|
Nissan Skyline
|
| Author |
Message |
BMW-E30
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Nissan Skyline
pocelo je ludilo na 4 tocka i vec sam hoda
|
|
| 11-30-2006 08:02 PM |
|
|
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
RE: Nissan Skyline
Postavio sam ga ja josh davno kad je bio stari forum a i bilo je price o top secret autima - ovom zutom i onom zlatnom skyline-u i supri, ali treba opet svedno neka si postavio. Ovaj video je snimljen josh 2000g. u Tokyo tunelu (328km/h) kada je auto bio "featured" u svim mogucim import i non-import magazinima. Na mjestu suvozaca sa aparatom je Fly( max power fotograf) a loon za volanom naravno vlasnik Top Secret-a Smoky Nagata, covjek sa ogromnim dosijeom kod japanske saobracajne policije. Inace poznat je i kod UK policije, uhapsen je kada su snimali video sa Top Secret 900bhp suprom(sa RB26 skyline gtr masinom-mislim da smo i to postavljali) na A1 autoputu pri brzini od 200mph/322km/h! Policija ga je ustvari snimila na 194km/h (toliko je bilo predstavljeno na sudu) i tada je dobio ban da vozi na uk putevima.
Imam citav taj video na dvd-u, ali evo isjecak sto sam nasao na netu
http://www.spikedhumor.com/articles/4606...ested.html
Onaj zlatni skyline sa 1400bhp je uvezen i prodat u GB pocetkom 2005, kasnije sam ga gledao uzivo ( snimio i napravio fotke i sta se desi? s*ebe mi se hard nekih mjesed dana posle, zamalo hara-kiri izvrsio nisam), ne postoje rijeci da se to opise, jednostavno se mora uzivo viditi
Top Secret website
http://www.topsecretjpn.com/
P.S. inace obozavam citati komentare na you tube poput ovog a i ostale
top secret stands for the bodykit/engine tuning... not some kind of project title
Man maximum Machine minimum
|
|
| 12-04-2006 01:58 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|
Onaj zlatni skyline sa 1400bhp je uvezen i prodat u GB pocetkom 2005, kasnije sam ga gledao uzivo ( snimio i napravio fotke i sta se desi? s*ebe mi se hard nekih mjesed dana posle, zamalo hara-kiri izvrsio nisam), ne postoje rijeci da se to opise, jednostavno se mora uzivo viditi
pa dobro, da li si lud
tako ne ke stvari da ne back-upujes
izvini, ne zelim da ti stajem na muku, ali bi te odro od batina za takvu glupost
no hard feelings
ehheh, HARD
koji apsurd
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 12-04-2006 09:10 AM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Status:
|
pa dobro, da li si lud
tako ne ke stvari da ne back-upujes
izvini, ne zelim da ti stajem na muku, ali bi te odro od batina za takvu glupost
no hard feelings
ehheh, HARD
koji apsurd
No hard feelings at all i u pravu si, *ebi ga, radim back up svakih otprilike dva mjeseca, to se desilo nekako izmedju...
Kad sam ga snimao bio je zajedno sa RC Developments 900ks Evo-m, ako su ga oni uzeli onda ce sigurno biti opet prilike za neki dobar snimak posto su redovni na "zurkama"
Man maximum Machine minimum
|
|
| 12-04-2006 09:56 AM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Status:
|