|
nove saobracajne, stikeri, folovi...
|
| Author |
Message |
Brzi
Member

Group: Registered
Status:
|
nove saobracajne, stikeri, folovi...
slagase raju bice 2006. pa 2007. i nista
niko vise ni ne spominje
ima li ko info kad ce mjenjati ove papirne predratne
Da je priroda forsirala prednji pogon, ljudi bi hodali na rukama!
|
|
| 01-26-2008 11:01 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
RE: nove saobracajne, stikeri, folovi...
Upravu si niko nista...rekli do kraja 2007. ali eto nije bilo...Koliko ja znam u nekim Kantonima imaju naljepnice, one sto idu na sajbu...Mozda im ne treba jos para, pa cekaju da nam spucaju cijene kad im zafali za Bozicnica i poklona za djecu...
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 01-27-2008 07:39 AM |
|
 |
poKle
Senior Member

Status:
|
Upravu si niko nista...rekli do kraja 2007. ali eto nije bilo...Koliko ja znam u nekim Kantonima imaju naljepnice, one sto idu na sajbu...Mozda im ne treba jos para, pa cekaju da nam spucaju cijene kad im zafali za Bozicnica i poklona za djecu...
u HNK imaju naljepnice, al kakve fajde od njih?
|
|
| 01-27-2008 05:53 PM |
|
 |
fastmf
Hota Racing

Status:
|
stvari i regule od mnogo važnijeg značaja kod nas se prvo pričaju pa treba da se dese pa se zakažu rokovi pa se onda još par godina šuška po mahali i tek onda uslijed svoje nesposobnosti i u cilju kampanje ili kad nekom fotelja gubi zemlju pod nogoma, interventno se sprovodi u djelo kako bi se moglo reći da je urađeno i sl. uprkos posljedicama koje snose ljudi koji su predmet tih vrtoglavih promjena....
ukratko mislim zaboravi, nemaju ljudi vremena od silnog nerada da uvedu neke normalne metode i regule
uglavnom
saznaćeš mjesec dana prije ne sekiraj se
and the road becomes my bride.....
i"ve stripped of all but pride so in her i do confide....
and she keeps me satisfied........
|
|
| 01-27-2008 06:00 PM |
|
 |
Francuz
Senior Member

Status:
|
hehe tek onda ce se izgubiti policija.Mene jednom zaustavise zaboravih mu dati vozacku nego izvukoh saobracajnu i osiguranje, on stoji gleda osiguranje pa u saobracajnu kaze nema ti slike u "vozackoj" 
Treba sve to spremiti pa tek onda izbaciti samo sto je kod nas uvijek bio brzi jezik od pameti..., nazalost...
Opel Astra 1.7 DTI 16V
Garmin Nuvi 760TFM
|
|
| 01-27-2008 06:14 PM |
|
 |
goran16v
Delegat

Group: Administrators
Status:
|
Mene su prilikom zaustavljana i rutunskih kontrola cesto pitali za adresu stanovanja, a ja sam im uredno odgovarao da im pise u v. dozvoli, na sta su oni odgovarali da ne pise. E rekoh, ja sam dao 10 KM za CIPS l.k. i 40 KM za CIPS v.d. na kojoj su navodno magnetnim zapisom upisani svi moji podaci i zato su toliko kostale i to sto ne pise slovima je sad vas, a ne moj problem! Ako vas interesuje koristite citac (koji naravno nemaju) ili prozovi svoju centralu neka ti daju podatke! Nije im se svidjao bas moj odgovor ali nisu bas imali kontra argumente...
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 01-27-2008 07:48 PM |
|
|
pajero1987
Posting Freak

Status:
|
Bravo gorane majstore....hahahahaha,,,jao kako se toga nisam sjetio....
Ernes Jusovic, Sarajevo...prvi auto koji sam kupio bio je ustvari NEKRETNINA, neki stari Mercedes, star 40 godina, koga je lik donio na kamionu ispred moje kuce. I onda je tu stajo jedno 5-6 godina, ali ja sam ga prao svake nedelje. Posle sam ga iznajmio komsiji da leze kokosi u njemu pa smo djelili jaja...
|
|
| 01-27-2008 08:03 PM |
|
 |
Brzi
Member

Status:
|
ti gorane upotrebljavas previse inteligencije u tim susretima, to ti je isto ko da pricas kineski, kakvi bolan citaci kakvi bakraci, hoce sve napismeno
|
|
| 01-27-2008 08:06 PM |
|
 |
goran16v
Delegat

Group: Administrators
Status:
|
ti gorane upotrebljavas previse inteligencije u tim susretima, to ti je isto ko da pricas kineski, kakvi bolan citaci kakvi bakraci, hoce sve napismeno
Uh nisam jednom vadio ZOBS iz auta pred policijom da malo listamo i tumacimo clanove zbog kojih sam zaustavljen, a jednom sam se cak izvukao od kanze zahvaljujuci BIHAMK-ovoj brosuri sa stamparskom greskom. Prije 10-ak godina, kad je BIHAMK poceo aktivno da radi, ja se uclanim i dobijem knjizicu u kojoj crna na bijelo pise da je ogranicenje na magistralnim putevima u BiH 120 km/h!!!! Malo kasnije zaustavi mene policija negdje oko Maglaja jer sam vozio 96, a ogranicenje 80. Pitaju me znam li zbog cega sam zaustavlje i ja kazem da ne znam, a oni meni kazu da sam prekoracio brzinu jer sam vozio 96, a ja opet kazem da nisam jer je ogranicenje 120 i da to imam napismeno! Oni me gledaju u cudu a ja polako poceo da vezem "da ja vrlo rijetko putuje i vozim i da sam se iskljucivo zbog ovog putovanja u ZG uclanio u BIHAMK koji mi je dao knjigu i koju sam dobro proucio i u kojoj lijepo pise da je ogranicenje 120! Oni meni kazu ako im pokazem gdje to pise da ce me pustiti i ja lijepo knjizicu iz kasete, strana 39, tabela 1 kad tamo 120! Oni se zgledase - vratise knjizicu uz upozorenje da to nije tacno - a ja opet "naivno" pojma nemam, ja sam mislio da je BIHAMK drzavna sluzba i da je ono sto oni napisu zakon!
Proud to be BMW E 21 owner!
|
|
| 01-27-2008 08:29 PM |
|
 |
Brzi
Member

Status:
|
|
|
| 01-27-2008 08:41 PM |
|
 |
|
|