imo sam malko vremene da nesta sarafam na golfu.
skino sam hrdu na vratima ljevo i desno.kupio sebi pistolj i pjesak (strahgut) pa sad fino skida hrdu i to kako ,bolje od svega scime sam radio,kakva flex sve zaboravite,pjesak i zdrak uhhhhahaaaa .
postavio boost controler i za povisanje pritiska na turbu.Orginalni pritisak 0,7bar sad povecan na 1,0bar.Intercooler sam naso i odustajem od sprintera.Nema mjesta da ga sakrijem.....Probo sam od audi TDI ali kockast je previse ,imoc bi mjesta kod baterije ali moracu bateriju pozada u gepek da je postavim,mislim nije problem imam jos jedan kabal od 325i produzni .Naso sam jedan plocnasti kkoji bas dobro pase i njega cu ugradit.Felge su stigle,samo na gewinde mi otiso prsten pa cekam da mi doge od weitec pa cu postavit opruge.
Postavio sam momentalno prednje farove crne sa krstom,dok malko skupim love .
Prednja i zadnja karambolka od GL ,4 komada oni za blatobran sad kako se zovu neznam.2 komada door panels,zastita kod brave.
nemam jos puno posla, da prepremim auto da mi ga jaran ofarba.
Za kratko vrjeme bice preradena moje web stranica
.....pocelo je ludilo na 4 tocka i vec sam hoda !!!!!
problem !!!!! Vec je poceo da ujeda kuku meni sta da radim
fin golfek stvarno, dobro ti sluzi da ubijes vremena hehe ...btw ? gdje si ono felnu zacrtao, vidio sam da ima 2 debele crne crte po rubu...ili ono samo prljavo ?
samo treba posla malko jos pa ce bit ko lutka....
ma za felge ja se nebrinem ili ni nisam ni vidio da je ostetena na rubu moracu pogledat kasnje,jeli sam posudio auto jaranu.
bola posudit prijatelju auto koda posudjujes curu/zenu...nedaj ispod sebe nikome hehe
heheheh u pravu si.......
danas malko mislio da promjenim stopke od G2 ,crvene skinut i postavit ove.
nisam jos sliko sjedista,vidicu sutra da postignem
dosli su mi zmigavci za blatobran u zutoj boji 4seta.
trebaju jos doc stopke zute...pa da vidim koji mi je style najbolji.
This post was last modified: 01-03-2008 05:18 PM by BMW-E30.