|
Novi izgled :)
|
| Author |
Message |
ThunderBird
Banned
Group: Banned
Status:
|
Ma neash frx... To preko haube nema smisla. Gdje to ima...
Mrezica je unutra, ispod... Hauba je u potpunosti ravna...
Uglavnom, rodjak je prezadovoljan, samo jos da nadjem nacima da ga dignem 2 cm i onda sam na konju...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 08-29-2004 08:58 PM |
|
|
Guest
Unregistered
|
Ma ima svega, moze se uzeti one kao skrge, pa samo staviti npr na blatobran ili negdje. Svasta raja stavlja na auta heh.
Meni je to skroz bezveze osim ako ima neku svrhu, npr dodatno hladjenje motora, sto je ok.
|
|
| 08-29-2004 09:01 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
Vidim da se nas dvojica razumijemo. Hauba je meni licno prelijepa...
Gdje je sad gospodin VR6 da pohvali kako to na golfu od njegovog frenda bolje izgleda..
Lajsne i rubovi su ofarbani u boju karoserije, skinut je zadnji brisac, nema dugmeta za otvaranje gepeka (ravna lajsna ko da ga nikad nije ni bilo)... i tako to.
Vise detalja uskoro...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 08-29-2004 09:04 PM |
|
 |
Mondeo
Posting Freak

Group: Registered
Status:
|
i jos razmisli o stavljanju zadnjih tablica na zadnju karambolku, a da treca vrata skroz poravnas. to mocno izgleda pravo!
HEMI Power
|
|
| 08-30-2004 11:13 AM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
Hvala Kalas... razmisljao sam vec o tome i nikako da se opredijelim da to uradim. Onda moram promjeniti i kompletan zadnji branik i opet farbanje i ta sranja...limarija i to... Neznam... hvala u svakom slucaju. Mislim da je i ovako predobar
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 08-30-2004 02:32 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
e evo mene kad me thunder proziva,golf od mog kolege bolje izgleda a ako ces da ga slikas i stavis ovdje na forum mi cemo sutra doc u derventu da malo se upoznamo i popijemo nesto,pa tako da vidis da ne lazem usput prednji branik vam je bezveze takav se stavljao prije deset godina
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-30-2004 05:47 PM |
|
|
Eyesburn
Member

Group: Registered
Status:
|
E moj ti sixpack...nemoj pljuvat po ljudima. Nisu branike po ulicama kupili, a to da si ti najbolji i najbrzi to vec znamo. Tako da se ti drzi svoga i pusti momke da rade...
p.s. Thunder - zakon je bi-bi
...ja bih cestitao sam sebi na osvojenom prvom mjestu u AAVK u kategoriji II (u konkurenciji 5 takmicara )...
|
|
| 08-30-2004 06:04 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
j ne pjlujem po nikome a to dali sam najbrzi to nisam ni rekao to ti kazes kako vozis trke ne ja ,samo cinjenice iznosim ,ne sjecam se da sam tebe prozivao i prema tome ti mi nemas sto za rec
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-30-2004 06:08 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
e evo mene kad me thunder proziva,golf od mog kolege bolje izgleda a ako ces da ga slikas i stavis ovdje na forum mi cemo sutra doc u derventu da malo se upoznamo i popijemo nesto,pa tako da vidis da ne lazem usput prednji branik vam je bezveze takav se stavljao prije deset godina
Niko te ne proziva i tacka... Ti bi ga ionako spomenuo
A druga stavr, ako mi nadjes sliku ovakvog golfa sa datumom od prije 10 godina poljubim te ja u guzicu
E tako, a sto se tice toga, mogli biste i doletit do dervente ali prekosutra... sutra ja nisam u derventi a rodjak vodi curu na ispit na faks... Skontaj pa mi javi... Valja ???
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 08-30-2004 07:07 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
prekosutra neznam javim ti taj dan idem u osijek ujutro a za popodne ti javim,mani je drago da ste ga sredili ali prednji branik nije moderan takav stil je vec prosao nemas se razlog da ljutis stvarno je tako,kad dodjemo vidjeces kakav branik je sad u modi
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-30-2004 07:10 PM |
|
 |
|
|