|
Novi izgled :)
|
| Author |
Message |
ThunderBird
Banned
Group: Banned
Status:
|
Naravno, ako sam rekao da dodjete vi dodjite. nadam se da ce vrijeme da bude okey...
E ovako, kad bi vi mogli otprilike (oko kolko sati) da znam ???
Uglavnom vi kad krenete iz orasja napisite mi sms da znam da ste "startovali"... A kad dodjete u derventu javite mi se...
065/534-223 Milan (ja)
065/612-021 Igor (rodzak)
Pa kako god... kome god se javis u redu je...
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 08-31-2004 04:51 PM |
|
|
sixpack
Banned
Status:
|
ok thunder ja ti javim ujutro idem u osijek pa kad dodjem krecemo ,naravno popodne cemo stic
nisam brz ali ipak?
|
|
| 08-31-2004 04:54 PM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Ma super je stvar da se i kod nas dole nesto desava u ovom smislu, ovakva stvar i jeste dole nesto novo i fino da se vidi, a hvala bogu i lova igra veliku ulogu u svemu, tako da, sixpack, nema da ken*as, nemaju svi pare za zender spojler iz devedesetih. Thunder, sve je stvar licnog ukusa, meni licno se ne svidja hauba, tj vent na haubi, mislim prosta hauba ravna pa mrezica zatvara rupu??? drugo, sta ce brate 15-ke na ovakvom autu, ako ne trazis performance od ovih kola onda idi na 17 (eto kako ces ga podici 2 cm ) ako da onda 16. trece, kad si vec skid'o brisac i bravu onda skini i znak i poravnaj tablicu, a ne moras uopste da kupujes novi branik da bi stavio tablicu na njega, vjeruj mi treba ti manje vremena da je stavis na taj branik nego za onu haubu plus neces morat lakirat ponovo. I nisam skontao zasto bi ga dizao 2 cm??? U svakom slucaju svaka cast!
Man maximum Machine minimum
|
|
| 09-02-2004 02:16 AM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
lucozade tebi nista nisam rekao i zato zacepi labrnje od mene.samo sam rekao sto mi se ne dopada.a sto se dizanja tice tesko mu prelazit preko lezecih pedera ,pa covjek nece svaki dan branike da kupuje.vidim skuzio si sto sam mislio sa zenderovim spojlerom?
nisam brz ali ipak?
|
|
| 09-02-2004 05:03 AM |
|
 |
lucozade
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Ne brate nisam skuzio sta si mislio i cisto sumnjam da sto se golfa tice imas pojma sem o zenderu, a po mom misljenu (i mnogih tun-shopova), zender je jedan od losijih proizvodjaca body kit-ova a ti ako znas nesto o tome reci mi zasto??? oces pomoc? ok, hint no.1- kakvu vrstu fiberglass-a koristi zender za izradu svojih aplikacija (sem zadnjeg krila) a kakvu koriste rieger, raid-HP, spoon i sl. i zbog cega???
Thunder, keep up the good work!!!
Man maximum Machine minimum
|
|
| 09-02-2004 12:12 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
pa sto pises ako ne kontas na sto mislim.htio sam mu rec da moda prati tuning i da mi se branik ne dopada,zato sam mu zender naveo jer su pravili najruznije branike.a ti odmah sve znas kako ja nemam pojma i ostalo.uostalom ne zivim ja kao ti nemam takva primanja ,nemam gdje svecice nabavit moram 10 dana cekat.najbitnije da ti sve znas ,imas naduvanu hondu sve znas u styiling mi ovdje u bosni smo svi za vas budale koji zivite vani a slusate po autima draganu mirkovic ili sabana saulica
nisam brz ali ipak?
|
|
| 09-02-2004 01:36 PM |
|
|
ThunderBird
Banned
Status:
|
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 09-02-2004 03:41 PM |
|
 |
ThunderBird
Banned
Status:
|
I nisam skontao zasto bi ga dizao 2 cm??? U svakom slucaju svaka cast!
Pa covjece vec mi je branik napuko na jednom mjestu zbog toga st je prenizak... bio je oko 4,5 cm ... palizo je asfalt i gdje je najmanja neravnina a da nepricam o lezecim policajcima... to je smjesno...
Sixpack... nisi pretjero sa pohvalama... golf je jako dobar... Znas kakvi su moji kriterijumi sto se tice stylinga... nije los, stavise cak mi se i svidjau neki detalji...
(onaj airbrush mi nije neki detalj na VR6) da je stavio neku vatricu pa ajd i nekako... heheh, ajd pozz
pozdraVW
DERVENTA TUNING TEAM
OPEL CLUB DERVENTA
|
|
| 09-02-2004 03:46 PM |
|
 |
sixpack
Banned
Status:
|
e bas sad da ti rikne racunar,pa rekao sam ti da je lijepo uredjen.ni meni se airbrush nesto ne dopada ali sto mogu nije moj auto.ali ovi ostali detalji su ok ,u mene ce bit isti branici u srebrenoj boji.zao mi je on se vraca u subotu u njemacku tako da nece moc u sarajevo.
nisam brz ali ipak?
|
|
| 09-02-2004 04:52 PM |
|
 |
Guest
Unregistered
|
Thunderbird, jesi li ista mjenjao unutrasnjost? Bas me zanima kako ti auto izgleda unutra...
|
|
| 09-02-2004 06:10 PM |
|
 |
|
|