|
Normalno ili ne ???
|
| Author |
Message |
ThunderBird
Banned
Group: Banned
Status:
|
Vidi, kao sto se prica tako i jeste...
U golfu ima sta...
navedi molim te...
samo brunda.... brrrrr, brrrrr
Gdje su onda visoki tonovi ??? molim te JD... nisam ja jednom slago muziku u auto vec brdo puta...
U calibri smo promjenili 10 -ak woofera jer smo sve "poderali"...
znam sat je muzika i sta traba da imas u autu da bi muziku nazvao "dobrom" ..
db drag je takmicenje u "zvucnom pritisku" a ne kvalitetu zvuka.....
Kad se kod njega muzika mogne slusati normalno da svim frekvencijama onda nek dodje da ga nasavjetujem sta jos da radi...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-02-2004 03:13 PM |
|
|
Guest
Unregistered
|
Ne znam stvarno, ja kad sam mu prvi put vidio muziku, a to je bilo prije mozda dva mjeseca, sve je zvucalo perfektno.
Sta trenutno ima u autu i kako to zvuci to stvarno ne znam..
A sto se tice visokih tonova, pa oni se ionako slabo cuju van auta ako imas jake woofere.
Jesi li sjedio unutra?
Uostalom, ako se kod mene cuju visoki na fabrickim zvucnicima kako se kod njega onda nece cuti kad je sve zivo promijenio?
|
|
| 11-02-2004 03:34 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
Nisam sjedio unutra al sam stojao 0.05 m od auta tako da sam moagao da cujem sve... samo imam da kazem da je sada lose,jako lose...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-02-2004 03:51 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Moze biti ja stvarno ne znam sta on ima trenutno u autu.
|
|
| 11-02-2004 03:57 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
Moze biti ja stvarno ne znam sta on ima trenutno u autu.
Vjerujem da je malo raštelovan... jer onolikamuzika nemoze bez kondenzatora...
Pa ja imam 1,5 kW i imam jedan kondenzator od farada ali trebo bi jos jedan...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-02-2004 04:36 PM |
|
 |
BoB
Senior Member

Group: Registered
Status:
|
Ne kontam uopste....I 1kw u autu je PREVISE. Bavim se muzikom odavno, odsvirao sam brdo svirki sa jakim razglasom, bezbroj proba u malim prostorijama sa odvrnutim pojacalima...Jel vi znate koliko je kilovat? Razglas od 2kw je dovoljan da se ozvuci band u manjoj DISKOTECI!!! U kuci imam oko 500 W pa ne smijem odvrnuti ni 80%...To jednostavno nema smisla...Ne govorim o uticaju na zdravlje. Kad pojacas 2kw u autu do daske, jednostavno ne cujes nista osim NEARTIKULISANE buke...I svaki put se pitam koji su to DEBILI koji se takmice KO CE JACE, i tih 140-ak db. Ne kontam, i nije mi normalno!
|
|
| 11-02-2004 09:46 PM |
|
|
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Ne kontam uopste....I 1kw u autu je PREVISE. Bavim se muzikom odavno, odsvirao sam brdo svirki sa jakim razglasom, bezbroj proba u malim prostorijama sa odvrnutim pojacalima...Jel vi znate koliko je kilovat? Razglas od 2kw je dovoljan da se ozvuci band u manjoj DISKOTECI!!! U kuci imam oko 500 W pa ne smijem odvrnuti ni 80%...To jednostavno nema smisla...Ne govorim o uticaju na zdravlje. Kad pojacas 2kw u autu do daske, jednostavno ne cujes nista osim NEARTIKULISANE buke...I svaki put se pitam koji su to DEBILI koji se takmice KO CE JACE, i tih 140-ak db. Ne kontam, i nije mi normalno!
Svaka cast.
Ali ima onih koji to rade za show pa i onih koji od toga zive pa moraju demo kola da naprave hvala bogu, ali da ce neko slusat 1kw i prva druga kuplung treca, pa sa imalo mozga ce se zapitat, ako ne odmah onda posle par "odvrtanja do daske"
Man maximum Machine minimum
|
|
| 11-02-2004 11:22 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
Taj jedan kilowat ili vise u autu nije isto kao snaga kucnog uredjaja.A i prica o 2 kilowata je glupost pa nemjeri se tako snaga u automobilima na taj nacin sto ces zbrojat koliko imas zvucnika...
nisam brz ali ipak?
|
|
| 11-03-2004 06:11 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
Upravo, u astrinom gepeku dva PYLE woofa udaraju nazovimo to solidno... (na pojacalo skopcana) ali kad ih unesem u kucu i spojim direktno na liniju koja ima 30 W RMS izlaz.....
samo reci, o boze, nedaj da se kuca srusi.....
Jos, svaki put kad pojacan preko 25 iskoci mi linija... (izbaci osigurac)..
to je razlika... sto veci zatvoren prostor, vise udara.....
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 11-03-2004 09:35 AM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Pa ja imam 1,5 kW i imam jedan kondenzator od farada ali trebo bi jos jedan...
Koliko ti W imaju wooferi i pojacalo?
|
|
| 11-03-2004 04:07 PM |
|
 |
|
|