|
Novi PG forum i mogucnosti
|
| Author |
Message |
Edis Jasarevic
Glavni i neodgovorni urednik

Group: Administrators
Status:
|
Novi PG forum i mogucnosti
Postovani,
izvrsili smo blagi update foruma, i ponudili vam na koristenje neke nove funkcije, poput uploada filmova, i pregleda odredjenih statistika.
Kako uploadovati fajl: http://www.pungas.com/forum/viewtopic.php?t=8332
Ovo je posljednja verzija phpbb foruma, i namjeravamo tokom narednih dana preci na potpuno novi forum software.
Novi forum je sada u fazi customizacije i testiranja, i prevodjenja na jezike bivse SFRJ, i ubrzo ce zamijeniti postojeci forum.
Necete se morati ponovno registrovati i vaziti ce vam postojeci username i paswordi koje sada koristite na ovom forumu.
Potreban nam je manji broj ljudi koji su zainteresovani da testiraju novi software, pa ako neko zeli da vidi kako ce to izgledati i pomoci nam da nadjemo bugove u novom forumu nek se javne na PP.
Pozdrav
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-25-2005 09:39 AM |
|
|
Edis Jasarevic

Status:
|
umalo da zaboravim. Zbog kojekakvih testiranja, forum nije u potpunosti update sa nekim stvarima, pogotovu sa jezicima foruma.
Zato preporucujem dok ne postavimo u promet novi forum, koristite engleski jezik kao jezik foruma. Raditi ce i sa ostalim, ali ce vam se desavati kojekave cudne stvari. Da bi ste mogli u potpunosti koristiti sve funkcije, radije koristite engleski jezik kao jezik foruma
Hvala
We are PunGas.com ... Resistance is futile...You will be assimilated...You must comply... You will comply!
|
|
| 12-25-2005 09:42 AM |
|
 |
napalhame
Member

Group: Registered
Status:
|
RE: Novi PG forum i mogucnosti
Super je sve stvarno dobro izgleda samo mi je malo sporo treba mu vremena dok ucita onaj se brze ucitavao ali valjda ce biti kasnije bolje, toliko od mene i
samo ovako nastavite
pozz
P.S. ako moze jos smilies malo je ovo
http://www.opelclub.ba
This post was last modified: 12-25-2005 10:26 PM by napalhame.
|
|
| 12-25-2005 10:25 PM |
|
 |
MersauX
Administrator

Status:
|
Uh, da oprostite popizdih od prevođenja. Meni je ovaj forum totalno extra. Mnogo bolje izgleda i mnogo je moćniji od phpBB-a, barem prema mom mišljenju.
http://www.wlmsg.com
|
| 12-25-2005 10:47 PM |
|
 |
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Ej,danas mi palo na pamet dok sam preko mobilnog pokusavao da se prikacim na forum,da li je izvodljivo i mnogo tesko da se napravi pungas,ali wap.pungas.com
Znaci,sa podrskom za wap strane radi dolaska na forum preko gprs-a.
Ovako,preko mobilnog,je to mnogo sporo,naravno,zato sto su stranice prevelike za gprs protok.
Understeer is a crime - Colin McCrae
This post was last modified: 12-29-2005 10:45 PM by Skyline.
|
|
| 12-29-2005 10:36 PM |
|
 |
Edis Jasarevic

Status:
|
|
|
| 12-30-2005 07:36 AM |
|
|
Skyline
Super Moderator

Group: Super Moderators
Status:
|
Pokrenuo sam lite mode sa telefona,i radi.
Ali tamo mi mnogo fali,ako je moguce da se postavi login opcija,opcija "pregledaj nove upise" ,nema opcija da se odgovori na temu i nema quote. Bez tih stvari preko telefona moze samo da se pregleda tema. Ajde ispravite to,ako ima sanse, pliiiz. Jako cesto se smaram po prevozu i posetio bih forum preko telefona,a to je zasad nemoguce
Understeer is a crime - Colin McCrae
|
|
| 12-30-2005 10:07 AM |
|
 |