Thread Closed  Post Thread 
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
NE FER FEDERACIJA
Author Message
bagibmwm3
Junior Member
**

Group: Registered
Status: Offline
RE: NE FER FEDERACIJA

aaaaahhhhhhaaaaaaahhahahah
nemozam da se vozdrzam da ne se nasmeam
direktor, iskren sovet od mene, ne deka imam nesto protiv tebe, ama kako malce podobar poznavac od tebe ke te nasocam na dobar pat
zemi listaj go forumov edno 7 dena, i potoa prasaj sto ne ti e jasno, znaci so pretpostavki nikako, samo prasanje, barem pomalce ke ti se smeat, a vaka so losi pretpostavki samo vnesuvas smeski na forumov
zatoa ti vikam, razlistaj go forumov, ke podnaucis malce od malce
p.s. hobi1600 ne vozi, (ima nekoi ambicii ama ne vozi) a avatarot e drugo jugo, 1.6 hobi
jasno?

07-01-2008 01:13 PM
Find all posts by this user
siki max power
Member

bagibmwm3 Wrote:
direktor, iskren sovet od mene, ne deka imam nesto protiv tebe, ama kako malce podobar poznavac od tebe ke te nasocam na dobar pat
zemi listaj go forumov edno 7 dena, i potoa prasaj sto ne ti e jasno, znaci so pretpostavki nikako, samo prasanje, barem pomalce ke ti se smeat, a vaka so losi pretpostavki samo vnesuvas smeski na forumov
p.s. hobi1600 ne vozi, (ima nekoi ambicii ama ne vozi) a avatarot e drugo jugo, 1.6 hobi
jasno?

Uste eden strucnjak se javi??Hissyfit8wrHissyfit8wrOstaj te go covekot na raat,gledate deka se trudi Smile

07-01-2008 02:54 PM
bagibmwm3
Junior Member
**

ja sakam da mu pomognam ti vikas uste eden strucnjak se javi
probuvam da go nasocam, ne deka sum strucnjak, ima mn mn so znaat poise od mene, samo probav da pomognam, a poradi ova, slobodno naprajte mu delete na mojot account
bidejki gledam deka tuka nema so kogo da se pravi muabet, kako sto treba i dolikuva

07-01-2008 02:59 PM
Glauc
Senior Member

Samo pricava nema veze so temava imate tema tamu koga ne znaete kade pisuvajte tamu a ako imate nesto pametno da kazete vo vrska so ovaa tema bujrum

P.S.
glupavo e da se dokazuva koj koj e mnogu po pametno e da se dokazuva koj sto i kako napravil....

2 FAST 4 YOU
07-01-2008 03:38 PM
Direktor
Banned

Group: Banned

bagibmwm3 Wrote:
direktor, iskren sovet od mene, ne deka imam nesto protiv tebe, ama kako malce podobar poznavac od  tebe ke te nasocam na dobar pat
jasno?

Pa kazete vakvi raboti be drugarce.Jas se ubiv od citanje i duri sega mi se pojasni nekoj raboti vo trkive.Ako pak nesto neznam,kazi za da ne se glupiram.A ti vozis li nesto?

07-01-2008 03:55 PM
Direktor
Banned

Group: Banned

Glauc Wrote:
Samo pricava nema veze so temava imate tema tamu koga ne znaete kade pisuvajte tamu a ako imate nesto pametno da kazete vo vrska so ovaa tema bujrum

P.S.
glupavo e da se dokazuva koj koj e mnogu po pametno e da se dokazuva koj sto i kako napravil....

Tocno drugarce,vo pravo si.temava e federacija,a ne drugi gluposti.I kako site da pomogneme na sportov,pa i nie gledacite i vistinskite ljubiteli,sportski pozdrav

07-01-2008 03:58 PM
Vetre
Member

hobi1600 Wrote:

Zabac Wrote:
so kolku koli sme napred be kolku asalni koli imame u sampionat ajde pisi po klubovi pa ke ti kazam koj ima pravo da se buni za federacija so koe pravo barate da te turka napred koga ne ste ulozile ni denar u ovoj sport koj pred se e za bogati a ne krpen zivot neka mi izvinat ama toa e realnosta so skapanica 1000 slupana sakas da vozis i da imas rezultat epa ne ide taka prasajte go idze kolku go kosta jugoto ili viktorce krume taksi nidze zoran loskov todor isailovski antonio skenderovski i da ne dolzam mnogu mnogu samo uste baze makpetrol i gorgi danilov kolku go kosta meganot i hondata sega koga ke ulozite tolku pari u sportot ke idete napred bez toa i gospod da e u federacija ne ve krpi tolku da znaete i seda ajt po garazi da se prikrpite ide trka oti samo toa znaete so krpenici da vozite

abe ti li najde da kazuvas da mu se nevidi dojde vo saglam klub i sea objasnuvas..do vcera samo so skapani koli se baftase i ti..nemoj da zboris i ponizuvas barem ti ok.zasto ubavo znaes kako stojat rabotite...lesno e taka mu kupi makpetrol kola na baze i ke vozi pa normalno deka ke vozi..neka mi kupat i mene edna honda i ja ke vozam ee nema da se zamaram za nisto...postuvam toj sam sto se maci a ne na gotovo...prasaj go vane kolku go kosta jugoto..idi prasaj go Krste kolku go kosta ritmoto od pali vozi kola..i da ne ti nabrojuvam i drugi..poleka malku smiri se i ti ne skokaj..ajde ti ako si moken kupi honda ili st nekoe dojdi vozi..

A ti imas nesto protiv so Baze ili Gjole vozi Honda ??
Keshiraj ti i ti ke vozis, nikoj ne ti zabranil da vozis ima koli na prodazba kolku sakas

07-01-2008 04:50 PM
PRKI-VTI
Member

Direktor Wrote:

bagibmwm3 Wrote:
direktor, iskren sovet od mene, ne deka imam nesto protiv tebe, ama kako malce podobar poznavac od  tebe ke te nasocam na dobar pat
jasno?

Pa kazete vakvi raboti be drugarce.Jas se ubiv od citanje i duri sega mi se pojasni nekoj raboti vo trkive.Ako pak nesto neznam,kazi za da ne se glupiram.A ti vozis li nesto?

Fala DRUGARCE za podrshkata i te sovetuvam, ne se machi, ne baraj shoferi megu palamudachive, posto tie sto znaat mnogu za AvtoSportot nesmeat da vozat (ili se plashat da vozat), a pak tie shto vozat se nepismeni( ama znaat sto e pravilno), e na seto ova ima eden naj losh sluchaj: poraneshen trkach ke se borel za pravata na vozachite i se ke bilo naj bolje, arno ama prejde od strana na palumadachite pa zaboravi na VOZACHITE    

07-02-2008 08:24 AM
bagibmwm3
Junior Member
**

Direktor Wrote:

bagibmwm3 Wrote:
jasno?

vozam Yupi3ti ama na internet, druze, jas sum 15 godini, kako da vozam
zdravje, da polozam pa ke vidime nesto ke zememe hiiii
pozdrav
bagibmwm3

07-02-2008 10:21 AM
Mr.Stinson
Junior Member
**

Prki so zavrsi ti so si volku pismen i so nauci tolku za trkive za
edna ipol sezona

07-02-2008 01:17 PM
Pages (7): « First < Previous 1 2 3 [4] 5 6 7 Next > Last »
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Winner_first_h4h Motociklisticka federacija na Makedonija Katz 40 2,515 Yesterday 09:39 AM
Last Post: Katz
  Se Sakaat Ne Se Sakaat, Se Sakaat Ne Se sakaat Kanal 5 0 233 11-06-2008 10:55 AM
Last Post: Kanal 5
  Zosto Mojso Milosavlevski ne vozi povece BAZHE 40 2,187 10-18-2008 07:36 AM
Last Post: trkaco
  Ne go davajte Goce trkaco 14 679 08-03-2008 06:31 PM
Last Post: BOKI SK
Icon_eek Koga sakas da kazes nesto, A NE MOZES ! Samanta 7 608 04-11-2008 03:49 PM
Last Post: Katz

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: