Dzaba ja ovdje pokusavam zaskakiljati i isprovocirati temu o F1, svi putevi vode za Rim i Off topic
cika lage nemoj se ljutiti
novosti:
-iducu utrku za spyker ce voziti nijemac Markus Winkelhock, a za ostatak sezone se spominje Narain Karthikeyan.
-Williamsova saradnja s Lenovom je rezultirala stvaranjem superkompjutera koji bi trebao olaksati posao aerodinamickih simulacija, te povecati efikasnost njihovog aero odjela
-Stepney ce navodno Todtu otkucati imena upletenih u citavu aferu sabotaze i spijunaze, te time rascistiti da nije kriv pisu ovdje
-s druge strane na velikoj nagradi hr-a se spominje da je Stepney-u placeno iz McLarena za skice, crteze i dr. informacije. Na kraju ce se tu i tamo otpustiti par osoba, a oduzimanje bodova McLarenu je bilo samo zabusavanje i napuhavanje price.
U medjuvremenu Hamilton je bio na zabavi kod P Diddy-ja, Button se nada da ce mu slava udariti u glavu i da ce zavrsiti kao on; Alonso je postao diplomata i raduje se zbog tima za svaki Hamiltonov uspjeh, a Kimi nesto slabo derneci ovih dana. Sve po starom...
I'm not usually a grammar Nazi, but did you type that with your nose? http://dee.pticica.com/
U medjuvremenu Hamilton je bio na zabavi kod P Diddy-ja, Button se nada da ce mu slava udariti u glavu i da ce zavrsiti kao on; Alonso je postao diplomata i raduje se zbog tima za svaki Hamiltonov uspjeh, a Kimi nesto slabo derneci ovih dana. Sve po starom...
Folkolorno drustvo Slobodan Princip Seljo ocekuje posjetu Ralfa i Core zene mu, da im prezentuju nove plesne korake koje su uvjezbali u zracnom tunelu Toyote
Folkolorno drustvo Slobodan Princip Seljo ocekuje posjetu Ralfa i Core zene mu, da im prezentuju nove plesne korake koje su uvjezbali u zracnom tunelu Toyote
kako se samo tracevi brzo sire.
nisam pomislila da bi to mogla biti neka ironija na moje novosti
I'm not usually a grammar Nazi, but did you type that with your nose? http://dee.pticica.com/
"Sali se teta Dzana..."
Vezano za Spyker, Markus je samo privremeno rjesenje, sto more bit bidne da ce neko drugi voziti sljedecu utrku umjesto njega. A more bit i ostane. Kod tih velikih ekipa nikad se nezna ko ce sljedecu utrku voziti, valjda onaj ko plati vise i u cijoj se zemlji vozi.
Za sve stovaoce lika i djela Ralfa, jedna lijepa vijest, a to je da cemo ga gledati i sljedece godine i to opet u Toyoti. Pored njega i Rubens je potpisao produzetak saradnje sa "vrlo" konkurentnom Hondom.
Predstavljena je nova staza za V.N. Evrope, u Valenciji koja je inace ulicna utrka.
Jos nesto sasvim subjektivno. Nadam se da ce biti kise na ovonedeljnoj utrci pa da vidite onog mog Sutliju, mhm, jos kad bi se dokopao kakvog boljeg bolida ...
Mene su poslali iz staba... ja cu vas spasiti.
This post was last modified: 07-19-2007 02:53 PM by Lage- alijas240Z.