Post Reply  Post Thread 
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Novi bolid Mclaren MP4-19 spreman
Author Message
Kimi
Senior Member

Group: Registered
Status: Offline
Novi bolid Mclaren MP4-19 spreman

Neformalno sezona 2004 započinje već 25.Novembra ove godine, ali smatram da sa posebnim nestrpljenjem taj datum isčekuju navijači Mclaren Mercedesa. Novi bolid MP4-19 bio trebao biti gotov prije nego što je to iko očekivao. Većini onih koji prate F1 ovo je zaista čudan podatak da već sada Mclaren ima gotov bolid za iduću sezonu. Mislim da je sada svima definitivno jasno da MP4-18 možda nije trebao nikako voziti prošle sezone, i da je Mclaren sezonu 2003 iskoritio kao testiranje.
Nešto se čudno događa, a što se kuha u kuhinji Rona Dennisa ostaje nam da vidimo 25.Novembra na stazi u Valenciji.

Ayrton Senna da Silva
The fastest man on earth....
11-12-2003 10:26 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Bojana Tufegdzic
Member

Joj valjda ce sve biti OK. Stvarno.........dokle bre vise da cekamo.........nize razredne ekipe uzimaju titule (xaxaxax malo da nerviram Ferrarijevce) a mi nista...........a red je vala da se i to promeni.

GO KIMI GO
FOREVER MCLAREN

11-12-2003 05:05 PM
AugustuS
Junior Member
**

da konacno vidimo sta se to kuha u kuhinji Rona Dennisa Very Happy ma opet ce te sezonu zavrsiti na 3. ili 4. mjestu Laughing sad ce vas i renault prestici Laughing

BMW power...
11-12-2003 07:18 PM
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators

sanjaju ove drugorazredne ekipe o nekim novim bolidima Smile .. ma nsit aod toga.. vi ste se pretplatili na polovnjake sa abecednim oznakam

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
11-12-2003 07:21 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
AugustuS
Junior Member
**

a kako rijesise probleme sa motorom Question pa sada motor treba da izdrzi citav vikend,a kako je MP4-18 bio pouzdan tesko da ce moci izdrzati citav vikend Laughing

BMW power...
11-12-2003 07:26 PM
Hakkinen01
Member

Ron je i izjavljivao da oni ne planiraju da uzmu jednu sezonu,pa da onda ponovo padnu.,već razmišljaju o trajnijoj dominaciji od par sezona.,zato je i razumljivo to što nisu ove godine ubacili MP4-18 (sada MP4-19) Wink

11-12-2003 11:48 PM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Kimi
Senior Member

Samo se vi zajebajite na račun novog bolida, ali činjenica je da Mclaren već sada ima nov bolid, pa se vi slikajte. Very Happy

Ayrton Senna da Silva
The fastest man on earth....
11-13-2003 11:20 AM
McLarenovka
Member

nisam doasd cini mi se nista pricala o "krahu" mp4-18 nisam znala sta da mislim.
pa recimo da mi je najlogicnije:
da su nesto ceprkali po mp4-17d unaprijedjivali, sta ja znam, razvijali kolko tolko
i da ono sto su nazivali "mp4-18" moze biti mp4-19 jer ako vec ovako, rekla bih, brzo zapocinju testiranja mp4-19 morali su to vec duze vrijeme razvijati.
joj zamrsih ovo hahah Embarassed
uglavnom, novi bolid mora biti daleko daleko konkurentniji, daleko sposobniji za pobjedjivanje, a koliko "revolucionaran", "nesto dosad nevidjeno".....vrijeme ce da pokaze

>>a kako je MP4-18 bio pouzdan tesko da ce moci izdrzati citav vikend<<
imali su vremena da otklanjaju "bubice".....nece oni na svasta polagati nade za titulu. Rolling Eyes

vidjecemo, drugovi moji Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
McLaren....

http://mclaren.blogger.ba
11-13-2003 02:08 PM
AugustuS
Junior Member
**

samo vi gledajte odakle je vedro Laughing Laughing tako vi gledate jos od silverstona Very Happy

BMW power...
11-13-2003 03:20 PM
Bojana Tufegdzic
Member

Ma samo se vi zabavljajte smejuci se na nas racun..................cekaj samo da krenu prva testiranja - ima da dominiramo najmanje narednih 10 godina........Dennis je nanjusio sampiona cim je video Kimija.......ovaj covek retko gresi po tom pitanju...........a i da vam nesto kazam...kako god Kimi je nova sampioncina.........mozete samo da nam zavidite, ili da se na vreme prebacite u sampionski tabor. Odlucite sami (xxaxaaxaxxxaxaxaxxax)
Jedan je No1. Kimi Raikkonen
GO KIMI GO
MCLAREN MERCEDES
KING OF THE ROAD

11-13-2003 05:28 PM
Pages (3): « First [1] 2 3 Next > Last »
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Driving Ferrari će na VN Mađarske koristiti novi pokrov motora Rainman 0 87 07-31-2008 08:41 AM
Last Post: Rainman
  McLaren F1 u Skopje Katz 2 167 07-05-2008 06:23 AM
Last Post: abi 101
  GP France i novi smajli za forum Edis Jasarevic 15 413 07-04-2008 08:48 PM
Last Post: Edis Jasarevic
  Novi Safety & Medical Car Edis Jasarevic 3 207 03-15-2008 08:29 PM
Last Post: Faya_M5
  F1: Hamilton spreman da bude vođa McLarena Rainman 17 459 02-19-2008 03:18 PM
Last Post: Gedoras

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites