Post Reply  Post Thread 
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
NOKIA N-Gage
Author Message
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Group: Registered
Status: Offline
RE: NOKIA N-Gage

Most Wanted Wrote:
ima ti ovdje, poslije trase na prema skenderiji s desne strane u novoj zgradi ima na prizemlju prodavnica i servis mobitela.
ja tu promjenio sebi kompletnu masku za n80 (stavio crnu).
U4jchina

Nisam bas shvatio tacno gdje je to. Mozes li malo preciznije da objasnis. Jer sam na Skenderiji gledo u svim radnjama i nema mogucnosti niti da narucim.

Das Auto
Digital (Technology) and Elefant (power)
DIGIFANT

Ismet Mujezinović , Tešanj
07-30-2007 03:49 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

ja N-Gage nosim vec skoro 2 godine, ali posto me je od starta zajebavala baterija ( ni dan danas ne radi kako valja), nikada nisam kupio vecu karticu

pre 2 meseca mi izleti N80 za 200 eura, i posto sam se vise smorio da nosim preveliki N-gage sa losom baterijom, kupio sam N80

N-Gage i dalje smatram za genijalan telefon, ali je definitivno zastareo, i trebalo mi je nesto modernije

lubenicu i dalje nosim sa poslovnim brojem i ne verujem da cu je ikada prodati

prosto uzivam u tudjim zacudjenim pogledima kada izvadim telefon da otkucam poruku ili jos bolje kad se javim
i jos kada me pitaju sta ti je to i ja im objasnim da je to mini kompjuter sa 3D grafikom, hardverskim MP3 player-om, stereo radiom, podrskom za DVX sa prevodom i telefon sa ubedljivo najbrzom tastaturom za kucanje poruka, i na kraju kazem da mu je cena oko 110 eura, budu zbunejniji od 2 bumbara u mesalici

a sto se tice softvera i igara imam brdo toga ( hvala ti ), ali zbog pomenute baterije i kartice nije imalo bas mnogo primene, a pogotovu nebi sad jer imam premalo vremena za igranje telefonom

ali, jedno znam
uvek cu nositi smartphone

a, da, ako bi ko imao neko brdo softvera za N80, to bi mi sad u ovom trenutku puno znacilo

hvala unapred

The only way is….sideways
Nissan 200SX S14 SR20DET

This post was last modified: 07-31-2007 08:59 AM by Skyline.

07-31-2007 08:50 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Skyline Wrote:
ja N-Gage nosim vec skoro 2 godine, ali posto me je od starta zajebavala baterija ( ni dan danas ne radi kako valja), nikada nisam kupio vecu karticu

pre 2 meseca mi izleti N80 za 200 eura, i posto sam se vise smorio da nosim preveliki N-gage sa losom baterijom, kupio sam N80

N-Gage i dalje smatram za genijalan telefon, ali je definitivno zastareo, i trebalo mi je nesto modernije

lubenicu i dalje nosim sa poslovnim brojem i ne verujem da cu je ikada prodati

prosto uzivam u tudjim zacudjenim pogledima kada izvadim telefon da otkucam poruku ili jos bolje kad se javim
i jos kada me pitaju sta ti je to i ja im objasnim da je to mini kompjuter sa 3D grafikom, hardverskim MP3 player-om, stereo radiom, podrskom za DVX sa prevodom i telefon sa ubedljivo najbrzom tastaturom za kucanje poruka, i na kraju kazem da mu je cena oko 110 eura, budu zbunejniji od 2 bumbara u mesalici

a sto se tice softvera i igara imam brdo toga ( hvala ti ), ali zbog pomenute baterije i kartice nije imalo bas mnogo primene, a pogotovu nebi sad jer imam premalo vremena za igranje telefonom

ali, jedno znam
uvek cu nositi smartphone

a, da, ako bi ko imao neko brdo softvera za N80, to bi mi sad u ovom trenutku puno znacilo

hvala unapred

E i ja ga imam tak,oko 2 god. i fon je zakon,ali sam zezno maskicu i sad Image_209034 placem,smrc smrc...
A za softwarea za N80 mogu se raspitat,pa ti javim...
RESPECT
Symbian je zakon,
joj da znas koliko si mi sad porasto u ocima.
POZZZ

Das Auto
DIGIFANT

07-31-2007 10:09 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Skyline
Super Moderator

i ti si mene odusevio kad si rekao da nosis N-Gage
malo te G2 ubija, ali dobro, po telefonu vidim da nisi klasicni, stereotipni BiH-ovac

kakvu varijantu bi imao ako bih mozda nasao ovde neku novu ili polovnu masku

Nissan 200SX S14 SR20DET
08-01-2007 05:41 AM
Ja_i_Moj_GTI
Posting Freak

Joj bio bih ti zahvalan kad bi mi naso,a volio bih onu tamno sivu,orginalnu,imo sam onu standardnu bijelu. Ali u krajnjem slucaju bi volio bilo kakvu maskicu.
Inace imam i NOKIA 6630 (takodjer symbian,malo novija generacija od N-gage) ,ali bez n-gagea ne idem nikud.
Jbg G2 je visa sila.
Jesil pronaso Colina za N-gage,ak nisi da ti saljem?

Das Auto
DIGIFANT

08-01-2007 05:59 PM
Skyline
Super Moderator

hehhe, Colina sam prvo nasao, samo st oga nisam igrao zbog pomenute baterije

Nissan 200SX S14 SR20DET
08-02-2007 06:35 AM
Pages (2): « First < Previous 1 [2] Last »
Post Reply  Post Thread