Post Reply  Post Thread 
Novi PG forum i mogucnosti
Author Message
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status: Offline
Novi PG forum i mogucnosti

Postovani,
izvrsili smo blagi update foruma, i ponudili vam na koristenje neke nove funkcije, poput uploada filmova, i pregleda odredjenih statistika.
Kako uploadovati fajl: http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=8332

Ovo je posljednja verzija phpbb foruma, i namjeravamo tokom narednih dana preci na potpuno novi forum software.

Novi forum je sada u fazi customizacije i testiranja, i prevodjenja na jezike bivse SFRJ, i ubrzo ce zamijeniti postojeci forum.
Necete se morati ponovno registrovati i vaziti ce vam postojeci username i paswordi koje sada koristite na ovom forumu.

Potreban nam je manji broj ljudi koji su zainteresovani da testiraju novi software, pa ako neko zeli da vidi kako ce to izgledati i pomoci nam da nadjemo bugove u novom forumu nek se javne na PP.

Pozdrav

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-25-2005 09:39 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Edis Jasarevic

umalo da zaboravim. Zbog kojekakvih testiranja, forum nije u potpunosti update sa nekim stvarima, pogotovu sa jezicima foruma.
Zato preporucujem dok ne postavimo u promet novi forum, koristite engleski jezik kao jezik foruma. Raditi ce i sa ostalim, ali ce vam se desavati kojekave cudne stvari. Da bi ste mogli u potpunosti koristiti sve funkcije, radije koristite engleski jezik kao jezik foruma
Hvala

We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
12-25-2005 09:42 AM
Visit this users website Find all posts by this user Quote this message in a reply
napalhame
Member

Group: Registered
RE: Novi PG forum i mogucnosti

Super je sve stvarno dobro izgleda samo mi je malo sporo treba mu vremena dok ucita onaj se brze ucitavao ali valjda ce biti kasnije bolje, toliko od mene i
samo ovako nastavite
pozz
P.S. ako moze jos smilies malo je ovo

http://www.opelclub.ba

This post was last modified: 12-25-2005 10:26 PM by napalhame.

12-25-2005 10:25 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
MersauX
Administrator

Uh, da oprostite popizdih od prevođenja. Meni je ovaj forum totalno extra. Mnogo bolje izgleda i mnogo je moćniji od phpBB-a, barem prema mom mišljenju.

http://www.wlmsg.com
12-25-2005 10:47 PM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

Ej,danas mi palo na pamet dok sam preko mobilnog pokusavao da se prikacim na forum,da li je izvodljivo i mnogo tesko da se napravi pungas,ali   wap.pungas.com
Znaci,sa podrskom za wap strane radi dolaska na forum preko gprs-a.
Ovako,preko mobilnog,je to mnogo sporo,naravno,zato sto su stranice prevelike za gprs protok.

Understeer is a crime - Colin McCrae

This post was last modified: 12-29-2005 10:45 PM by Skyline.

12-29-2005 10:36 PM
Edis Jasarevic

imas Lite -archive mode, koji je fakticki WAP. pogledaj link na dnu forum http://www.pungas.com/forum/archive/index.php

12-30-2005 07:36 AM
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators

Pokrenuo sam lite mode sa telefona,i radi.
Ali tamo mi mnogo fali,ako je moguce da se postavi login opcija,opcija "pregledaj nove upise" ,nema opcija da se odgovori na temu i nema quote. Bez tih stvari preko telefona moze samo da se pregleda tema. Ajde ispravite to,ako ima sanse, pliiiz. Jako cesto se smaram po prevozu i posetio bih forum preko telefona,a to je zasad nemoguce

Understeer is a crime - Colin McCrae
12-30-2005 10:07 AM
Post Reply  Post Thread 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  popravljen forum Edis Jasarevic 8 161 08-06-2008 03:12 PM
Last Post: Edis Jasarevic
Icon_mrgreen FORUM Hayabusa 25 1,658 03-11-2007 10:24 PM
Last Post: SamirBL
  novi server za pungas.com Edis Jasarevic 0 215 01-09-2007 10:20 AM
Last Post: Edis Jasarevic
  Novi PunGas Edis Jasarevic 12 645 12-18-2006 09:17 PM
Last Post: Skyline
  Novi sistem upozorenja na PunGas.com Edis Jasarevic 39 2,574 09-20-2006 08:57 AM
Last Post: pajero1987

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites

Forum Jump: