|
NE FER FEDERACIJA
|
| Author |
Message |
Mr.Stinson
Junior Member

Group: Registered
Status:
|
RE: NE FER FEDERACIJA
druze ja pocnav so jugo i se macev mnogu noki ama toa auto sekogas licelo na pravo trkacko auto ne bilo utepano nigde sekogas bilo sredeno sponzori koga ke go vidat da znaat deka se trudis i da mozes da pokazes nesto posle toa 2004 i 2005 bev sampion so pezo 106 so tomas pa so vitorce idev pak so spremno auto i so krume i sega da idam napred jas ne stagniram i tupkam vo mesto sam si se izboriv za toa sto sum i imam pravo da ve komentiram posto cupkate vo mesto ova sto sum sega so gorgi danilov e dokaz deka mojot trud se ceni i mozam da skokam posto seto toa sum go postignal sam
A koga skokas si krekas
|
|
| 07-01-2008 10:00 AM |
|
|
Direktor
Banned
Group: Banned
Status:
|
Ne se lutete odma drugarcinja,jas go prasav Hobi 1600 da ne e on mafijas,taka mi nastapuva opasno,ke tepa se zivo,sportski pozdrav
This post was last modified: 07-01-2008 10:02 AM by Direktor.
|
|
| 07-01-2008 10:01 AM |
|
 |
Mr.Stinson
Junior Member

Status:
|
so kolku koli sme napred be kolku asalni koli imame u sampionat ajde pisi po klubovi pa ke ti kazam koj ima pravo da se buni za federacija so koe pravo barate da te turka napred koga ne ste ulozile ni denar u ovoj sport koj pred se e za bogati a ne krpen zivot neka mi izvinat ama toa e realnosta so skapanica 1000 pati slupana sakas da vozis i da imas rezultat epa ne ide taka prasajte go idze kolku go kosta jugoto ili viktorce krume taksi nidze zoran loskov todor isailovski antonio skenderovski i da ne dolzam mnogu mnogu samo uste baze makpetrol i gorgi danilov kolku go kosta meganot i hondata sega koga ke ulozite tolku pari u sportot ke idete napred bez toa i gospod da e u federacija ne ve krpi tolku da znaete i seda ajt po garazi da se prikrpite ide trka oti samo toa znaete so krpenici da vozite
Ti be da ne si rasist
Ili nekoj mafijas si drugarce,aj kazi ni da znaeme?
MUSKULI ZLATEN LANEC OSTAR POGLED OK
|
|
| 07-01-2008 10:02 AM |
|
 |
Zabac
Member

Status:
|
so kolku koli sme napred be kolku asalni koli imame u sampionat ajde pisi po klubovi pa ke ti kazam koj ima pravo da se buni za federacija so koe pravo barate da te turka napred koga ne ste ulozile ni denar u ovoj sport koj pred se e za bogati a ne krpen zivot neka mi izvinat ama toa e realnosta so skapanica 1000 slupana sakas da vozis i da imas rezultat epa ne ide taka prasajte go idze kolku go kosta jugoto ili viktorce krume taksi nidze zoran loskov todor isailovski antonio skenderovski i da ne dolzam mnogu mnogu samo uste baze makpetrol i gorgi danilov kolku go kosta meganot i hondata sega koga ke ulozite tolku pari u sportot ke idete napred bez toa i gospod da e u federacija ne ve krpi tolku da znaete i seda ajt po garazi da se prikrpite ide trka oti samo toa znaete so krpenici da vozite
abe ti li najde da kazuvas da mu se nevidi dojde vo saglam klub i sea objasnuvas..do vcera samo so skapani koli se baftase i ti..nemoj da zboris i ponizuvas barem ti ok.zasto ubavo znaes kako stojat rabotite...lesno e taka mu kupi makpetrol kola na baze i ke vozi pa normalno deka ke vozi..neka mi kupat i mene edna honda i ja ke vozam ee nema da se zamaram za nisto...postuvam toj sam sto se maci a ne na gotovo...prasaj go vane kolku go kosta jugoto..idi prasaj go Krste kolku go kosta ritmoto od pali vozi kola..i da ne ti nabrojuvam i drugi..poleka malku smiri se i ti ne skokaj..ajde ti ako si moken kupi honda ili st nekoe dojdi vozi..
a ako te interesira kakvi bile moite auta na koj sum rabotel razgledaj gi slikite od 2003 godina navaka 2003e so broj 27; 2004-46; 2005-51;2006-1;2007-6;2008-72.
zaba mrtva zaba
zavili ste zaba u tepih
This post was last modified: 07-01-2008 10:02 AM by Zabac.
|
|
| 07-01-2008 10:02 AM |
|
 |
Mr.Stinson
Junior Member

Status:
|
|
| 07-01-2008 10:04 AM |
|
 |
Zabac
Member

Status:
|
druze ja pocnav so jugo i se macev mnogu noki ama toa auto sekogas licelo na pravo trkacko auto ne bilo utepano nigde sekogas bilo sredeno sponzori koga ke go vidat da znaat deka se trudis i da mozes da pokazes nesto posle toa 2004 i 2005 bev sampion so pezo 106 so tomas pa so vitorce idev pak so spremno auto i so krume i sega da idam napred jas ne stagniram i tupkam vo mesto sam si se izboriv za toa sto sum i imam pravo da ve komentiram posto cupkate vo mesto ova sto sum sega so gorgi danilov e dokaz deka mojot trud se ceni i mozam da skokam posto seto toa sum go postignal sam
A koga skokas si krekas
ic tebe .... da ne te boli ja sto pravam
zaba mrtva zaba
zavili ste zaba u tepih
|
|
| 07-01-2008 10:04 AM |
|
|
hobi1600
Member

Status:
|
Ne se lutete odma drugarcinja,jas go prasav Hobi 1600 da ne e on mafijas,taka mi nastapuva opasno,ke tepa se zivo,sportski pozdrav
ne sum mafijas ne ni sakam da bidam...idi podnauci ti nesto pa dojdi ok..nikoj ne spomna tepanje ili nesto sl..drug e muabetot a ti se ubacuvas odednas i treses zeleni..
|
|
| 07-01-2008 10:09 AM |
|
 |
Direktor
Banned
Status:
|
Pa drugarce,pred malku pisa deka na kloci ke gi digas ovie od federacija,i deka bunt si spremal.Jas mislev deka vekje gi mlataris,izvini togas zaboraviv deka si sigurno trkac.Znam,go vozis ova zoltovo Hobi,taka e neli?
|
|
| 07-01-2008 10:12 AM |
|
 |
hobi1600
Member

Status:
|
primetuvam deka nesto ne si vo red..pa zatoa ke se povlecam i nema poveke da se zamaram so tebe.
|
|
| 07-01-2008 10:14 AM |
|
 |
Direktor
Banned
Status:
|
E ne se luti sega,aj od Krusevo ako vozis,ke dojdam da se zapoznaeme.Jas doagjam skoro sekoja trka,sportski pozdrav
This post was last modified: 07-01-2008 10:20 AM by Direktor.
|
|
| 07-01-2008 10:19 AM |
|
 |
|
|