Post Reply  Post Thread 
Nevrjeme u Mostaru
Author Message
daki
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
Nevrjeme u Mostaru

Evo sta me zadesilo u Mostaru sto bi rekli od jednom iz vedra neba, ovo je bilo prije nekih pola mjeseca mozda vise nesjecam se tacno Razz al je slikano na mobitelu pa dok skido slike i takk Wink helem belaj pravi..

Ovde je voda bila vec do pragova Rolling Eyes a cjelo vrjeme sa desne strane sa brda sliazi voda na cestu, a djevojka sto je bila samnom je slikalo kako smo isli usput

ovde nas je doslovno val poklopio sa brda

i ova je naj gora pustim ovu fabiju da se ukljuci i u vodi je se sktorljalo neko veliko kamenje i udarilo u zadnji tocak fabije i okrenu lika na po ceste belaj pravi Rolling Eyes Rolling Eyes

06-23-2005 03:58 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
esso_sa
Posting Freak

Status: Away

To je standardno za Mostar ! Mene je 2 puta uhvatilo i to sa sluzbenim Caddyjem. U oba navrata je pocelo kao blaki ljetni pljusak u Mostaru i kako sam se udaljavao iz Mostara postajalo bi sve gore ! Na kraju bi, uvijek na istom mjestu, izmedju Mostara i Potoka upao u "orkan" il kako vec da to nazovem. Svi stoje sa strane, samo kamioni idu, sve je bijelo, puse vjetar milion na sat i kupi kamenja sa okolne ravnice i lupa po autu a ja mene skupa sa autom doslovno nosa iz jedne u drugu traku.
BTW bio sam jedini sa autom da sam nastavio da vozim barem koliko sam ja uspio da vidim , svi ostali su stajali i cekali da prodje ! Meni bilo interesantno da se borim i rizikujem, da imam sta da pricam djeci i unucadima nekad u buducnosti Laughing

06-23-2005 04:23 PM
cod
Member

esso imat ces ti sta vec pricat Laughing Laughing Laughing ,taj put prema mostaru te pravo privlaci hehhe

06-23-2005 08:27 PM
dj_gianny
Senior Member

meni se desilo par puta u Sa, ali najjace ja kada je takvo nevrijeme ici po po tranzitu, -sminka- nikoga na cesti a ja 9banki (OCAM S ˛9banki) a ona voda nosi, brisaci nemogu da osvoje, voda baca ali ADRENALIN je na nivou....

p.s. izvinjavam se zbog svih gramatickih gresaka tokom pisanja ovog posta jer sam pod utjecajem raznih -jakih- aditiva...

Rolling Eyes

06-23-2005 11:52 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
dr
Posting Freak

Ove su slike tipicno mostarske.
Pored svih geoloskih tupljavina, odgovorno tvrdim pa je dolina u kojoj je gradsko podrucje Mostara, nastala spiranjem materijala s brdesa.
Poslije svake kise iz glavne ulice se kamenje bagerom utovaruje i odvozi.
Nije fol.
Stvarno je tako.

08-09-2005 09:22 PM
daki
Posting Freak

Ma joj ovo je bio pravi belaj, uff nebi ovo opet prosao ni za pare Rolling Eyes

08-10-2005 04:44 PM
dr
Posting Freak

Meni je to svako nekoliko (i ne samo meni) a jos ni love nidje.

08-10-2005 08:09 PM
Post Reply  Post Thread  DODAJ SLIKU

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: