Thread Closed  Post Thread 
Neznam vise sta da kazem????
Author Message
Procesor
Banned

Group: Banned
Status: Offline
Neznam vise sta da kazem????

Da zaista , evo ozbiljniji clanovi (unazad dvije godine i sa recimo preko 500 postova) sta u zadnje vrijeme mozete da procitate pa na primjer: vrijeđanje clanova , prijetnje banovima , iznosenje iskrivljene slike stvarnosti , lijecenje kompleksa klinaca koji pate od nejebice i sl. Sve teme koje su konstruktivne i zanimljive bivaju zatrpane nekim nebitnim
stvarima iniciraranim iz licnih interesa i lijecenja licnih kompleksa.

Da mi iz Banja Luke smo posebno napadnuti jer nismo htjeli ucestvovati u podjeli između raje-ljudi iz Sarajeva i sad nam se ovde neki svete. E da znate gospodo sa ovog foruma nikad i nizasta necemo pomagati nikome u podjelama i razmiricama pa ni vama koji se pozivate da smo vas zaboga izdali i iznevjerili.
Zasto e zato sto ste i vi i svi ostali ljudi iz nase ,susjedne , crnacke ili bjelacke ,hriscanske , muslimanske , hebrejske ili koje vec vjere dobrodosli i mislim da je krajnje vrijeme da nam prestanete prijetiti banovima ionako cemo otici sami jer nam je vec preko neke stvari svega!!! A vi uzivajte u svom miru i raspravljajte o nebulozama koje proturate u zadnje vrijeme.

Sramota i to velika a ovo nam je posebno hvala kao inicijatorima necega pozitivnog , dobrog i naprednog u ovoj *ebenoj i napacenoj zemlji koja se zove Bosna i Hercegovina!!!!

12-19-2006 03:15 PM
Visit this users website Find all posts by this user
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
RE: Neznam vise sta da kazem????

Quote:
neka se Edis napusi kurca smrdljivog!!!

ovo si ti napisao i iste ove sekunde dobijas ban

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-19-2006 04:04 PM
Visit this users website Find all posts by this user
SamirBL
PunGas ambasador u USA

Group: Administrators
RE: Neznam vise sta da kazem????

Sto mi je nesto poznata ova dvolicnost

Covjek ti je jarane teski hajvan. I ovo malo duse sto ima to mu je sejtan dao da mu bude teze...
12-19-2006 04:13 PM
Find all posts by this user
Thread Closed  Post Thread  DODAJ SLIKU

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  RE: e, da se i ja napokon predstavim - From #21168 Ja_i_Moj_GTI 0 183 05-27-2008 01:39 PM
Last Post: Ja_i_Moj_GTI
  RE: Samo da nije karavan... Faya_M5 9 154 01-11-2008 08:16 PM
Last Post: PITAROZDER
  RE: Samo da nije karavan... Faya_M5 8 136 01-09-2008 10:47 PM
Last Post: Kostur
  RE: Samo da nije karavan... - From #20450 Rainman 0 195 01-08-2008 11:06 PM
Last Post: Rainman
  RE: Tema za koga ke sakas da pises nesto a neznaes kade Hibrid 0 168 11-12-2007 07:42 PM
Last Post: Hibrid

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: