Post Reply  Post Thread 
Neće da upali!!!!!!!
Author Message
NEVEN1808
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
Neće da upali!!!!!!!

Pozdrav svima prije svega...
Nisam dugo tu bio i sad opet došlo vrijeme da vas posjetim,naime imam problem!
Auto je polo 1.4 mpi, 8v, 2000. g.
Sve je bilo ok,stavio sam kn filter i vozio na njemu 9 mjeseci. U među vremenu je bio problem,onaj neki uberlaufer,e pa to crijevo je imalo onako koljeno pa se usukalo i nije zrak mogao normalno ići pa se ulje počelo dizati gore pa je malo izlazilo kroz sva crijeva za zrak i valjda kroz karburator pa onda i kroz filter. To sam zamjenio i čini mi se da je bilo sve ok. I onda je došao novi problem,pred mjesec dana tu i tamo se desi da neće da upali iz prve (uvijek palim bez gasa) nego drugi put verglam i dam malo gasa pa upali. A sve ostale pute pali normalno. I sad ovih dana baš neće da upali uopće,hoće nakon što malo odstoji,a to se desi 1-2 puta u danu. Jučer ga upalim jedva,sam drži okretaje na 3000 pa polako padaju,a iz auspuha je išao malo crni dim,pa sam ga zagasio,kao da ga je nešto gušilo. Danas sam stavio tvornički filter,isto mi nije htjeo upalit al je iz druge,isto je malo dimilo u početku i ista je bila fora sa okretajima al je nakon 2min došlo sebi i sve ok,nije bilo baš kao jučer (znači,upalio sam 1. put normalno,zagasim ga 10min jer sam čekao staru i neće,kasnije idem u dućan,upali normalno). Inače auto kad radi nema nikakvih problema nego to neće neki put da upali. A to kad neće kao da malo zasmrdi po benzinu. Neznam dal sam ja kriv zbog kn filtera,dal je kakav problem u karburatoru... Al uglavnom mi se čini kao da ga negdje nešto guši... Sad ću par dana vozit sa normalnim filterom pa ću vidit,možda se sam od sebe popravi. Dajte mi molim Vas pomozite šta bi to moglo biti, utješite me sad sam lud zbog toga!!! hehe! Šta da sad napravim??
Hvala Vam!!

This post was last modified: 06-27-2007 11:34 PM by NEVEN1808.

06-27-2007 11:28 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
cenga
Posting Freak

RE: Neće da upali!!!!!!!

zar taj motor ima karburator ?

zar nije mpi ubrizgavanja u vise tacaka?

Peugeot 206 X-LINE PACK 1.4 HDi
06-28-2007 07:06 AM
S-H-E-F
Senior Member

to ti je majstore mozda zbog kn filtera,kazes da zrak nije mogao normalno ici,znaci,nije bilo dovoljno zraka pa nije mogao praviti normalnu smjesu zraka i goriva kad palis,ostavi taj filter pa cemo vidit...

06-28-2007 08:50 AM
NEVEN1808
Junior Member
**

To što nije zrak mogao normalno ići to je zbog tog samog crijeva koje je bilo mekano pa se usukalo jer ima koljeno onako... Ima karburator...
A danas opet nije htjeo upalit i dođe mi neka starija žena kao kako ga palim,ovo ono... I kaže ona meni da malo pumpam kvačilo i ja jesam i odmah upalio... E sad,valjda je stvarno nešto malo zaštopano,neznam...

06-28-2007 12:34 PM
Faya_M5
Posting Freak

Status: Away

auu, ne valja to kad ti zena objasnjava kako da upalis...Very Happy...sala, ne znam vala, pomogo bi da znam sta..Very Happy

The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
06-28-2007 12:53 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Icon_question Kocnice!!! sta da radim!!! delusso_316 1 213 08-01-2008 01:45 PM
Last Post: ajdin_ze
Icon_cry Opel Vectra nece da upali?????? isko 8 820 02-07-2008 01:29 PM
Last Post: MK516
  Poceo da "cadi" Gazija_80 12 577 09-29-2007 10:33 AM
Last Post: Gazija_80
  da li moze biti katalizator uzrok kvara turbine stoja 19 1,327 07-31-2007 01:02 PM
Last Post: ajdin_ze
  Hoce Fiat da mi crkne... trebamiauto 36 1,778 01-11-2007 05:12 PM
Last Post: pajero1987

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: