Post Reply  Post Thread 
Nova sezona
Author Message
Kenno
Posting Freak

Group: Registered
Status: Away
Nova sezona

Vec ove nedelje u 14h na OBN televiziji, a1 gp prvenstvo, kako sam procitao reportaza o prvoj utrci ove sezone, a dosad su vozene oko 3 utrke.

11-17-2006 02:14 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline
RE: Nova sezona

cuuujjjj Smile neka..bolji je a1gp ove godine

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
11-17-2006 03:26 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
logistika
Junior Member
**

Sigurno su i vaši komentatori top of the top, ali nije mi jasno što radi televizija. Ove nedelje je več 4. utrka sezone (mi u Sloveniji pratimo sve -neke Live, neke u snimci). Tv3 je i na satelitu, samo neznam ako ga možete kod vas primati: AMOS 1, 4stepena (stupnjeva) zapadno, 11.328 horizontal, symbol rate 3.350. 26.11. u 22:30 snimka 4. utrke, kratka + duga utrka.
Nije to mišljeno kao konkurencija, ali ako nekog interesuje A1GP.....

Pozdrav iz SLO, Logistika

11-25-2006 09:00 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

ma ja ne stigoh upratiti tu emisiju.. nisu se bas proslavili sa reklamom za a1gp

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
11-25-2006 09:09 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Rainman
Clan AMK PUNGAS

Status: Away

Poceo sam da pratim prvenstvo super i pravo je zanimljivo , ovaj mladi njemac dokazuje da se radi o pravo kvalitetnom vozacu i ja se nadam da ce mo ga uskoro gledat u F1, a jos sam citao neke izjave o njemu kazu da je buduci Sumi

Alfa ce uvijek biti guja na cesti!!!
02-13-2007 06:17 PM
The_Manager
Junior Member
**

Pratim A1Gp i dosta je zanimljivo, fino posluzi kao "zimska F1" ali mora se reci da su dobar uspjeh napravili iako postoje tek dvije godine, ni F1 u pocetku nije bila na ovakvom levelu.

Navijam za Francuze ali Nico Hulkenberg u timu Njemacke je ove godine neprikosnoven.

04-13-2007 05:46 PM
Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: