|
Nissan Skyline Coupe
|
| Author |
Message |
Fele
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
Nissan Skyline Coupe
FK automotive - prodaja - Pioneer
|
|
| 10-09-2007 10:01 AM |
|
|
Fele
Posting Freak

Status:
|
RE: Nissan Skyline Coupe
|
|
| 10-09-2007 10:01 AM |
|
 |
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
Ne svidja mi se...izgubio duh onog pravog Skyline-a, a jos primio izgled Infiniti-a G35...
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 10-09-2007 10:11 AM |
|
 |
Fele
Posting Freak

Status:
|
Ne svidja mi se...izgubio duh onog pravog Skyline-a, a jos primio izgled Infiniti-a G35...
Slazem se, upropastili su skroz.
|
|
| 10-09-2007 10:14 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
a, to je onaj debeli, nije dzitiaro
@ Faya - ne sekiraj se, doci ce zverka
ovo ti je auto koji treba da konkurise Lexus kupeu, nekoj Mecki, BMW 3 kupe ili 6, ne znam tacno.... i tak slicnim automobilima
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 10-09-2007 10:16 AM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
pa skyline i infiniti su isto auto, infiniti je naziv za americko trziste u sustini potpuno isti automobil (honda/acura npr)... i ovo je izaslo odavno
Man maximum Machine minimum
|
|
| 10-09-2007 11:39 AM |
|
|
Faya_M5
Posting Freak

Status:
Away
|
pa skyline i infiniti su isto auto, infiniti je naziv za americko trziste u sustini potpuno isti automobil (honda/acura npr)... i ovo je izaslo odavno
Infiniti je ustvari luksuzna marka Nissana, al to ne mora znacit da moraju i dva modela skoro ista bit...kako recimo nema ni jedan Lexus da je slican i jednoj Toyoti...jer je Lexus za sebe, a Toyota za sebe...e tako i ovdje...zar nisu mogli novi dizajn smislit...?
The only Power is ///M POWER, all others are SUCKERS!!!
|
|
| 10-09-2007 11:54 AM |
|
 |
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Group: Administrators
Status:
Away
|
Ja mu evo jos nisam nasao ni jednu zamjerku , i mogu vam reci da mi se svidza ova elegancija i pored toga sto je ovo ipak sportski automobil, stvarno je perfektan
Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
|
|
| 10-09-2007 12:24 PM |
|
 |
Sajo_Turbo
Posting Freak

Status:
|
ovaj mi se ne svidja ali vidio sam negdje na tv -u kako ce izgledati nova verzija, vjerujete da je opasna, opasnija i ljpsa nego prošla verzija i da vam dam mali hint ,... ostaju dva para okruglih farova nazad, a naprijed se samo hrabri usudjuju pogledati,... (ovo sto sam gledao je concept ali kazu da se nece bitnije mijenjati)
My dream cars: Porsche 959, GT1, GT2, GT3; - BMW M3 CSL, 850CSi, M5 (E60) and of course Bugatti Veyron
|
|
| 10-09-2007 01:11 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
ovaj mi se ne svidja ali vidio sam negdje na tv -u kako ce izgledati nova verzija, vjerujete da je opasna, opasnija i ljpsa nego prošla verzija i da vam dam mali hint  ,... ostaju dva para okruglih farova nazad, a naprijed se samo hrabri usudjuju pogledati,... (ovo sto sam gledao je concept ali kazu da se nece bitnije mijenjati)
zove se GT-R Proto, a pravi naziv ce biti GT-R 35 i bice pravi naslednik dzitiara
ovaj Sky je naslednik tradicije Skyline-ova koji su u osnovi takodje bili dosta mekanije verzije od GT-S i strasnog GT-R koji je imao pogon na 4 tocka i fantasticne HICASA i ATESA sisteme koji su ga cinili neverovatno brzim
Sky je imao i atmosferske varijante sa nesto preko 200ks, zatim varijante sa 4 vrata i tako redom
Skyline koji mi zovemo Skyline je u stvari ta najjaca verzija GT-R, kao sto i jedina Integra koju poznajemo je Integra R, a verujem da niste znali da su postojale i mekanije verzije kao i verizja sa 4 vrata
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 10-09-2007 01:53 PM |
|
 |
|
|