od super chargera, a to je Importovana Mazda RX-8, koja je spremna da pokaze svoje zube bez milosti medjutim, posto vecina raje ofrlje misli da su japanci i kinezi jedno te isto i da su svejedno svi zuti on ipak odluci da kupi limun hjundajija, *ebo kineze *ebo japnce glas za korejance.Tako on sa svojim korejancem poce da se trka i tako se prijavi na SR u Mostaru. No, me𵴩m, kao i obi讯, oko Dre?nice je lila ki?a s kapima od 2 litra i njegov san se pretvori u limunadu. Ali tada stade pored njega laf sa prosirenom tricom spustenom do zemlje, otvori zorpro i upita ga: "Jarane, jesi to i ti prno pa otvorio prozor?", a on mu na to odgovara sta ti je ludjak, ja imam auto , a ti tricu, gledaj sve struja klime , folovi golovi ima EIRBEGAOVE , to je ono jastuk kad heknes , na sto ovaj iz trice odmah odluci da uzme KOREJANCA , ali u tom trenutku ihh zaustavi policija i kaze drot: "daj vozacku, ajd daj duvaj balon"...bezobrazno je to Ragibe...ali posto jos nije stigao da popije ni jednu, drot mu sa tugom u ocima vrati vozacku i rece: ebemu mater pa kud ne izmislise limunadu sa alkoholom moga sam ti barem cenera otet i ko hadzo pojest cevape . I tako nastavi nas sad korejanac sav sretan dalje  tako nedugo poslije policajca, puce im guma otvori frajer gepek, izvadi rezervnu gumu i kljuc 19 i zada se na posao. Ubrzo je shvatio da nema dizalice, ali zato ima telefon pa ce nazvati BIHAMK da mu pomogne, ali nedugo poslije toga shvati da od toga nema nista, jer mu je operater energicno odgovorio da nije clan i da je dolazak ekipe 100 maraka da mu se zamjeni guma. Ali nije ni on veslo siso, okrene opet i kaze: Mame vam lazljive ukrali ste milione e dosta je bilo vise. Prilikom svake registracije duzni ste 3 puta pomoci covjeku u nevolji i to BESPLATNO, zato dovucite debelu guzicu ili zovem ombudsmana za ljudska prava, pa ce vam on napismeno donijeti pravila ponasanja, inace zovem michu pa kad vam on uleti u tu zgradurinu sve ce vas postrojiti pa ce te uraditi i marketing i raji reci sta su njihova prava i tako ovi u bihamku skontse da je odnio vrag salu jer ako im micha opet dodze ebat ce ih sve redom , tako da se skontase i poslase servisna kola ali servisna kola ne bijase specijalizovana za korejska auta, pa tu nasta big problem. ali u tom trenutku ragib skonta nesto bolje, nesto sto ce ga izvuci iz problema. Ode hazdo i kupi V8 suburban-a i rece: "Ajde da vidimo sad cija majka crnu vunu prede" moja majka?...moja majka nikad crni djemper nije obukla nikad dzemper ne nosi, ali ovaj se iznervira pa mu na to dodade eto moja nosi, haj sad goni se i ti i tvoj...

03-14-2007 06:42 PM
Faya_M5
Posting Freak

@Drejk
svaka cast druze, ja sam to konto al mi bilo mrsko, al eto ti uradi za nas, bas cu sad procitat da vidim imal smisla ova prica...

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
03-14-2007 06:53 PM
dejanGTI
GTI Killer

pa evo pungas bi mogao da izda knjigu na osnovu ove price
siguran sam da bi bila bestseller, nego da se vratimo na pricu..

...i ovaj se trgne i ispostavi se da je veci deo bio san...

Dejan Kuzmanović, Beograd

V-Motor&Reihenmotor 1, 5, 3, 6, 2, 4!
VRSIX
03-14-2007 07:26 PM
PITAROZDER
hamo mazzola

Group: Super Moderators

...pogleda kroz prozor, kad...

manijak ne moze biti svak
03-14-2007 07:29 PM
Vector
Administrator

Group: Administrators

...ugleda svog Golfica kako se presijava na jutarnjem suncu, i tad mu pade na pamet fenomenalna ideja...

Automotodrom...
03-14-2007 07:38 PM
Maxno1
Junior Member
**

pa rece hasi:
- Izlazimo iz kola, otvaramo vrata, ubijamo cuvara, uzimamo pare i bežimo!

03-14-2007 08:18 PM
Pages (13): « First < Previous 7 8 9 10 [11] 12 13 Next > Last »
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: