treba mi vase misljenje o kupovini polovnog auta od neke 2001 pa nadalje. cijena do 19.000 KM. ono sto sam ja imao u vidu su peugeota 307 2.0 hdi,ford focus,1.8 tdci,renault laguna ili megane sa nekim dci motorima. mozda i opel astra ili vectra ali nisam siguran oko odrzavanja ovih auta,eventualni kvarovi i iskustva sa navedenim autima. onda tu je i opcija kupovine novog auta !!!! eto unaprijed hvala ak bi neko mogao da baci koji komentar !!!!
ok sorry, tek sam upao, nisam znao to za upoznavanje sa ostalim clanovima. novi kolacic haris kao i svi ostali clanovi zaljubljenik sam u automobile, po zanimanju informaticar (trenuto sis.admin) u jednoj firmi, trenutno bez auta ali eto i to ce se promjeniti valjda ako Bog da
Predstavi se,...
meji prijedlozi pored BMW-a e46 su:
Skoda Octavia 1.9 TDI (neizderivo);
Volvo V40 (neizderivo, zna jedan clan kojem je jucer bio rodjndan ).
Ali prije svega mislim da ti je pametnije uzeti novo auto na koje imas garanciju,....
ako nemas mogucnosti da ides na lizing onda ti preporucujem, novu fabiu, grande punto, c3 i sl.
A ako pak mozes da das ucesca oko 16-17000 i da odes u ljizinjg prepuruka je skoda octavia tour, mozes cak izganjati i skodu octavia II 1.9 tdi, renault megane 1,5 dci (sa bosch pumpom - novi puno bolji motori) i slicno,...
sretno u svakom slucaju,...
My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron
Zavisi sta hoces...sminku ili auto porodicno za svaki dan...
Moja preporuka za svaki dan je Volvo V40...ili Laguna, moj drug prodaje jednu pa ako hoces detalje reci...
Sminka...nista osim Alfe 147...preljepo auto i svi ga hvale.
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...