|
Nezvanicni BIHAMK rezultati
|
| Author |
Message |
josipovic
Member

Group: Registered
Status:
|
A za klubove i za timove sponzora je uvijek bilo pravilo max. 3 najbolja takmicara u svim klasama... Znaci i kada bi klub u 5 klasa imao pobjednika, to ne bi bilo 5x20=100 bodova, nego samo 3x20=60...
Odakle ovi rezultati ne znam... Mozda su neke trke vozene sa koeficijentom 1.37594, a da ljudi to nisu znali...
SAMO AKO JE PRAVILNIKOM REGULISANO.
|
|
| 10-25-2005 10:17 AM |
|
|
josipovic
Member

Status:
|
neven je mijenjao klasu cini mi se...
Nema veze sto je mijenjao klasu,ako je u pitanju zlatna kaciga.
Nihu su izbacili iz kombinacije za zlatnu kacigu,a on ima tri uzastopne titule.(Vjerovatno greska)
|
|
| 10-25-2005 10:21 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
postovana gospodjo Vukasovic,
nisam ja uopste studirao rezultate, nego je to cinio Katz. Uopste ne ulazim ko je koliko bodova dobio, nego da li uopste postoji u pravilniku clan koji kaze nesto u stilu Generalni plasman se odredjuje na osnovu ovakvo i ovakvog sistema bodovanja.
za generalno bodovanje, bas i nisam siguran, morao bih provjeriti u pisanom obliku sta pise. Ovi Web pravilnici mi bas ne uljevaju povjerenje.
ali znam da clan 4 u pravilniku o brdskim trkama kaze : ''Bodove u pojedinom takmičenju u klasama osvajaju svi vozači koji su završili takmičenje.'' barem u ovom web izdanju. Ali kao sto sam vec rekao. to mi web izdanje ne ulijeva preveliko povjerenje.
P.S.
Poprilicno sam siguran da se pravilnici koji se trenutno nalaze na web-u razlikuju od onih u pisanom obliku koje sam citao neku vecer. ALi eto provjericu. Ako zaista postoji u pravilniku kako se boduje prvenstvo u generali onda se zaista izvinjavam, mada cijelo vrijeme govorim da mozda grijesim po tom pitanju, pa sam zato i postavio pitanje Kenanu.
i nemam ja zasto studirati samo Nevene rezultate, po tonu posta vidim da ste se naljutili, mada zaista nemam nikakve zle namjere, niti sam ja licno uopste posvecivao u svemu ovome posebnu paznju bas Nevenu. Govorim ukupno, ne isticuci niti jednog posebno takmicara. Pa tako ni Nevena.
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-25-2005 10:27 AM |
|
 |
boris
Member

Status:
|
Ja imam pravilnik u pisanoj formi i sve nepravilnosti u vezi ove farse od prvenstva moci cete procitati veceras.Inace moj klub ce na osnovu prvilnika traziti ponistavanje prvenstva.
|
|
| 10-25-2005 10:33 AM |
|
 |
Sandor
Junior Member

Status:
|
Edise,
navrati na kafu ako imaš vremena,imamo mi pisani Pravilnik za 2005.
Pozdrav,Goca
|
|
| 10-25-2005 11:03 AM |
|
 |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
svakako sam namjeravao danas, radi teksta koji pisem za naredni broj AM.a.. vidimo se
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 10-25-2005 11:04 AM |
|
|
josipovic
Member

Status:
|
Neke stvari mi nisu jasne
Prvo:kod generalnog plasmana nije mi jasno dodavanje dodatnog boda za svkoga ko je zavrsio trku,bez obzira na plasman(moze biti i 20-seti)jer u za drugo i trece mjesto u generalnom plasmanu.
Molim proucite pravilnik i vidjet ce te da u njemu nema osnove za dodavanje te vrste bodova.
Drugo:Cini mi se da je jedan takmicar izostavljen za zlatnu kacigu.
Konkretno,koliko znam ovo je treca titula u klasi(2003,04,05)za Nevena Vukasovica.
Ako uocite jos nekih nepravilnosti prijavite 
IZOSTAVLJENI VOZAC JE NIHAD ALIKADIC.ON JE NOSILAC ZLATNE KACIGE ZA OVU GODINU I BAKIR HADZIC.
|
|
| 10-25-2005 03:23 PM |
|
 |
___
Junior Member

Status:
|
A kada treba uzeti pare strancima za trostruku startninu, onda se vade na propise i ne popustaju. A to su samo neke sitnice u usporedbi sa ovim sto se desava trenutno.
Vozaci na vama je red. Ako sada nesto ne poduzmete i ne uzmete stvari u svoje ruke, onda ce znati da se mogu ovako pravit budale od vas.
|
|
| 10-25-2005 04:44 PM |
|
 |
zlaja ban
Member

Status:
|
Neke stvari mi nisu jasne
Prvo:kod generalnog plasmana nije mi jasno dodavanje dodatnog boda za svkoga ko je zavrsio trku,bez obzira na plasman(moze biti i 20-seti)jer u za drugo i trece mjesto u generalnom plasmanu.
Molim proucite pravilnik i vidjet ce te da u njemu nema osnove za dodavanje te vrste bodova.
Drugo:Cini mi se da je jedan takmicar izostavljen za zlatnu kacigu.
Konkretno,koliko znam ovo je treca titula u klasi(2003,04,05)za Nevena Vukasovica.
Ako uocite jos nekih nepravilnosti prijavite 
IZOSTAVLJENI VOZAC JE NIHAD ALIKADIC.ON JE NOSILAC ZLATNE KACIGE ZA OVU GODINU I BAKIR HADZIC.
A po kojem to pravilniku ona ne pripada i Nevenu
Pa sam si na post Edisa napisao :Nema veze sto je mijenjao klasu,ako je u pitanju zlatna kaciga.
|
|
| 10-25-2005 05:54 PM |
|
 |
josipovic
Member

Status:
|
Ja mislim da je Neven dobio prosle god.zlatnu kacigu,a ove nastavlja dalje za pobjedama za drugu,ako se ne varam.Ako mu je treca onda nema zbora njemu pripada.
|
|
| 10-25-2005 07:20 PM |
|
 |
|
|